Medewerker HR Advies en Recruitment

Organisatie: Unicoz Onderwijsgroep
Plaats: Zoetermeer
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2715 CA
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32 uur per week
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2019-02-27 11:03

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

 

Zie jij kansen in onze zoektocht naar leerkrachten, die anderen niet zien? Ben je enthousiast, creatief, klantgericht en niet bang voor uitdagingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Unicoz onderwijsgroep is op zoek naar een

Medewerker HR Advies en Recruitment

0,8 fte

Unicoz zoekt per direct een medewerker HR advies en recruitment, die directeuren van onze scholen adviseert o.a. bij de werving en selectie van leerkrachten en andere medewerkers. Je levert een bijdrage aan een optimale profilering van onze scholen als aantrekkelijk werkgever. Je onderzoekt en selecteert de meest effectieve recruitmentkanalen en je selecteert en benadert actief interessante kandidaten. Als medewerker HR advies en recruitment heb je een veelzijdig takenpakket. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de directeuren van onze scholen op het gebied van werving- en selectie, mobiliteit- en formatieprocessen en de uitvoering van rechtspositionele regelingen. Kortom je bent een creatieve allround HR-adviseur, die sterk is in recruitment.

Over de functie van Medewerker HR Advies en Recruitment

Je adviseert directeuren en medewerkers bij werving- en selectieprocedures voor vacatures in het PO en VO, mobiliteitsprocessen en (complexe) rechtspositionele aangelegenheden. Je beantwoordt vragen over benoemingen, verlof, aanpassing arbeidsduur, ontslag en overige wijzigingen in de rechtspositie van medewerkers. Je ondersteunt en adviseert bij de totstandkoming van de (meerjaren-)formatieplannen en levert voorafgaand benodigde informatie aan. Je bewaakt en hebt contact met de directeuren over de Resultaat en Ontwikkel-cyclus en legt de resultaten uit de cyclus vast in het personeelsdossier.

Wie zijn wij?

De Unicoz onderwijsgroep verzorgt onderwijs op diverse scholen voor Primair en Voortgezet onderwijs in Zoetermeer. Kijk voor meer informatie op : www.unicoz.nl

Wat vragen we?

  • een afgeronde opleiding op HBO-niveau in de richting van HR;
  • ervaring in een HR-functie;
  • kennis van werving- en selectieprocessen;
  • vaktechnische kennis van rechtspositionele regelingen, bij voorkeur in het onderwijs;
  • dienstverlenende en adviesvaardigheden;
  • een zelfstandige en collegiale werkhouding;
  • ervaring met RAET is een pré.

Wat biedt Unicoz jou?

Deze nieuwe functie zal nog worden gewaardeerd. Schaal 7/8 CAO-VO (max. € 3.374,00) (afhankelijk van opleiding en ervaring). Een tijdelijke functie voor 1 jaar met uitzicht op een vaste benoeming. Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitstekende vakantieregeling.

Solliciteren? Op de functie van Medewerker HR Advies en Recruitment

Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie vóór 11 maart 2019 achter via onze sollicitatiepagina. Bij vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Ineke Langerak, coördinator HR en PSA, 079-3208830.

Solliciteer

Sponsors

Log in