HR Manager

Organisatie: BEWI RAW B.V.
Plaats: Etten-Leur
Afdeling:
Provincie: Brabant
Postcode: 4871 NM
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO|WO
Uren: 40
Ervaring: Leidinggevende
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2021-04-28 13:57

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Manager/Directeur
Opdrachtperiode: Onbepaalde tijd
Reizen verplicht:

Omschrijving

BEWI RAW BV in Etten-Leur is een zelfstandig bedrijfsonderdeel van de Noorse BEWI Group; één van de grootste Europese leveranciers van componenten, verpakkingen en isolatiematerialen. BEWI RAW BV is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van expandeerbaar polystyreen (EPS) en van speciale schuimmaterialen. Deze producten worden vervolgens als grondstoffen verkocht aan zowel zusterbedrijven binnen de Groep als aan externe klanten die ze verwerken tot verpakkingen en tot bouw gerelateerde isolatiematerialen. De toewijding aan duurzaamheid is geïntegreerd in de hele keten, van de productie van grondstoffen en eindproducten tot en met het recyclen van gebruikte producten. Voor BEWI RAW BV zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie van

Human Resource Manager
Etten-Leur

Breed inzetbare professional met verstand van duurzaam personeelsbeleid

De functie

  • Met de HR-strategie van de BEWI Groep als uitgangspunt ga je voor BEWI RAW in Etten Leur een HR-strategie formuleren die aansluit op de huidige en toekomstige bedrijfsomstandigheden. Deze strategie omvat alle belangrijke activiteiten met betrekking tot de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Duurzaamheid en inclusiviteit zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.
  • Na accordering van de strategie word je verantwoordelijk voor de implementatie daarvan. Dat houdt in dat je zélf de leiding én de uitvoering in handen neemt. De aanwezige ondersteuning daarbij beperkt zich hoofdzakelijk tot personele en salaris-administratieve zaken.
  • Belangrijk in de verduurzaming van het personeelsbeleid is de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, zowel op leidinggevend als niet-leidinggevend niveau. In het kader daarvan richt je je op het “up-to-date” houden van functieprofielen en bijhorende resultaatdoelstellingen, op het faciliteren van professionele beoordelingen en op het ontwikkelen en inzetten van persoonlijke ontwikkelplannen. Dat alles in samenhang met een marktconforme beloningssystematiek.
  • De HR Manager functioneert als aanspreekpunt voor álle medewerkers, ziet toe op een positieve sfeer, een veilige werkomgeving en op constructieve werkrelaties. Hij/zij ondersteunt de bestuurder in het overleg met de OR en neemt deel aan HR-meetings binnen de BEWI Groep.


Gevraagd

  • Een afgeronde opleiding HRM (bachelor of master), bij voorkeur aangevuld met expertise op het vlak van Talent & Performance Management.
  • Brede kennis van het Nederlandse arbeidsrecht en van ontwikkelingen m.b.t. arbeidsvoorwaarden.
  • Engelse taalvaardigheid, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Enkele jaren ervaring als HR Manager binnen een productieomgeving. Vanuit deze ervaring bekend met het ontwikkelen én implementeren van duurzaam personeelsbeleid.
  • Een “sterke”, overtuigende persoonlijkheid met natuurlijk gezag. In staat mensen te binden, te boeien en mee te krijgen in het realiseren van gemeenschappelijke opdrachten.
  • Bij voorkeur woonachtig op redelijke reisafstand van Etten-Leur.


Geboden
Een belangrijke, zelfstandige en zeer afwisselende managementfunctie binnen een internationaal georiënteerde onderneming. Deze functie richt zich op de volle breedte van het HR-vakgebied, zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. De bedrijfscultuur is informeel, “no-nonsense” en hecht sterk aan het nemen van initiatief en het dragen van persoonlijke verantwoordelijkheid. Uiteraard past bij deze functie een goed beloningspakket, zowel primair als secundair.

Interesse?
Heb je interesse en eventueel vragen over de functie? Neem dan contact op met Shirley Peperkamp via 06-24737011. Wil je direct solliciteren? Ga dan naar het sollicitatieformulier of stuur je sollicitatie per mail naar .

Acquisitie stellen wij niet op prijs. 

Solliciteer

Log in