Teamleider Human Services

Organisatie: Wensink Automotive Zwolle
Plaats: Zwolle
Afdeling:
Provincie: Overijssel
Postcode: 8028 PS
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO|WO
Uren: 40-40
Ervaring: Leidinggevende
Betaling: Passend salaris
Plaatsingsdatum: 2019-05-14 15:10

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Manager/Directeur
Opdrachtperiode: Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Teamleider Human Services Zwolle

De wereld verandert en Wensink verandert mee. Ga jij mee? Dat is de uitnodiging die wij als Wensink aan al onze 1300 medewerkers doen. Mee doen betekent aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en inspelen op de kansen die Mobility As A Service (MAAS) ons biedt.

Je functie als Teamleider Human Services ziet er als volgt uit

Wensink kent 3 service gebieden. Business-, Shared- en Mobility services. Alles is gericht op de service excellence voor de klant. Binnen Shared Services werken de teams van digital intelligence & IT, digital marketing, marketing services, finance services, human services, customer journey en techniek intensief samen gericht op Service Excellence naar de klant en onze eigen medewerkers. De focus hierbij is data, intelligence en de digitalisering van de werkprocessen.

Als Teamleider Human Services maak je deel uit van het Human Services team dat vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle alle medewerkers en divisies bediend. Human services levert een actieve bijdrage aan de business aan de hand van 4 speerpunten: duurzame inzetbaarheid, employer of choice, self service proces en analytics. Ons doel is meer en betere service te bieden aan onze medewerkers, het genereren van human analytics en intelligence, in te zetten op inzetbaarheid, vitaliteit en gezondheid, het realiseren van kostenreductie en het boeken van tijdwinst. Dit vraagt scherpe analyses van beleid en hr processen, inzicht en kennis van hr systemen en creativiteit om verbetermogelijkheden te herkennen, te benoemen en te realiseren. Het vraagt ook visie en leiderschap om de organisatie en de mensen mee te nemen in het verlangen om het elke dag weer beter te doen.

Wat we van jou vragen als Teamleider Human Services

Herken je je in de rol en ben jij die ambitieuze en gedreven HR-expert (HBO/WO) die klaar is voor een volgende stap? Een professional met een hands-on mentaliteit die kennis heeft met het maken van kosten/baten analyses, ontwikkelen van business cases, compensatie- en voordelenpakketten, arbeidsrecht en zich verder wil ontwikkelen met management en leiderschap skills.

Wat mag je van ons verwachten en wat hebben we je te bieden?

Wensink is een trots bedrijf met meer dan 1300 tevreden werknemers waarbij we naast Citro├źn ook merken voeren zoals Mercedes-Benz, Ford, DS en KIA. Je krijgt de kans om op een moderne manier Human Services neer te zetten en zo bij te dragen aan onze MAAS strategie. Naast een passend salaris bieden wij ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Zullen we een paar voordelen noemen? Je werkt 38 uur per week en krijgt 29 vrije dagen bij een fulltime dienstverband en Wensink faciliteert jou met vakgerichte opleidingen en cursussen.

Zin om de handen uit de mouwen te steken?

Word jij onze nieuwe Teamleider Human Services? Solliciteer dan direct via de 'Solliciteer' button. Je mag ook bellen of een WhatsApp sturen naar onze Recruiter Kevin Prak. Hij is te bereiken op 0650052001.

Meer inhoudelijke informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met Edwin Speelman via 0651760033.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in