HR Business Partner

Organisatie: Canna Corp BV
Plaats: Oosterhout
Afdeling:
Provincie: Brabant
Postcode: 4904 SJ
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 36
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2021-06-10 15:54

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Recruitment|Verandermanagement
Specialisatie: HR Business Partner
Opdrachtperiode: Onbepaald
Reizen verplicht:

Omschrijving

Ben jij enthousiast, betrokken en gedreven? Laat jij onze slogan “Let’s grow together” doorklinken in alles wat je doet? Wil je graag binnen een informeel team werken aan de realisatie van internationale HR doelstellingen? Dan hebben we bij CANNA dé uitdaging voor jou als HR Business Partner!

Jouw nieuwe functie?

Wij bieden een veelzijdige en uitdagende baan aan op een afdeling die nog volop in ontwikkeling is. Het betreft een functie waarin het HR beleid ontwikkeld en verder geprofessionaliseerd moet worden, voor zowel de Nederlandse als de buitenlandse entiteiten. Aandachtsgebieden hierbij zijn onder andere de transitie naar een decentrale organisatie met een veranderende rol voor HR, neerzetten van structuren, opzet van systemen ter ondersteuning van een toezichthoudende rol en de internationale harmonisatie van het arbeidsvoorwaarden pakket. Samen met de HR Officer neem je initiatieven om het beleid en de strategie goed aan te laten sluiten bij de praktijk van onze business. Je signaleert knelpunten, adviseert (gevraagd en ongevraagd) en ondersteunt de (buitenlandse) bestuurders en managers met betrekking tot de ontwikkeling en de uitvoering van het HR beleid & strategie en rechtspositionele aspecten. Voor het personeel van onze (nieuwe) buitenlandse entiteiten zal je veel schakelen met buitenlandse dienstverleners zoals advocaten, salariskantoren e.d. om te zorgen voor een optimaal proces van in- door en uitstroom van medewerkers. Een uitstekende beheersing van de Engelse taal is een must!

Concreet heb je de volgende hoofdtaken:

 • Adviseren van managers bij HR vraagstukken in lijn met het beleid en geldende lokale wet- en regelgeving.
 • Uitvoering en monitoring van HR-beleid op operationeel en tactisch niveau, zoals werving & selectie, beoordeling, ziekteverzuim & re-integratie, mobiliteit en opleidingen.
 • Uitdagingen en knelpunten signaleren die gevolgen hebben voor de ontwikkeling van de business en deze signalen vertalen naar passende integrale oplossingen die het verschil maken.
 • Een proactieve bijdrage leveren aan het continue verbeteren van de HR-afdeling.
 • Een actieve rol pakken in HR-gerelateerde projecten zoals digitalisering van HR, functiewaardering & loonhuis, verder doorontwikkelen van internationaal HR-beleid.
 • De CFO gevraagd en ongevraagd voorzien van actuele informatie over HR ontwikkelingen.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een HBO diploma Human Resource Management en minimaal 5 jaar werkervaring in de rol van (strategisch) HR adviseur;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie (en projectmanagement) in een internationale omgeving;
 • Je hebt een flexibele en resultaatgerichte instelling met ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit;
 • Je bent een sterke projectmanager met oog voor systemen en structuren die in staat is een gedegen internationaal HR fundament te ontwikkelen en implementeren;
 • Je staat stevig in je schoenen, bent onafhankelijk sparringpartner, hebt empathisch vermogen en weet draagvlak te creëren op alle niveaus;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift;
 • Je bent minimaal 36 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

 • Een leuke, afwisselende functie binnen een internationale omgeving met ruimte voor eigen inbreng;
 • Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling;
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
 • Een open informele sfeer en leuke collega’s.

Over CANNA?

CANNA is een internationale speler op het gebied van hoogwaardige mediums en voedingsstoffen voor planten, met name gericht op de thuis- en hobbyteelt. Met ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en distribueren van kweekproducten is CANNA inmiddels dé marktleider in een aantal landen. De ambitie is deze positie te verstevigen en verder uit te breiden.

Combineer deze ervaring met een gezonde pioniersgeest, vakkennis en een hoop enthousiasme en er ontstaat iets bijzonders: een kwalitatief hoogwaardig productassortiment. In onze werkwijze staan kwaliteit, een optimale werkbeleving en de klant centraal. Verder draagt de internationale, professionele maar toch informele sfeer bij aan het succes van de organisatie.

Wat kenmerkt CANNA?

Ervaring, passie, nieuwsgierigheid, liberalisme en eerlijkheid!

Solliciteer

Log in