Allround Adviseur HRM

Organisatie: Viveste
Plaats: Wijk bij Duurstede, Houten, en Bunnik
Afdeling:
Provincie:
Postcode:
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO|WO
Uren: 32 - 36 uur
Ervaring: Medior
Betaling: minimaal € 3.763, - en maximaal € 5.597, -
Plaatsingsdatum: 2021-07-05 11:34

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

 

Allround Adviseur HRM 

32 - 36 uur | Houten

 
Een HRM strateeg met operationele slagkracht!
 
 
Wat ga je doen?
 
Bij Viveste ben jij de sparringpartner voor het management en de bestuurder voor alle HR-vraagstukken. Je denkt mee over slimme oplossingen om het werken bij Viveste iedere dag een beetje beter te maken. Je zet je in voor de ontwikkeling van de organisatie, maar ook werving & selectie, onboarding, contractvorming, verzuimbegeleiding, opleiding & ontwikkeling en de exit procedure behoren tot je taken. Bij Viveste werken 60 medewerkers, dat betekent dat je werkt op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De salarisadministratie wordt binnen de afdeling Financiën uitgevoerd. 
 
Projecten
 
Je gaat als projectleider aan de slag met HRM projecten. Voorbeeldprojecten zijn medewerkertevredenheidsonderzoek (MTO), Waarderend ontwikkelen, integriteit en het Werken na Corona. Je bent in staat om zelfstandig projecten te leiden en de rol van projectleider op je te nemen.
Je weet op elk niveau met de juiste tone-of-voice te communiceren. In deze projecten werk je samen met collega’s van andere afdelingen omdat we het belangrijk vinden dat we samenbouwen aan goed werkgeverschap. 
 
In onze netwerken ben jij de linking pin op het gebied van HRM. Je participeert in werkgroepen van ons regionale samenwerkingsverband www.Klimmr.nl en kan gevraagd worden als trekker van een werkgroep. Om haar ambities en opgaven waar te kunnen maken, verkent Viveste de mogelijkheden tot fusie of andere vormen van samenwerking. Vanuit HR vertegenwoordig jij Viveste in de werkgroepen die rondom fusie of samenwerking worden gevormd.
 
Samen met collega’s bouw je aan een Viveste waarin het fijn werken is en waar medewerkers worden gestimuleerd in hun ontwikkeling.
 
 
Wie zoeken wij?
 
Jij bent een HRM generalist met gevoel voor mensen en organisaties. Je bijt je graag vast in diverse HRM onderwerpen en projecten en gaat hierbij zelfstandig te werk. Met jouw kennis en ervaring weet jij snel zelf de juiste paden te bewandelen. Je voert gemakkelijk het gesprek met management, directie of de ondernemingsraad. Je snapt als geen ander welke dilemma’s spelen in de lijn en ondersteunt en stimuleert managers. Je adviseert, coacht, stelt kritische vragen. Daarnaast heb je ook een belangrijke rol om de P&O administratie (contracten, studieovereenkomsten, re-integratie dossiers) bij Viveste op rolletjes te laten lopen.
 
Belangrijke steekwoorden zijn: organisatiesensitiviteit, analytisch, doelgericht, secuur en flexibiliteit.
 
Daarnaast vragen we:
 
  • HBO- of WO-niveau
  • Aanvullende kennis en ervaring op het gebied van organisatieontwikkeling, projectmanagement en bij voorkeur ervaring met fusietrajecten;
  • Minimaal vijf jaar ervaring in een HRM adviesrol;
  • Ervaring en kennis op het gebied van HR-analytics en digitalisering (pré).
 
 
Wij bieden:
 
  • Een dynamische en afwisselende baan (32 tot 36 uur) in een organisatie in ontwikkeling.
  • Salaris volgens de CAO Woondiensten, functieschaal J of K (minimaal € 3.763, - en maximaal € 5.597, -). Inschaling is afhankelijk van relevante ervaring.
  • Volop ontwikkelmogelijkheden en een opleidingsbudget van € 900,- per jaar.
 
 
Onze organisatie:
 
Viveste is een slagvaardige en krachtige woningcorporatie in het Kromme Rijngebied, met een sterke lokale en regionale binding. Een corporatie, die goed wonen biedt tegen een redelijke prijs/kwaliteit voor mensen met een laag inkomen en voor kwetsbare groepen. Een betrouwbare en sterke partner voor gemeenten en de vele maatschappelijke organisaties in het Kromme Rijngebied. Samen met onze partners maken we het verschil voor onze huurders en (toekomstige) woningzoekenden. Een beetje ‘eigenwijs’ en sterk lokaal verbonden. Wij hebben lokale vestigingen in Wijk bij Duurstede en Houten en een kantoor in Bunnik. Voor jouw werk ben je op alle locaties aanwezig.
 
 
Vragen?
 
Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Adri Hofenk (06-22919326), manager Strategie & Organisatie.
 
 
 
Herken je jezelf? Dan maken wij graag kennis met je! Stuur je sollicitatie uiterlijk 21 juli met CV en motivatie via de sollicitatiebutton. 
 
 
 
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
 
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Trefwoorden: Adviseur, HRM, HBO, WO, Houten, fulltime, organisatieontwikkeling, projectmanagement, fusietrajecten, HR-analytics, digitalisering, ervaren

Solliciteer

Log in