Senior Jobcoach

Organisatie: Stichting Philadelphia Zorg
Plaats: Amsterdam
Afdeling:
Provincie: Noord-Holland
Postcode: 1023BM
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2021-06-08 11:37

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: Advies / Consultancy|Coaching & Training|Overig
Specialisatie: Loopbaancoaching|HR Adviseur|Loopbaanbegeleider
Opdrachtperiode: -
Reizen verplicht:

Omschrijving

Senior jobcoach
Voor Werk & Begeleiding in Noord-Holland zijn we op zoek naar een inspirerende senior Jobcoach voor 32 uur per week, regelmatig werk je vanuit Amsterdam.

Is het jouw droom dat ook kwetsbare burgers volwaardig meedoen in onze maatschappij, met mooie banen, kansen, ontwikkeling en een zo zelfstandig en normaal mogelijk leven? Past jouw passie en talent bij de wirwar van wet- en regelgeving, belangen en wensen? Ben jij graag dienstverlenend in een zorgomgeving? Vind je het mooi om mensen een stap verder te brengen? Dan klinkt het cliché, maar dan zoeken we echt jou!

Jouw uitdaging
Jij bent in staat in staat om onze doelgroep te activeren, uit te dagen en skills aan te leren waardoor ze floreren in werkervaringsplekken, vrijwilligerswerk, banen en opleidingstrajecten. Als jobcoach ben je een verlengstuk van ons dienstverleningsaanbod MijnWerk, wat zich kenmerkt door (arbeidsmatige) dagbesteding, talent-op-zijn-plek en Leerwerktrajecten. Je hebt je sporen in het coachen en begeleiden inmiddels verdiend, dus kennis van de relevante wet- en regelgeving, UWV-trajecten en de ins en outs van het coachen van mensen is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je bent gedreven en betrokken. Je vindt het een uitdaging om, ook als het even niet zo lekker loopt, alles uit de kast te trekken om jouw cliënt weer op de rails te krijgen. Hier krijg je energie van!

Jouw werkdag krijgt iedere dag kleur door uiteenlopende vraagstukken van werkgevers, cliënten, en jouw collega’s. Jij denkt hierbij niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Je hebt een coördinerende rol in projecten en richting de gemeentes in onze regio Ook deel je je expertise met de regio en het landelijk team. Daarnaast kom je het beste tot je recht in een zelforganiserend team.

Jouw werkgebied is Noord-Holland, maar je zal meestal in Amsterdam werkzaam zijn.

Wat vragen wij verder nog van je:

 • Een afgeronde hbo-opleiding aangevuld met de opleiding tot jobcoach.
 • Ruime ervaring als jobcoach.
 • Je hebt kennis van diverse (re- integratie) trajecten voor UWV en gemeentes en relevante wet- en regelgeving, waaronder Sociale Zekerheid.
 • Betrokkenheid met de participatiedoelgroep.
 • Van nature de eigenschap om in mogelijkheden te denken.
 • Een zakelijke benadering van trajectuitvoering, met een hoge mate van inlevingsvermogen.
 • Actief op de hoogte zijn van ontwikkelingen op sociaal/re-integratie gebied.
 • Aanvullende kennis van GGZ problematiek, zoals schuldhulpverlening, compensatie- en/of vervoersregelingen.
 • In het bezit van een rijbewijs en auto.


Dit krijg je van ons

 • Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk en daar werken wij dan ook mee: je hebt een werkweek van 32 uur.
 • Wij zijn gewend aan thuiswerken en “blended” werken is onze toekomst: deels op een van de werkplekken in de regio en deels vanuit huis.
 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
 • Uiteraard is er ook een passend salaris op basis van cao Gehandicaptenzorg. De functiegroep waarin deze functie is ingedeeld is FWG schaal 50 (minimaal €2.501,- en maximaal €3.738, bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding).
 • Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap en daarom investeren we graag in jou!


Echt iets voor jou?
Onze jobcoaches zijn professionals die trots zijn op hun vak en elke dag een beetje beter willen worden in dat wat ze doen. Denk jij het talent in huis te hebben dat het team van Werk & Begeleiding in Noord-Holland maar ook het landelijke team jobcoaches compleet kan maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk zondag 20 juni via het sollicitatieformulier (vacaturenummer 1060).

Heb je nog vragen? Dan kun je bellen met Andrea van der Kolk, regiomanager, op telefoonnummer 06 - 51 35 06 57. Kijk ook op werkenvoorphiladelphia.nl/over-philadelphia voor meer informatie over ons.

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.

Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Solliciteer

Log in