Hoofd Personeel & Organisatie

Organisatie: De Onderwijsspecialisten
Plaats: Arnhem
Afdeling: P&O
Provincie: Gelderland
Postcode: 6811 JL
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: WO
Uren: 32-40
Ervaring: Leidinggevende
Betaling: Schaal 12 cao PO
Plaatsingsdatum: 2021-01-05 15:07

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: Hoofd Personeelszaken|HR Manager/Directeur|Human Resource Manager
Opdrachtperiode: Een jaar contract, met uitzicht op vast.
Reizen verplicht:

Omschrijving

“Wij zijn speciaal op zoek naar jou”

Gezocht: Hoofd Personeel & Organisatie

Zoek jij dynamiek, uitdaging en verantwoordelijkheden in je werk? Én wil jij werken bij een organisatie die belangrijk en mooi werk doet en waar geen dag hetzelfde is? Lees dan snel verder want dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou als ons hoofd Personeel & Organisatie (P&O).

In deze functie ben je dé initiator van de strategische P&O-agenda en eindverantwoordelijk voor de voorbereiding van het P&O-beleid. Je herkent je in onze sturingsfilosofie waarin je naast de ander staat en het probleemoplossend vermogen van de ander vergroot. Je stelt kritisch vast of we doen wat we zeggen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Als hoofd P&O geef je leiding aan vijf collega’s, waaronder vier P&O-adviseurs en één recruiter. Om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen onderhoud je vanzelfsprekend zowel regionaal als landelijk een netwerk. Verder ben je zelf ook P&O-adviseur van enkele scholen en het college van bestuur. Met de hoofden van de andere teams van de stafdiensten ontwikkel je gezamenlijk een visie op de ondersteuning van de organisatie als geheel.

Geef jij ruimte en ben jij een verbinder bij uitstek? Én kun je onderstaande punten afvinken? Dan ben jij degene die we zoeken!

Jij:

  • hebt wo werk- en denkniveau,
  • hebt minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie opgedaan, waarbij je verschillende communicatiestijlen kunt hanteren,
  • bent organisatiesensitief, doortastend en resultaatgericht,
  • bent initiatiefrijk en geeft energie,
  • maakt de connectie, werkt samen, geeft vertrouwen en feedback.

Concreet gaat het om een baan van 0,8 tot 1,0 wtf voor in eerste instantie de periode van één jaar. Bij goed functioneren bieden we je graag een vast contract aan. Je werkt vanuit de ondersteunende dienst. Als hoofd P&O ontvang je, afhankelijk van je opleiding en ervaring, een salaris in schaal 12 en werk je volgens de cao primair onderwijs.

Kijk naar talenten, stuur op waarden, versterk professionals
Binnen De Onderwijsspecialisten gaan we in alles wat we doen terug naar de kern: onze leerlingen. We dagen in alle lagen van de organisatie medewerkers uit om los te komen van bureaucratie en systeemdenken en te kijken naar wat hier en nu en in toekomst nodig is om het verschil te maken voor en samen met onze leerlingen.

De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal (basis) onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde specialistische kennis op het gebied van onderwijs, begeleiding en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en samenwerkingspartners. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod. Ook onze medewerkers geven we optimale begeleiding en ruimte om de beste versie van zichzelf te zijn. Je bent bij De Onderwijsspecialisten regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s om verder te komen.

Verras ons!
Is dit jouw baan? Verras ons dan met je motivatiebrief en cv. Fijn als je de brief richt aan Niels Vos, directeur Stafdienst bedrijfsvoering. Meer informatie? Bel met Niels op 06 – 10 09 39 66.

Reacties kunnen worden ingezonden door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken. Je kunt reageren tot en met 15 januari 2021. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 1 februari 2021. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Log in