P&O Adviseur

Organisatie: Anthura
Plaats: Bleiswijk
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode:
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 40
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2020-12-25 12:26

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: Personeel en Organisatie Adviseur
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Anthura is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Ons familiebedrijf is in 82 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.

 

Voor de afdeling Personeel en Organisatie (P&O) zijn wij op zoek naar een

 

P&O ADVISEUR - fulltime

 

Jij bent degene die ons gaat helpen om de afdeling verder te professionaliseren. Je wilt meebouwen aan het digitaliseren van de processen op het gebied van in-, door- en uitstroom. Je levert een uitvoerende bijdrage bij het verbeteren en ontwikkelen van procedures, regelingen en arbeidsvoorwaarden. Hiervoor volg je nieuwe ontwikkelingen en wet- en regelgeving op HR gebied op de voet.

 

Verder ben jij het aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden op het gebied van leren en ontwikkelen. Je bent mede verantwoordelijk voor het op- en inzetten van arbeidsmarktcommunicatie, stagebeleid en het bezoeken van arbeidsmarkten op scholen. Kortom jij wordt degene die talent enthousiasmeert voor Anthura.

 

Daarnaast ben je een prettige gesprekspartner, met tact, overtuigingskracht en empathie en kun je schakelen met collega’s op alle niveaus.

 

Met jouw talenten

ben jij de enthousiaste collega die proactief, daadkrachtig zaken oppakt. Jij bent sociaal vaardig, verbindend, gedreven en gaat geen uitdaging uit de weg.

 

De ideale kandidaat past niet alleen binnen dit profiel, maar beschikt ook over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Een afgeronde HBO opleiding richting P&O/HRM;
  • Een ondernemende instelling;
  • Grote mate van zelfstandigheid
  • Uitstekende digitale vaardigheden;

 

Wij bieden

een leuke uitdagende functie in een innovatieve omgeving, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een klein collegiaal team. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Ben jij onze ideale kandidaat?

Zoek je een uitdagende functie in een dynamische organisatie en zie je in deze functie de volgende stap naar een mooie carrière? Stuur dan je sollicitatie en cv t.a.v. Wim Knoop (manager P&O) via de "solliciteer" button. We zijn tevens telefonisch bereikbaar voor vragen over de functie, telefoonnummer 0610072670.

 

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Log in