Corporate Recruiter

Organisatie: Heesen Yachts Builders B.V.
Plaats: Oss
Afdeling:
Provincie: Brabant
Postcode: 5347 KL
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32-40
Ervaring: Medior
Betaling: Een bruto jaarsalaris tussen de € 50.000,- en € 62.000,- (jaarsalaris inclusief 8% vakantiegeld bij een fulltime jaarcontract), afhankelijk van kennis en ervaring.
Plaatsingsdatum: 2021-10-12 14:39

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Recruitment
Specialisatie: Bedrijfsadviseur|HR Adviseur|HR Manager/Directeur|Human Resource Manager|Recruiter|Recruitment Consultant|Recruitment Manager
Opdrachtperiode: -
Reizen verplicht:

Omschrijving

 Corporate Recruiter Human resources
Oss, 32-40 uur per week

Bouw jij als Corporate Recruiter verder aan dit prachtige werkgeversmerk en deel jij dezelfde passie voor de jachtbouw? Dan maken we graag kennis met je!

Voor onze afdeling Human Resources zijn wij op zoek naar een energieke, ambitieuze Corporate Recruiter.

Wat ga je doen?
De rol van Corporate Recruiter bestaat sinds 3 jaar en sindsdien hebben Recruitment, het HR-team en de afdeling marketing veel stappen gemaakt. Het operationele proces staat met de implementatie van een ATS en nu is het tijd voor de volgende stap: het breder onder de aandacht brengen van onze employer brand op een zeer krappe arbeidsmarkt. Het structureel inzetten van branding campagnes en de verbetering van ons referral programma. Bouw jij verder aan dit prachtige werkgeversmerk en deel jij dezelfde passie voor de jachtbouw? Lees snel verder.

Operationeel recruitment
Als ervaren Corporate Recruiter sta jij continu in verbinding met de business- en de arbeidsmarkt. Je schrijft originele en pakkende vacatureteksten en zet een mix van wervingskanalen in om de juiste doelgroepen te bereiken. Je bent op de hoogte van de huidige ‘krapte’ op de arbeidsmarkt, maar weet alsnog de juiste kandidaten actief te benaderen én te overtuigen op gesprek te komen bij Heesen. Je bent een sparringpartner voor de hiring managers en collega’s. Jij bent verantwoordelijk voor het verder optimaliseren van het hele recruitment proces, het beoordelen van sollicitaties, interviewen in samenwerking met het management tot en met het aanbieden van de job. Jij zorgt voor de perfecte candidate journey.

Employer branding
Jij wordt één van de vormgevers én aanjagers van onze employer brand. Je wordt (mede)verantwoordelijk voor het positioneren van Heesen Yachts als aantrekkelijk werkgever op de arbeidsmarkt in onze regio. De focus ligt op het samen met de Manager Human Resources en de afdeling Marketing een employer branding strategie te ontwikkelen en te implementeren van onze werkenbijheesen-website 2.0.

Open dagen en campusactiviteiten
Als Corporate Recruiter ben je het aanspreekpunt binnen de organisatie als het gaat om evenementen intern/ extern waar Heesen zich aan de doelgroep presenteert als werkgever ten behoeve van de werving. Te denken valt aan beurzen, bijeenkomsten, opendagen en banenmarkten. Jij fungeert als projectleider en betrekt waar nodig de verschillende afdelingen bij het neerzetten en voelt je verantwoordelijk om alles tot een goed einde te brengen. Daarnaast ben je een belangrijke schakel in de contacten met scholen en studieverenigingen om ook daar onze toekomstmogelijkheden te bespreken met docenten en studenten.

Externe bureaus
In een krappe arbeidsmarkt is het belangrijk dat we goede partners selecteren die ons adviseren en helpen bij het op peil houden van zowel onze flex behoefte als ondersteuning bij de vaste werving. Jij onderhoudt deze contacten met externe uitzendbureaus en/of recruitmentbureaus en werkt aan een sterk partnership.

Waar ga je werken?
Op de afdeling werken 5 enthousiaste collega’s bestaande uit. De Manager Human Resources, onze HR-businesspartner, 2 HR-assistenten en altijd een HR-stagiaire. Jouw fysieke werkplek is bij Heesen Yachts in Oss de scheepswerf maar er is ook veel contact met onze dochteronderneming Heesen Yachts Interiors in Winterswijk en de HR-business partner daar werkzaam. Je rapporteert aan de Manager Human Resources en werkt nauw samen met andere specialisaties binnen het HR-team, het management en de afdeling Marketing.

Wie zoeken we?
De dynamiek in recruitment is niets nieuws voor je, sterker nog, je kan niet meer zonder. Je bent van nature communicatief en ziet uitdagingen waar andere hindernissen zien. Met jouw pragmatische instelling kun je goed hoofdzaken van bijzaken onderscheiden en zorg je voor overzicht voor jezelf en de managers. Daarnaast heb je ervaring opgedaan met de werving van verschillende doelgroepen en senioriteitsniveaus en weet jij de wervingsaanpak hierop aan te passen. Als eerste contactpersoon binnen Heesen ben jij voor onze toekomstige collega’s een belangrijke ambassadeur. Jij weet jouw enthousiasme over te brengen. Je schakelt snel, laat kandidaten niet wachten en zorgt ervoor dat ze aangehaakt blijven. Jij weet op een proactieve wijze mensen te bewegen. Je bent een sterke gesprekspartner op alle niveaus, collega’s kunnen op je rekenen dit maakt je betrouwbaar. Het werken met deadlines geeft je energie en houd je scherp. Binnen het team ben je collegiaal, maar sta je ook stevig in je schoenen. Verder beschik je over:

 • Een hbo-bachelor diploma in richting van Human Resource Management, bedrijfskunde, psychologie of vergelijkbaar.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Corporate Recruiter of Commercieel Recruiter.
 • Ervaring met een ATS in het bijzonder Recruitee is een pre.


Wij bieden
Bij Heesen vinden we het belangrijk dat je met plezier werkt. Daarom bieden we je een functie met verantwoordelijkheid, collegialiteit en waardering. Je krijgt van ons alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en het beste in jezelf naar boven te halen. Verder mag je het volgende verwachten:

 • Een bruto jaarsalaris tussen de € 50.000,- en € 62.000,- (jaarsalaris inclusief 8% vakantiegeld bij een fulltime jaarcontract), afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Goede reiskostenvergoeding zonder kilometerbeperking.
 • Pensioenregeling.
 • Fitness-abonnement waar Heesen tot € 20,- per maand aan mee betaalt en/of gratis bedrijfszwemmen.
 • Collectieve ziektekostenverzekering.
 • 27 vakantiedagen en 13 (vastgestelde) roostervrije dagen bij fulltime dienstverband.
 • Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.
 • Actieve personeelsvereniging met gezellige uitstapjes, borrels en festiviteiten.


Sollicitatieprocedure
In 4 stappen naar jouw droombaan bij Heesen:

Solliciteer > uitnodiging > aanbod > in dienst.

Nadat je het sollicitatieformulier hebt ingevuld en verstuurd, zullen we je sollicitatie beoordelen en bespreken met de betrokken afdeling. Zien we een match, dan nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking. Na een positief gesprek bespreken we het vervolg van de procedure en het contractvoorstel. Zijn we positief zetten we een handtekening en dan is het: welkom aan boord!

Meer weten?
Neem contact op met Linda Keen via +31 412 66 55 44 of . Kijk ook op werkenbij.heesenyachts.com voor meer informatie over onze organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Log in