HR Adviseur

Organisatie: AVEX B.V.
Plaats: Breukelen
Afdeling:
Provincie: Utrecht
Postcode: 3621 ZA
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: -
Ervaring: Senior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2021-09-01 09:17

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode: -
Reizen verplicht:

Omschrijving

 

Als familiebedrijf, met ons hoofdkantoor gevestigd in Breukelen, voorziet AVEX al meer dan 33 jaar bedrijven van innovatieve audiovisuele ICT-oplossingen. Vele top 100 bedrijven, worden met ruim 200 collega’s voorzien van de beste creatieve oplossingen. Wij werken met gerenommeerde A-merken en zijn ook internationaal actief met vestigingen in Brussel en Londen.

In deze video stellen wij ons voor in één minuut: https://vimeo.com/566586053.

Ter uitbreiding van het HR team zijn wij op zoek naar de juiste kandidaten voor de functie van:

HR Adviseur
Breukelen

De functie
In deze functie maak je deel uit van het HR team en werk je mee aan de bedrijfsbrede HR processen waaronder werving- en selectie, opleidingen, functioneringsbeoordelingscyclus, verzuimbegeleiding, personeelsbeheer en de hieruit voortvloeiende diverse administratieve taken. Daarnaast neem je deel aan HR gerelateerde projecten.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde hbo P&A opleiding of gelijkwaardig.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie bij voorkeur in een internationaal georiënteerde profitorganisatie.
  • Je beschikt over actuele kennis van HR zaken inclusief wet- en regelgeving.
  • Je bent betrokken, pragmatisch en daadkrachtig.
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen, een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en kunt prima overweg met Excel. Ervaring met ADP Perman online is een pre.


Wat bieden wij
AVEX biedt je een afwisselende en uitdagende baan in een boeiende branche waar gebruik wordt gemaakt van de modernste technologieën. Binnen ons familiebedrijf heerst een open en positieve ‘can do’ sfeer. Plezier in je werk is de basis van goede resultaten. We stellen de klant centraal en voelen ons verantwoordelijk voor de werkzaamheden die we uitvoeren.

We bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals dertien adv-dagen. Je komt te werken in een enthousiast team waarin samenwerking en werkplezier voorop staan en er ruimte is voor eigen inbreng en visie.

Interesse?
Heb je interesse in deze functie, vul dan het sollicitatieformulier in of stuur of e-mail je cv, voorzien van korte motivatie, naar AVEX t.a.v. afdeling HR, Postbus 23, 3620 AA Breukelen of . Voor vragen kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0346 259 259. Kijk ook op www.avex-int.com/nl/nl/wie-we-zijn voor meer informtie over ons.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer

Log in