Medewerker HRM

Organisatie: Reinigingsdienst Waardlanden
Plaats: Gorinchem
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 4206 CA
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 28
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2021-02-17 11:22

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

 

De Reinigingsdienst Waardlanden is een uitvoeringsorganisatie van de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden en Vijfheerenlanden op het gebied van reiniging en afvalinzameling. 80 medewerkers zorgen er samen voor dat de taken zorgvuldig worden uitgevoerd. Wil jij ons team komen versterken?

 

Wij zijn op zoek naar een

 

Medewerker HRM

(28 – 36 uur per week)

 

Het functieprofiel

Waardlanden is een kleine organisatie. We zoeken daarom een medewerker die het leuk vindt om met veel verschillende onderwerpen bezig te zijn. De komende jaren zullen we veel nadruk leggen op het uitvoeren van ons nieuwe vitaliteitsbeleid en het ontwikkel- & opleidingsbeleid. Je bent een belangrijke ondersteuner van het management in het realiseren van de doelstellingen. Voor strategische beleidsstukken is externe ondersteuning mogelijk. De salarisadministratie wordt uitgevoerd door de gemeente Gorinchem.

 

Samen met collega’s ondersteun je managers en medewerkers:

 • je draagt zorg voor een correcte uitvoering van alle regelingen. Zo zorg je voor een correcte afwikkeling van jubilea, verlofuren, gratificaties enz.
 • je ondersteunt persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.
 • je verzorgt de werving van nieuwe medewerkers .
 • je volgt landelijke ontwikkelingen in het kader van wetgeving en cao, en verwerkt dit tot voorstellen.
 • je bent ondersteuner van de directeur in het overleg met de ondernemingsraad.
 • je bent contactpersoon voor de salarisadministratie.

 

De functie-eisen

 • je hebt een HBO werk- en denkniveau.
 • je hebt een relevante opleiding gevolgd,
 • je bent sterk in het schrijven van notities.
 • je hebt kennis van de CAO-gemeenten of CAO-SGO
 • je hebt goede sociale vaardigheden.
 • je werkt nauwgezet.
 • je denkt praktisch.

 

Ons aanbod

We bieden jou een uitdagende functie voor maximaal 36 uur per week. Ook een geringer aantal uren is mogelijk, met een minimum van 28 uur per week. Je krijgt een arbeidscontract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract. Het salaris behorend bij deze functie bedraagt maximaal € 4.048,- bruto per maand (functieschaal 9), op basis van 36 uur per week.  

 

Waardlanden kent de mogelijkheid om in de toekomst bevorderd te worden naar de uitloopschaal (functieschaal 10, maximaal € 4.494,- bruto per maand).

 

Daarnaast heb je recht op 17,05% Individueel Keuzebudget. Dit budget bouw je maandelijks op over jouw bruto maandsalaris. We hebben een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer met een maximum van € 230,- per maand en daarnaast zorgen wij voor een premievrije WIA-verzekering.

 

Informatie

Als je meer wilt weten over de functie en/of de werkzaamheden, neem dan contact op met Hans van den Brule, directeur van de Reinigingsdienst Waardlanden, per mail of telefoon 06 – 52 51 17 84.

 

Solliciteren 

Je kunt je sollicitatie richten aan Rens Kokje, personeelsfunctionaris van Reinigingsdienst Waardlanden. Stuur je brief en cv uiterlijk 22 februari 2021 via onze sollicitatiepagina

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Log in