HR medewerker

Organisatie: evofenedex
Plaats: Zoetermeer
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2718 SG
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32-40 uur per week
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2021-10-15 14:09

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Assistent
Opdrachtperiode: Tijdelijk
Reizen verplicht:

Omschrijving

 

Voor onze afdeling HR zijn we per direct op zoek naar een tijdelijke

HR medewerker
4 of 5 dagen per week

Waarom past deze functie zo goed bij jou?
Bij ons krijg je de kans om je kennis en werkervaring in te zetten bij een organisatie waar geen dag hetzelfde is en je te maken krijgt met veel enthousiaste professionals, verschillende trajecten, dossiers en uitdagingen.

Je komt te werken in een team van vier inspirerende collega’s, bestaande uit een HR manager, twee HR adviseurs en een HR stagiair. Op de afdeling kom je in aanraking met vrijwel alle aspecten van het HR-vakgebied op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Jouw ideeën om daarover mee te denken en verbeteringen voor te stellen zijn zeer welkom. Samen geven we collega’s gevraagd en ongevraagd de juiste adviezen op het gebied van personeelszaken. Jouw focus in deze tijdelijke functie ligt op recruitment, salarisverwerking en overige werkzaamheden zoals de invulling en uitvoering van ons academy programma voor nieuwe medewerker en het bijhouden van digitale personeelsdossiers.

Vanaf je eerste werkdag bij evofenedex ben je verantwoordelijk voor de werving & selectie van vast en tijdelijk personeel waarbij je verschillende kanalen inzet om de juiste kandidaten te vinden. Je overlegt met het management om een aantrekkelijke maar wel waarheidsgetrouwe wervingstekst te schrijven, je onderhoudt contact met sollicitanten en voert sollicitatiegesprekken. Je adviseert hierbij het management en onderhoudt contacten met wervingsbureaus.

Daarnaast ben je samen met de HR adviseur verantwoordelijk voor een goede start van de nieuwe medewerker en het correct bijhouden van wijzigingen vanwege doorstroom en uitdiensttreding van zowel vast als flexibel personeel. Je levert een foutloze bijdrage aan de maandelijkse salarisverwerking en bent goed bekend met personeelsinformatiesystemen. Regelmatig werk je samen met je collega’s aan de verbetering daarvan. Je informeert collega’s veelvuldig via ons intranet over nieuwe regelingen of belangrijke ontwikkelingen op het HR-vakgebied.

In deze afwisselende tijdelijke functie word je door al je collega’s gewaardeerd door je belangrijke bijdrage in het hart van onze organisatie.

Wat bieden wij jou?
Los van de jou bekende dynamiek in het werkveld, is er bij ons veel meer afwisseling dan bij overheid of bedrijfsleven. Onder onze leden van groot tot klein vind je de grootste chipmachinefabrikant ter wereld, wereldleiders in vaccins, maar ook een bedrijf dat bijen over de hele wereld stuurt voor de bestuiving van gewassen. We zijn een open, flexibele, collegiale en weinig hiërarchische organisatie, waar mensen het snel naar hun zin hebben en met plezier werken.

Naast een marktconform salaris bieden we een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantiegeld, 28,5 vrije dagen, een thuiswerkvergoeding, een goede pensioensregeling, top ICT-voorzieningen en het werken in een organisatie die veel vrijheid biedt aan mensen met kwaliteit en ambitie. Dit alles in de vorm van een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van minimaal vijf maanden.

Wat breng jij ons als HR medewerker?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van Human Resource Management.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen recruitment opgedaan in een commerciële en/of zakelijke werkomgeving.
  • Je bent vanzelfsprekend ervaren in het werken met personeelsinformatiesystemen.
  • Je bent resultaatgericht, analytisch zeer vaardig en je beschikt over een goed inlevingsvermogen.
  • Je kunt met verschillende typen mensen goed omgaan en hebt overtuigingskracht.
  • Je bent proactief, accuraat en je instelling is flexibel, betrouwbaar, no-nonsense en klantgericht.


Een psychologisch onderzoek maakt vast onderdeel uit van het selectieproces.

Wie zijn wij?
Wij zijn ondernemersvereniging evofenedex. Het netwerk van Nederlandse handels- en productiebedrijven met een logistieke of internationale operatie. Wij zorgen ervoor dat onze leden hun logistiek optimaal kunnen organiseren en beter internationaal ondernemen.

Dit doen wij door hindernissen weg te nemen en kennis en kansen toe te voegen. Door onze leden een mix van producten en diensten aan te bieden. En door hun belangen te behartigen in Nederland en daarbuiten. Wij beschikken over een uniek netwerk in binnen- en buitenland.

Bij onze vereniging komen publieke en private sector samen; bij ons vind je het beste uit deze twee werelden.

Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk op www.evofenedex.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lydia de Lange via 079-3467346 of mail naar .

Kom jij ons team versterken?
Stuur ons je cv met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan via het sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer

Log in