Teamleider HR Services

Organisatie: Kadaster
Plaats: Apeldoorn
Afdeling:
Provincie: Gelderland
Postcode: 7311 KZ
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO|WO
Uren: 36
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2020-06-12 11:45

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: Payroll
Specialisatie: Human Resource Manager
Opdrachtperiode: Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Teamleider HR Services

Niveau: HBO

Dienstverband: Bepaalde tijd met uitzicht op vast

Locatie: Apeldoorn

Reageren vóór: 24-06-2020

Collega’s coachen, HR systemen optimaliseren, meedenken over onze ambities vanuit jouw expertise. Dat is waar het in deze functie om draait. Wij hebben ruimte voor een:

Teamleider HR Services.

Iemand die gevoel heeft voor het aanjagen van een professionele en efficiënte afdeling Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van een correcte en efficiënte personeels- en salarisadministratie. En voor het aansturen van jouw team in termen van inzet, begeleiding en ontwikkeling.

Jouw profiel

Spin in het web

Je hebt veel contacten met onze collega’s van IT over de optimalisering van de HR systemen en adviseert over de functionaliteit ervan. Je vereenvoudigt werkprocessen en systemen voor collega’s en geeft richtlijnen en instructies voor een uniforme uitvoering. Ook begeleid je het team in het veranderproces naar een kwaliteitsgerichte en servicegerichte manier van werken. Dit alles doe je door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en organisatiesensitiviteit te combineren met daadkracht en diplomatie.

Ons team

Je komt te werken op de afdeling HR Services van de directie Organisatie & HRM. Op de afdeling werken 13 collega’s (adviseur salarisadministratie, medewerker informatievoorziening en medewerkers HR Services). We werken nauw met elkaar samen maar ook met collega’s van andere afdelingen. Jij schakelt als Teamleider HR Services veel met de Manager P&O. Je werkt vanuit het hoofdkantoor van het Kadaster in Apeldoorn, maar bent ook met regelmaat te vinden op onze andere IT locatie in Apeldoorn.

Jouw talent

Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 3-5 jaar managementervaring op personeels- en salarisadministratie. Bij voorkeur heb je enkele jaren aantoonbare werkervaring met procesoptimalisatie met behulp van Lean-technieken. Je bent bekend met de toepassing van IT systemen (SAP / Raet / Succes Factors) en de ontwikkeling daarvan via een Agile aanpak.

Onze afdeling is nog volop in ontwikkeling. Daarom is het van belang dat je kennis en ervaring hebt met veranderprocessen. Jij begeleidt de ingezette verandering, gericht op de groei naar een professionele en efficiënte personeels- en salarisadministratie, met een kwaliteitsgerichte en servicegerichte manier van werken. Verder:

  • Is kennis van salarisadministratie een pre;
  • Heb je een grote mate van inlevingsvermogen, flexibiliteit en ben je sterk gericht op samenwerking;
  • Krijg je energie van het coachen, motiveren en stimuleren van je team en bent voor hen een inspirator. Daarin vind jij de juiste balans tussen sturen op resultaat en ruimte voor eigen verantwoordelijkheid van de medewerkers;

Wij bieden

Arbeidsvoorwaarden

Vanuit een dynamische omgeving bieden wij een informele werksfeer en kansen jezelf verder te ontwikkelen. Jij maakt de keuzes die passen binnen een flexibele 36-urige werkweek. Je werkt vanuit onze vestiging in Apeldoorn, de Grift. De werktijden zijn flexibel en we vragen hierbij om eigen verantwoordelijkheid en flexibiliteit. Je bruto maandsalaris is, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 5109,- (op basis van 36 uur) met daarnaast 25% individueel keuzebudget.

Contactinfo

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via de 'Solliciteer' button. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Wilmy van Balen, Manager P&O Services, 088 - 183 5156. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Janine de Leer, (recruiter) op 06-501 596 70.

Een assessment kan deel uit maken van de procedure.

Solliciteer

Sponsors

Log in