Senior HR-adviseur

Organisatie: Plantise
Plaats: Bleiswijk
Afdeling: HRM
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2665MK
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 38
Ervaring: Senior
Betaling: 3.500 - 5.000 bruto p. mnd.
Plaatsingsdatum: 2021-06-10 15:29

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode: onbepaald
Reizen verplicht: incidenteel tussen de vestigingen binnen Nederland

Omschrijving

Bouw jij als ervaren HR-adviseur mee aan een professionele HRM-afdeling?

Jij adviseert leidinggevenden en medewerkers over HR-vraagstukken (tactisch- en operationeel) en over de toepassing van het HR-beleid en de HR-instrumenten. De wet- en regelgeving kennen voor jou geen geheimen waardoor jij voor de meest uiteenlopende vraagstukken met passende oplossingen komt. Met je collega HR-adviseur verzorg je de recruitmentprocedures, voer je ons verzuimbeleid uit en stuur je op een laag ziekteverzuim.

Samen met de HR-manager zorg je dat het HR-beleid verder ontwikkelt, geïmplementeerd en geborgd wordt waarbij je de nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied toepast waar dat kan.

Omdat onze afdeling in opbouw is en onze systemen en processen verbeterd moeten worden, zoeken we een type bouwer die meehelpt met de professionalisering. Collegiaal, aanpakker, praktisch, dienstverlenend en klantgericht zijn voor jou geen loze woorden.

De afdeling HRM bestaat uit een HR-manager, een junior HR-adviseur en twee parttime HR-medewerkers. Maar het bureau van de senior HR-adviseur is nog leeg...

Wat breng je als HR-adviseur mee?

  • Een afgeronde hbo-opleiding richting HRM of Personeel & Arbeid
  • Stevige allround HR-ervaring in het bedrijfsleven
  • Grondige kennis van arbeidsrecht en relevante regelgeving
  • Bekendheid met organisaties waar nog niet alles is ingeregeld
  • Je bent zeer digitaal vaardig en hebt gewerkt met Afas
  • Integriteit, empathie en verbinding kenmerken jou
  • Je bent nuchter en je kunt veel ballen tegelijk in de lucht houden
  • Je communiceert makkelijk met medewerkers van alle niveaus

Wat krijg je van ons?

Onze cultuur is open, betrokken, respectvol, klantgericht en nuchter. Bij Plantise werk je in een informele sfeer met enthousiaste, gedreven collega's. We hebben een platte organisatiestructuur met korte lijnen. Je rapporteert aan de HR-manager. Jouw arbeidsvoorwaarden: dienstverband 38 uur, 8.33% vakantietoeslag, 25.5 vakantiedagen, pensioenregeling, mobiele telefoon.

Wat doen we bij Plantise?

Plantise is een opkweekbedrijf van koude en warme groenteplanten, zaaigoed en perkgoed. We staan in de top 3 van de op­kweek­be­drij­ven in Neder­land. Er werken bij ons ruim 220 vaste mede­wer­kers jaarrond en 400 flexkrachten in het hoogseizoen. Het kantoor in Bleiswijk is dienstverlenend aan de vier vestigingen (Bleiswijk, Naaldwijk, Kessel, Baarlo) waar onze planten in de kassen worden geteeld.

 

Solliciteer

Log in