Adviseur HRM

Organisatie: Staatsbosbeheer
Plaats: Drenthe
Afdeling:
Provincie: Overijssel
Postcode:
Land:

Vacaturetype: Tijdelijk
Opleiding: HBO
Uren: 32
Ervaring: Medior
Betaling: € 2.756,75 - € 4.430,97
Plaatsingsdatum: 2021-01-13 15:24

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Adviseur HRM

 

Staatsbosbeheer heeft een vacature voor een ervaren, allround adviseur HRM, die zelfstandig kan werken, maar ook energie krijgt van samen aan de slag gaan. Je komt in een enthousiast team van adviseurs HRM die landelijk werken en waar jouw kennis en kunde van toegevoegde waarde is voor hele organisatie.

 

Met jouw moderne visie op het vakgebied draag je bij aan de verdere professionalisering van HRM binnen Staatsbosbeheer. Je hebt als werkgebied o.a. de provinciale eenheden Drenthe en Overijssel. En daarnaast heb je landelijke kennisportefeuilles zoals bijvoorbeeld strategische personeelsplanning en HR-kengetallen en

-stuurgetallen.

 

Je adviseert, coacht en ondersteunt leidinggevenden bij uiteenlopende HR-vraagstukken op basis van het HR-beleid, -processen en -instrumenten. Je bent als sparringpartner betrokken bij de business en gaat actief het gesprek aan. Dit kan gaan over inzetbaarheid, functioneren, ontwikkeling en verzuim, maar ook over gedrag en cultuur. Verder pak je projecten op en werk je aan het professionaliseren van HR-kennisportefeuilles. Je hebt oog voor zowel de zakelijke als de menselijke kant en weet hierin op een evenwichtige manier te adviseren en te handelen.

 

Kortom: een leuke baan voor een ervaren, ambitieuze, energieke en creatieve HR-professional die zijn of haar opgedane kennis en ervaring wil inzetten voor Staatsbosbeheer. 

 

Functie-eisen

Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau, een opleiding op het gebied van HRM of bedrijfskunde en ervaring in een vergelijkbare functie.

 

Je kijkt verder dan de standaard procedures en weet waar jouw regie nodig is. Je bent in staat, indien nodig, een stevig gesprek aan te gaan. Ondanks het brede takenpakket en het schakelen tussen diverse werkzaamheden, weet jij je hoofd koel te houden. Je bent dienstverlenend en spreekt de taal van degene met wie je samenwerkt. Met andere woorden: je bent flexibel en kunt je aanpassen aan de situatie. Dat maakt je niet alleen een goede HRM-adviseur, maar ook een inspiratiebron voor collega's, zowel binnen jouw team als binnen de rest van de organisatie.

 

Je bent bereid om te reizen en hebt een rijbewijs B. Het is een pré als je woont in de omgeving van jouw werkgebied (b.v. Zwolle of omgeving). Daarnaast zul je ook regelmatig werken vanuit het hoofdkantoor in Amersfoort.

 

Competenties: communiceren, samenwerken, ondernemend, resultaatgericht, omgevingsbewustzijn, organisatiebewustzijn, probleemanalyse, oordeelsvorming, overtuigingskracht.

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Salarisschaal 10 (cao Rijk).
  • Salarisindicatie: minimaal € 2.756,75 en maximaal € 4.430,97 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur/week). Naast salaris ontvang je een IKB-budget (Individueel keuze budget., bestaande uit 16,37% van het maandsalaris (o.a. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering).
  • Parttime functie (32 uur per week).
  • Dienstverband: het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de periode van 1 jaar met uitzicht op een verlenging voor onbepaalde tijd. Op deze arbeidsovereenkomst is een proeftijd van 1 maand van toepassing.
  • Werkgebied: Drenthe / Overijssel + hoofdkantoor Amersfoort.

 

Solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marloes Zwoferink, teamleider HR Service & Advies, 06-52202431.

 

Stuur je sollicitatie met cv vóór 25 januari 2021 naar of via de ''Solliciteer'' button onder vermelding van vacaturenummer 2020-172 en jouw achternaam in de onderwerpregel van de e-mail. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Over Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer zet zich in voor de kwaliteit van de leefomgeving voor mensen, planten en dieren, om die te beleven, beschermen en te benutten. We beheren ruim 273.000 ha natuur in Nederland en betrekken mensen bij natuur die hen raakt. Als grootste terreinbeherende organisatie van Nederland zijn we nauw betrokken bij allerlei zaken die in de belangstelling staan van publiek, ondernemers, politiek en bestuur. Lees meer over Staatsbosbeheer.

 

Financiën en Bedrijfsvoering (F&B) is de plek binnen de organisatie waar de ondersteuning voor alle bedrijfsactiviteiten is belegd. Hierin zijn 5 vakgebieden benoemd: HRM, Finance & Control, ICT, Inkoop & Huisvesting en Vastgoed & Geoinformatie. F&B levert ondersteunende diensten op een hoogwaardige en efficiënte wijze, waarbij de administratieve lasten voor de organisatie zo klein mogelijk zijn. F&B formuleert beleid en kaders voor de vakgebieden en ziet toe op de juiste uitvoering en toepassing daarvan.

 

De afdeling HRM levert de randvoorwaarden die het mogelijk maken dat alle medewerkers duurzaam en optimaal worden ingezet op hun kwaliteiten. En dat ze voldoende geëquipeerd en gemotiveerd zijn om een bijdrage te leveren aan de realisatie van organisatiedoelstellingen.

De adviseur HRM maakt deel uit van het team HR Service & Advies. In dit team werken adviseurs en medewerkers samen op het gebied van HR-service, HR-advies, opleidingen en vrijwilligers.

Solliciteer

Log in