Coördinator Veiligheid en Arbo

Organisatie: Avoord
Plaats: Etten-Leur
Afdeling:
Provincie: Brabant
Postcode: 4876 CV
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2021-09-03 16:05

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: Advies / Consultancy
Specialisatie: Arbeidsdeskundige
Opdrachtperiode: -
Reizen verplicht:

Omschrijving

Coördinator Veiligheid en Arbo
Etten-Leur, 32 uur per week

Ambassadeur voor gezond en veilig werken!

Jij gaat het veiligheidsbewustzijn in onze organisatie vergroten! Je bent zowel binnen als buiten de organisatie hét gezicht en aanspreekpunt als het gaat om de thema’s Veiligheid en Arbo.

Wordt dit jouw nieuwe uitdaging?
De samenvoeging van Veiligheid en Arbo maakt dat dit een nieuwe rol in onze organisatie is. Je hebt daarom zelf nog invloed op de precieze invulling, afhankelijk van je kennis en ervaring.

Als organisatie streven we ernaar onze cliënten een zo veilig en prettig mogelijke woonplek te bieden. Daarnaast bewaken we dat de werkplek voor onze medewerkers veilig is. Als coördinator heb je een coördinerende en adviserende functie op het gebied van veiligheid en arbo: je houdt je bezig met de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van de cliënten, medewerkers en vrijwilligers van Avoord.

In eerste instantie zul je veel bezig zijn met het (door)ontwikkelen en structureren van de BHV-organisatie. Als Hoofd BHV van Avoord stel je het beleid en de ontruimingsplannen op, organiseer je een overlegstructuur met de BHV-coördinatoren op alle locaties en zorg je voor de bezetting, trainingen, oefeningen en rapportages.

Verder ga je je bezighouden met:

  • Je voert beleidsmatige, coördinerende en adviserende werkzaamheden uit op het gebied van Veiligheid en Arbo.
  • Je verricht preventietaken en ziet toe op de naleving van diverse procedures en richtlijnen.
  • Je aandachtsgebieden zijn onder andere fysieke belasting, MIM-meldingen en RI&E’s: je initieert en geeft uitvoering aan plannen van aanpak en andere preventieve maatregelen.
  • Je stelt diverse veiligheids- en arbo-rapportages op.


De functie is onderdeel van de HR-afdeling, maar je werkt daarnaast ook nauw samen met collega’s van Vastgoed en de Facilitaire dienst.

Ben jij dit?
Jij krijgt energie van het ondersteunen en adviseren van managers en medewerkers en bent gewend om op uitnodigende en proactieve wijze te handelen. Jij bent de specialist, dus altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en arbo en je weet deze kennis op een succesvolle manier in te zetten voor de verdere deskundigheidsbevordering binnen onze organisatie.

Wat verwachten wij van jou?

  • Hbo-werk- en -denkniveau, bij voorkeur diploma Veiligheidskunde.
  • Enkele jaren ervaring op het gebied van Arbo, BHV, veiligheid, gezondheid en welzijn.
  • Ervaring met proces- en projectmatig werken.
  • Je bent in staat om de diverse werkzaamheden op elkaar af te stemmen en te coördineren.
  • Je hebt oog voor de praktijk van alledag en weet praktische en haalbare oplossingen te creëren.


Wie zijn wij?
Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed palet aan zorg; in de wijk en op onze locaties. Werken bij Avoord is werken bij een inspirerende zorgorganisatie die vooruitkijkt en luistert naar wat jij belangrijk vindt. Iedere dag geven medewerkers de beste zorg aan onze cliënten. We kennen een informele werksfeer met bevlogen collega’s die te omschrijven zijn als warm en betrokken. Onze medewerkers zijn ondernemend en denken mee in kansen en mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt.

Kijk ook op www.werkenbij-avoord.nl/over-avoord voor meer informatie.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een afwisselende baan waarin je wordt uitgedaagd mee te bouwen aan het vergroten van het veiligheidsbewustzijn binnen Avoord. We bieden je volop ontwikkel- en groeimogelijkheden binnen onze organisatie, waarin altijd weer nieuwe uitdagingen zijn.

Salaris: € 2.700,- - € 4.286,- bruto op basis van 36 uur, conform schaal 55 van de cao VVT.

We ontvangen graag je sollicitatie!
Voor meer informatie over deze rol kun je contact opnemen met onze recruiter Irma van der Made op telefoonnummer 06 - 12 00 17 08. Je mag bellen of appen! We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 19 september via het sollicitatieformulier.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.

Solliciteer

Log in