Top HR manager 32-36 upwk

Organisatie: TopTaal groep BV
Plaats: Amsterdam
Afdeling:
Provincie: Noord-Holland
Postcode: 1059CM
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32-36
Ervaring: Senior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2018-12-05 10:56

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: Human Resource Manager
Opdrachtperiode: Bepaalde tijd
Reizen verplicht:

Omschrijving

Top HR-Manager
allround professional, 32- 40 uur pwk

Jij doet.
Jij geeft als allrounder in je vakgebied inspirerend leiding aan je collega’s binnen het HR-team (ca. 4 medewerkers) en zorgt met hen voor een verdere professionalisering van HR bij de TopTaal groep. Je formuleert het HR-beleid én zorgt voor een concrete en succesvolle vertaling naar de praktijk waardoor TopTaal Toptalent weet aan te trekken en te behouden. Je combineert je commerciële feeling met een heldere visie op goed en eigentijds werkgeverschap en bent hiermee van waarde binnen het Managementteam.

Jij bent.
• Leidinggevende, sparringpartner en coach in één, waarbij je overtuigend en weloverwogen sturing geeft aan beslisprocessen op jouw vakgebied.
• Een echte allrounder die vooruit kijkt en kansen en bedreigingen vertaalt naar de ontwikkeling van nieuwe of de verbetering van bestaande werkwijzen of tools.
• Toegankelijk, informeel, tactvol en besluitvaardig.
• Iemand die wordt gedreven door mensen én kwaliteit en zich thuis voelt in een MKB-bedrijf waar passie, maatschappelijke relevantie, authenticiteit en wendbaarheid een belangrijke rol spelen.

Jij biedt.
• Jouw allround werkervaring, ongeveer 7 jaar in een vergelijkbare functie.
• Jouw HBO werk- en denkniveau (bijv. HR / personeelsmanagement).
• Jouw analytisch inzicht, overtuigingskracht en managementvaardigheden.
• Heb je ervaring in een groeiende MKB-omgeving én schakel je vlot tussen operatie en beleid, dan komen we graag met je in contact.

Wij bieden.
• Een baan waarin je zelf veel kunt vormgeven en onze ambitieuze koers mede kunt bepalen.
• Een goed salaris, 50% bijdrage aan je pensioenregeling, 100% bijdrage aan partnerpensioen, 25 vakantiedagen op fulltime basis.
• Een energieke werksfeer met gepassioneerde veelal jonge collega’s waarin goede ideeën de ruimte krijgen en waar mensen trots zijn op hun werk.
• Een informele werkomgeving op een leuke plek in Amsterdam met lekkere koffie.

Koffie?
Is dit profiel op jouw lijf geschreven? Laat ons weten wie je bent. Stuur een overtuigende mail met jouw cv naar t.a.v. Yvonne Rooms, HR-manager. En wie weet, proef je onze heerlijke koffie binnenkort in Amsterdam. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Yvonne, telefoon 088-3742000.

Wij zijn:
TopTaal groep heeft een missie: mensen voldoende vaardig in de Nederlandse taal en cultuur te maken zodat zij zich kunnen ontplooien in onze samenleving. Ons bedrijf is snel gegroeid waarbij een team van inmiddels meer dan 150 mensen zich inzet voor een prachtig doel. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, daarnaast hebben we vestigingen in o.a. Veenendaal en Woerden en breiden we onze activiteiten binnenkort uit naar o.a. Rotterdam en de Gooi-en Vechtstreek.

TopTaal is een erkend opleidingsinstituut voor de Nederlandse taal met een breed pakket aan taalcursussen. Ons huiswerkinstituut KNAP! Leren & Meer biedt een breed pakket aan studiebegeleidingsdiensten. Meer weten? Ga naar www.toptaal.com/over-toptaal

Solliciteer

Sponsors

Log in