Teamleider HR

Organisatie: Rijnbrink
Plaats: Deventer
Afdeling:
Provincie: Overijssel
Postcode: 7418 BT
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: WO
Uren: 36
Ervaring: Leidinggevende
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2020-06-08 11:54

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Manager/Directeur|Human Resource Manager
Opdrachtperiode: n.t.b.
Reizen verplicht:

Omschrijving

 Teamleider HR
36 u/w Rijnbrink

Kom jij als inspirerend HR-expert samen met ons de dienstverlening aan onze klanten optimaliseren?

Inspelend op de ontwikkelingen bij de bibliotheken en in verbinding met onze klanten ga je verder met het optimaliseren van de dienstverlening. Als teamleider HR is het jouw opdracht om de kwaliteit van de basis hoog te houden en gericht werk te maken van de toekomst. Dit doe je o.a. door samen met jouw teamleden en onze klanten de (administratieve) werkprocessen te verbeteren en te vernieuwen. Met drive en passie voor het HR-vak schakel jij makkelijk tussen strategische en operationele vraagstukken. Jij bent daarbij innovatief en ideeënrijk en hebt het lef om vernieuwend te durven zijn. Jij gaat voor verbetering en weet daarbij anderen te overtuigen met goede argumenten en inzichten.

Je geeft leiding aan een vakgroep die bestaat uit zowel jonge als ervaren collega’s zoals Strategische Adviseurs, HR- Adviseurs, medewerkers Personeels- en salarisadministratie en Rijnbrink @Work. Met je brede HR-expertise speel jij de verbindende rol. Je bent een inspirator voor het team en hebt er plezier in om onderwerpen te agenderen en stelt prioriteiten. Daarbij ben je een ervaren sparringpartner én coachend leidinggevende die stuurt op resultaat en ruimte biedt binnen de kaders. Je weet hoe je zorgt voor positieve energie en hebt aandacht voor de talenten en ontwikkeling van jouw medewerkers: Een teamspeler die collega’s sterker maakt! Daarvoor faciliteer je een werkomgeving waarin veilig en vanuit vertrouwen wordt samengewerkt.

Jij zorgt voor de juiste verbinding binnen de organisatie én aansluiting bij wat onze klanten nodig hebben. Denkend vanuit mogelijkheden weet jij daarbij op inhoud waarde toe te voegen. Verder zet je in op de samenwerking met jouw collega Teamleiders van de teams Finance, IT/IM, MarCom en Facilitair. De koers die recentelijk is ingezet in onze meerjarenvisie bedrijfsvoering: “slimmer, beter, anders” is hierbij leidend. Om succesvol te kunnen innoveren op verschillende HR-thema’s stimuleer jij de (horizontale) samenwerking met de verschillende disciplines. Met de komende periode o.a. een focus op de lerende organisatie, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en werkgeluk.

Jij neemt mee

 • Een relevante HRM-masteropleiding.
 • Aantoonbare leidinggevende en coachende ervaring.
 • Een hart voor HR en een allround en up-to-date HR-repertoire.
 • Empathisch vermogen: hiermee stimuleer en coach je de medewerkers, zodat zij vanuit eigen kracht, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap kunnen werken.
 • Je bent vernieuwend, bruist van de ideeën en je hebt overtuigingskracht.
 • Daarnaast ben jij een ervaren sparringspartner en je kan goed verbinden (zowel binnen als buiten de organisatie).


Wij bieden

 • Een marktconform salaris, schaal 12 cao Openbare Bibliotheken (inschaling indicatief afhankelijk van ervaring min. € 4.867,-en max. € 5.901,- bij 36 uur/week).
 • Een contract voor de duur van een jaar, waarbij doorgroei naar een vast dienstverband zeker de intentie is.
 • Een open en prettige sfeer bij een maatschappelijk betrokken organisatie waar hard wordt gewerkt en tegelijkertijd informele ontmoeting op waarde wordt geschat.
 • Een laptop, smartphone en werkplek in een nieuw, modern ingericht kantoor in het mooie Deventer.
 • De mogelijkheid om jouw werktijden flexibel in te delen en waar mogelijk thuis te werken.
 • Continue aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling.
 • Goede secundaire voorwaarden, zie: www.werkenbijrijnbrink.nl/wat-hebben-wij-te-bieden.


Waar ga je werken
Rijnbrink adviseert en ondersteunt bibliotheken en andere culturele, educatieve en maatschappelijke organisaties. Dit doen we vooral in Gelderland en Overijssel. Wij willen samen met onze (keten)partners werken aan vernieuwing en lokale meerwaarde. Hierbij signaleren we maatschappelijke trends en lokale ontwikkelingen zodat we up-to-date diensten aan kunnen bieden.

Onze missie is bijdragen aan een vaardiger, creatiever en slimmer Overijssel en Gelderland. We hechten dan ook grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en zelfredzaamheid van burgers. Samen met onze partners zetten we ons hier iedere dag voor in. Onze waarden zijn gericht op verbinden, vernieuwen en verdiepen. We zijn sterk in samenwerking, we zijn doelgericht, deskundig en wendbaar.

Zelf zijn we ook volop in beweging. Rijnbrink ontwikkelt zich van een maatschappelijke organisatie die werkt vanuit overheidssubsidies naar een maatschappelijke ketenpartner. Dit vereist van de organisatie een flinke dosis doorzettingsvermogen en een omslag in de bedrijfscultuur.

Leer onze organisatie verder kennen op www.rijnbrink.nl.

Enthousiast over de vacature?
Wil jij samen met ons de koers slimmer, beter, anders verder vormgeven en heb je daarvoor de juiste bagage? Stuur dan je motivatie en cv in via het online sollicitatieformulier vóór 6 juli 2020.

Meer weten over de inhoud van de functie?
Neem dan contact op met Richard Teerlink, Stafadviseur HR via 06-10943207.

Een eerste gespreksronde vindt plaats op 13 juli 2020.

Wij zoeken graag zelf naar geschikte kandidaten en werken niet met recruiters of bureaus voor de invulling van deze vacature.

Solliciteer

Sponsors

Log in