HR-professional

Organisatie: Ieder1
Plaats: Deventer
Afdeling:
Provincie: Overijssel
Postcode: 7414 AP
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 18-20
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2021-09-01 12:05

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode: -
Reizen verplicht:

Omschrijving

 HR-professional
Deventer, 18-20 uur per week, vast

Ben jij een wendbare HR-professional? Heb jij veel ambitie en draag je graag bij aan de ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers?


Over ons
Woonbedrijf ieder1 biedt mensen die dat nodig hebben een steuntje in de rug door ze een goede en betaalbare woning te verhuren. Woonbedrijf ieder1 is een vaste waarde in de regio Stedendriehoek. In de regio Deventer en Zutphen verhuren en onderhouden we zo'n 14.000 woningen. Door onze zorg voor een goed en betaalbaar huis dragen wij bij aan leefbare steden en dorpen. Naast de inzet voor het maatschappelijk belang krijgen wij samen de kans om een organisatie te versterken die écht wat bijdraagt aan haar steden.

Je zal onderdeel worden van de afdeling Bedrijfsvoering. De afdeling Bedrijfsvoering zorgt ervoor dat Woonbedrijf ieder1 de organisatiedoelstellingen met plezier, efficiëntie en op professionele wijze met de juiste middelen kan behalen. Het HR-team bestaat uit twee gedreven collega’s. Vanwege het vertrek van een van onze collega’s zijn wij opzoek naar een nieuwe HR-topper ter versterking van ons team.

Wat ga je doen?
Als HR-professional heb je een gevarieerd takenpakket. Je zorgt samen met je collega’s voor de complete personeelsadministratie rondom instroom, doorstroom, uitstroom en verzuim. Daarnaast verzorg je de personeelsmutaties, correcte correspondentie met medewerkers en fungeer je als vraagbaak voor de medewerkers en leidinggevenden.

Je hebt een actieve houding om HR-processen en toepassing van regelingen organisatorisch goed te laten verlopen voor wat betreft planning, inhoudelijke toetsing, bijdrage, informatievoorziening en continue verbeteren. Je biedt in de uitvoering ondersteuning aan verschillende HR-onderwerpen die we samen oppakken. In deze functie krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen het team. De organisatie heeft een stevige ambitie en samen met jouw HR-collega’s heb jij hier een belangrijke bijdrage in. Naast de beheerstaken geef je invulling aan de adviesrol en neem je deel aan diverse HR-gerelateerde projecten.

Jij hebt:

 • hbo-werk- en -denkniveau, bij voorkeur een afgeronde HRM-opleiding;
 • 4 tot 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol;
 • kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • een prettige persoonlijkheid die makkelijk contacten legt netwerkt en de samenwerking opzoekt;
 • een heldere visie op HR.


Jij bent:

 • nauwkeurig, kan goed organiseren en plannen;
 • leergierig, onderzoekend en komt met vernieuwende voorstellen;
 • klantgericht, en iemand die kansen benut, prioriteiten in het werk stelt en werk ziet liggen;
 • standvastig in de bewaking en toepassing van de geldende bedrijfsregelingen;
 • toont eigenaarschap, is overtuigend en gaat het gesprek aan;
 • iemand die de verbinding weet te leggen, meedenkt met de organisatie en dit vertaalt naar onderbouwde adviezen.


Wat zetten wij hier tegenover?
Woonbedrijf ieder1 is een organisatie die veel kansen en mogelijkheden biedt. Bij Woonbedrijf ieder1 vinden we de groei en ontwikkeling van jou als professional ontzettend belangrijk. Je krijgt dan ook veel eigen verantwoordelijkheden, flexibele werktijden en er is voldoende ruimte voor ontwikkeling. Zo krijg je jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget en zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ontvang je een goed salaris en is er sprake van een ruime reiskostenvergoeding.

Deze functie is ingedeeld in schaal G/H van de cao Woondiensten. Afhankelijk van je ervaring, kwaliteiten en bijdrage betekent dit een salaris van tussen de € 2.869,- en € 3.979,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week. In eerste instantie zal er sprake zijn van een jaarcontract, maar met het vooruitzicht op een vast contract. Ook krijg je een eigen laptop en telefoon. Dit alles naast een enorm uitdagende en afwisselende baan met veel werkplezier in een (h)echt team

Ingangsdatum
In overleg.

Ben je enthousiast geworden?
Herken jij jezelf in dit profiel en heb jij interesse? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Stuur je motivatiebrief en cv naar P&, onder vermelding van: “ja hier ga ik voor!”. De eerste kennismakingsgesprekken vinden plaats op 23 september 2021.

Twijfel je nog?
Bel eens met een van onze collega’s om erachter te komen of deze baan bij jou past. Alle vragen zijn welkom! Je kan bellen met Jarno van der Veen, 06-34735489 of met Ronald Geel (Manager Bedrijfsvoering) 06-31631649.

Informatie over Woonbedrijf ieder1 vind je op onze website www.ieder1.nl/over-ieder1/ of bekijk onze film op https://www.youtube.com/watch?v=EyGqAHW3qEE.

Wij verwelkomen je graag als onze nieuwe collega!

Acquisitie stellen wij niet op prijs.

Solliciteer

Log in