Teammanager Personeel en Organisatie/HLT@Work

Organisatie: Werkorganisatie HLTsamen
Plaats: Hillegom
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2181 EC
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: WO
Uren: 36
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2020-09-16 12:45

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

 

Geeft het je voldoening als je het beste in je mensen naar boven weet te halen? En grijp je de kans om vanuit HR een bijdrage te leveren aan het succes van onze organisatie met beide handen aan? Dan is dit een mooie baan voor jou!

 

HLTsamen heeft voor haar locatie in Hillegom een vacature voor een

 

Teammanager Personeel en Organisatie/HLT@Work

36 uur | Hillegom

 

Alles wat jij doet, staat in het teken van groei

 

Jij stuurt de teams P&O en HLT@Work aan. Daarnaast maak je deel uit van het management van het domein bedrijfsvoering. Jouw focus ligt hiermee op je eigen mensen, op de organisatie én op de ontwikkeling van allebei. In de praktijk betekent dit dat je: 

 • De medewerkers van jouw teams stimuleert en faciliteert om zich verder te ontwikkelen met als ultieme doel dat zij optimaal te presteren. Daarbij horen de verdere professionalisering van het adviseurschap en de verdere structurele optimalisering van de interne processen rond organisatie, personeel en ontwikkeling. Net als het versterken van de administratie.
 • Ervoor zorgt dat de doelstellingen van je teams en van de projecten die zij trekken, binnen de gestelde tijdsplanning gerealiseerd worden. Daarbij speel je met de beschikbare middelen in op relevante ontwikkelingen en/of knelpunten. 
 • Vanuit jouw HR perspectief gevraagd en ongevraagd adviseert over strategische organisatieontwikkeling, waarbij je anticipeert op ontwikkelingen die je verwacht.
 • De organisatiedoelstellingen bewaakt, eventuele knelpunten signaleert en analyseert en waar nodig komt met verbetervoorstellen, die bijdragen aan de ambitie, visie en gewenste –externe- profilering van HLTsamen.
 • Intensief werkt aan goede contacten met je interne stakeholders en met stakeholders van buiten de organisatie.

 Interesse?

Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van een jaar. Zijn we allebei tevreden over dat eerste jaar? Dan zetten we die natuurlijk graag om in een vast contract. Daarnaast bieden we je:

 • Een mooi bruto maandsalaris van maximaal € 5.756,00 bij een 36-urige werkweek
 • Hier bovenop een budget van ruim 17%, dat je naar eigen inzicht kunt besteden, bij voorbeeld voor de aankoop van extra verlofuren 
 • Naast de wettelijke 144 verlofuren per jaar een aantal lokale feestdagen
 • Een reiskostenvergoeding, pensioen via het ABP en een bijdrage in je ziektekostenverzekering
 • Een laptop en mobiele telefoon en goede faciliteiten om overal je werk te kunnen doen 
 • Flexibele werktijden
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid en de mogelijkheid om voor dienstreizen gebruik te maken van een elektrische fiets, scooter of auto.

Match?

Jij hebt een duidelijke visie op organisatie, personeel en ontwikkeling. Aan tafel bij ons management, bestuur en directie ben je een stevige, gezaghebbende gesprekspartner, die vanuit die visie echt bijdraagt aan de organisatiestrategie en –resultaten. Ook zorg je ervoor dat personeel, organisatie en ontwikkeling -op inhoud en proces- op evenwichtige wijze in onze doelen en besluitvorming aan bod komt. Als leidinggevende ben je toegankelijk, benaderbaar en oprecht. Je hebt een resultaatgerichte, verbindende en coachende leiderschapsstijl. Je communiceert helder, kunt goed omgaan met tegenslagen en bent een geboren netwerker. Daarnaast beschik je over:

 • WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal drie jaar leidinggevende ervaring;
 • Aantoonbare ervaring in een HR functie, met verandermanagement, organisatieontwikkeling en met de transitie van P&O adviseur naar HR Businesspartner;
 • Uitstekende adviesvaardigheden.

 

Waarom kiezen voor de teams P&O en HLT@work?

 

 

Er zijn veel goede redenen om manager van deze teams te worden. De belangrijkste:

 • omdat jij leiding gaat geven aan een bont gezelschap van beleidsmedewerkers, adviseurs in allerlei smaken -P&O, organisatie, arbeidsmarktcommunicatie & werving, HLT@work en LEAN- en ondersteuners. In totaal 22 gedreven vrouwen en mannen, die staan voor hun werk en zichzelf steeds duidelijker neerzetten in binnen de organisatie.
 • volop de gelegenheid krijgt individuele medewerkers in hun ontwikkeling te stimuleren en in hun kracht te zetten. 
 • het team gaat helpen verder te groeien. Het onlangs uitgevoerde werkbelevingsonderzoek laat zien dat de uitgangspositie hiervoor uitstekend is. 

Over HLTsamen: inventief, krachtig en verbindend

Met 470 medewerkers vormen wij sinds 1 januari 2017 HLTsamen. We werken voor drie gemeenten: Hillegom, Lisse en Teylingen. We adviseren de bestuurders van deze gemeenten én voeren de gemaakte keuzes uit. We zijn groot genoeg om specialist te kunnen zijn, en klein genoeg om zichtbare impact te hebben in de gemeenten waar we werken. We bundelen kennis en menskracht. Zo helpen we de ruim 80.000 inwoners van onze gemeenten vooruit. We zijn creatief in de oplossingen die we bieden. Ook jouw ideeën en initiatieven zijn daarin zeer welkom! We zijn volop in ontwikkeling. Daardoor zijn er mooie kansen voor jou en ons om echt het verschil te maken.

 

Ja! Dit is mijn baan

 

Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Maaike Pippel, domeinmanager bedrijfsvoering, op 06-16 00 78 53. Wil je meteen solliciteren? Ga dan vóór 5 oktober 2020 naar Werken in het Westen en stuur ons je motivatie en CV via onze sollicitatiepagina

 

Een assessment en screening kunnen deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in