Adviseur HRM

Organisatie: Reinigingsdienst Waardlanden
Plaats: Gorinchem
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 4206 CA
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO|WO
Uren: 24-32 uur
Ervaring: Senior
Betaling: € 4494
Plaatsingsdatum: 2021-04-22 14:05

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

De Reinigingsdienst Waardlanden is een uitvoeringsorganisatie van de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden en Vijfheerenlanden op het gebied van reiniging en afvalinzameling. 80 medewerkers zorgen er samen voor dat de taken zorgvuldig worden uitgevoerd. De organisatie ondersteunt inwoners bij het duurzaam leven. Wil jij ons team komen versterken?
 
Wij zijn op zoek naar een
 

Adviseur HRM

 

(24 -32 uur per week)

 
 

Het functieprofiel  

Waardlanden is een kleine organisatie. We zoeken daarom een medewerker die het leuk vindt om met veel verschillende onderwerpen bezig te zijn. De komende jaren zullen we veel nadruk leggen op het uitvoeren van ons nieuwe vitaliteitsbeleid en het ontwikkel- & opleidingsbeleid. Je bent een belangrijke ondersteuner van het management. 
 
Samen met je HRM-collega, ondersteun je managers en medewerkers: 
 • Je volgt landelijke ontwikkelingen in het kader van wetgeving en cao, en verwerkt dit tot voorstellen.
 • Je werkt mee aan een ontwikkel- en opleidingsbeleid dat uitgaat van de eigen kracht van medewerkers.
 • Je draagt er zorg voor dat de vitaliteit van collega’s een belangrijke plaats inneemt in de organisatie. Waardlanden hecht aan gelukkige en gezonde medewerkers. 
 • Je bent ondersteuner van de directeur in het overleg met de ondernemingsraad.
 • Je verzorgt de werving van nieuwe medewerkers.

De functie-eisen 

 • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Je hebt een relevante opleiding gevolgd, 
 • Je verdiept je graag in nieuwe onderwerpen.
 • Je bent sterk in het schrijven van notities.
 • Je hebt goede sociale vaardigheden. 
 • Je denkt praktisch.
 • Kennis van de CAO-gemeenten of CAO-SGO is een pré

Ons aanbod 

We bieden jou een uitdagende functie voor maximaal 32 uur per week. Ook een geringer aantal uren is mogelijk, met een minimum van 24 uur per week. Je krijgt een arbeidscontract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract. 
 
Een goede balans tussen privé en werk staat hoog in ons vaandel en je kan tijd- en plaats onafhankelijk werken. Voor ‘thuiswerken’ bieden we gerichte faciliteiten, zoals een laptop en mobiele telefoon. 
 
Het salaris behorend bij deze functie is afhankelijk van je kennis en ervaring. We hanteren functieschaal 10, maximaal € 4.494,- bruto per maand, of functieschaal 11, maximaal € 5.169,- op basis van een voltijds arbeidsovereenkomst. 
 
Daarnaast heb je recht op 17,05% Individueel Keuzebudget. Dit budget bouw je maandelijks op over jouw bruto maandsalaris. We hebben een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer met een maximum van € 230,- per maand en daarnaast zorgen wij voor een premievrije WIA-verzekering. 
 

Informatie 

Als je meer wilt weten over de functie en/of de werkzaamheden, neem dan contact op met Hans van den Brule, directeur van de Reinigingsdienst Waardlanden, per mail  of telefoon 06 – 52 51 17 84. 
 

Solliciteren

Je kunt je sollicitatie richten aan Rens Kokje, personeelsfunctionaris van Reinigingsdienst Waardlanden. Stuur je brief en cv uiterlijk 5 mei 2021 via onze sollicitatiepagina.
 
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in