HR medewerker

Organisatie: NCOI
Plaats: Hilversum
Afdeling:
Provincie: Noord-Holland
Postcode:
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: MBO
Uren: 32 - 40 uur
Ervaring: Medior
Betaling: tussen de €2.500 en €3.200 per maand
Plaatsingsdatum: 2021-09-23 09:45

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Heb je ervaring als HR-medewerker en toe aan een nieuwe uitdaging? NCOI is één van de snelst groeiende werkgevers in Nederland en we hopen dat je met ons mee wil bouwen. Lees de vacature en solliciteer direct!
 
 
Dit zijn je werkzaamheden
 
Een betrouwbare en klantgerichte HR-administratie in een snelgroeiende organisatie: dat is de klus waar je samen met je collega’s mee bezig bent. Wist je dat Luzac, NTI, LOI, Scheidegger en heel veel andere organisaties ook bij ons horen? We werken voor verschillende bedrijven binnen de Groep met hun eigen arbeidsvoorwaarden, zo is geen dag hetzelfde.
 
De dagelijkse HR werkzaamheden horen er natuurlijk ook bij: het verwerken van mutaties, opstellen van arbeidsovereenkomsten. Je geeft informatie en beantwoordt de vragen van leidinggevenden en collega’s zodat zij gewaardeerd en gehoord worden, zonder het HR-beleid uit het oog te verliezen.
 
En dat alles in een leuk team. In Hilversum werken we samen in een ontspannen sfeer met leuke collega’s. We hopen dat jij je ook snel bij ons thuis voelt.
 
 
Ons aanbod
 
Werken bij de opleider van werkend Nederland betekent dat jij ook alle kans krijgt om je te ontwikkelen. Alle opleidingen en trainingen uit ons aanbod kan je kosteloos volgen. Verder mag je natuurlijk rekenen op:
 
  • Een goed salaris tussen de €2.500 en €3.200 per maand
  • Flexibel thuis en op kantoor werken
  • Een pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen
  • Op kantoor een ergomische werkplek en yoga- en bootcamplessen
  • Een thuiswerkbudget om een gezonde werkplek in te richten
 
Zodra het weer kan, organiseert onze Social Club leuke uitjes zoals een escape room, wijn- en bierproeverijen en sporttoernooien. Maar zorg vooral dat je bij de jaarlijkse BBQ en het kerstfeest bent.
 
 
Jouw profiel
 
Elke dag is anders. Daarom is het belangrijk dat je stressbestendig bent en een positieve instelling hebt. Professionele, klantgerichte communicatie vinden we belangrijk. Verder vragen we:
 
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als HR-medewerker
  • MBO werk- en denkniveau
  • Je begrijpt de diverse processen binnen HR
 
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct via het sollicitatieformulier: we reageren snel op jouw sollicitatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Lieke via .
 
 
Tijdens de sollicitatieprocedure doen we een referentiecheck

Solliciteer

Log in