HRjob

HRjob is onderdeel van HRcommunity en is het arbeidsmarktportaal voor HR & Change professionals in Nederland dat vraag en aanbod op de HR arbeidsmarkt bij elkaar brengt.

Daarnaast ondersteunt HRjob professionals bij hun ontwikkeling en vergroting van het zelfinzicht. Hiervoor biedt zij in samenwerking met haar partners diensten en instrumenten aan voor loopbaanontwikkeling. HRjob is een community van mensen, organisaties en bemiddelingsbureaus en maakt een snelle en kwalitatieve match tussen vraag en aanbod op de HR arbeidsmarkt mogelijk.

HR vacatures

HRjob is nu al één van de grootste portals in Nederland met uitsluitend HR & Change vacatures, middels de HRjob groep op LinkedIn, een eigen Twitteraccount, en een transparante, gebruiksvriendelijke website.

Verbinding

HRjob biedt professionals en organisaties een podium om zichzelf te profileren. HRjob is tevens gekoppeld aan initiatieven als HRzone (kennisplatform) en HRuniversity (opleidingscentrum) wat ontwikkeling in de breedte en diepte mogelijk maakt. Vanuit HRtalent worden studenten en starters betrokken.

Log in