Teamleider HR

Organisatie: Rijnbrink
Plaats: Deventer
Afdeling:
Provincie: Overijssel
Postcode: 7418 BT
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: WO
Uren: 36
Ervaring: Medior
Betaling: Een marktconform salaris, schaal 12 cao Openbare Bibliotheken (inschaling indicatief afhankelijk van ervaring min. € 4.867,00 en max. € 5.901,00 bij 36 uur/week).
Plaatsingsdatum: 2020-05-04 15:00

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Vervuld
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Manager/Directeur|Human Resource Manager
Opdrachtperiode: Een contract voor de duur van een jaar, waarbij doorgroei naar een vast dienstverband zeker de intentie is.
Reizen verplicht:

Omschrijving

Teamleider HR
Deventer, 36 uur per week

Maak jij als inspirerend leider en HR-expert van onze vakgroep een goed samenwerkend HR-team?

Als Teamleider HR geef je leiding aan een vakgroep die bestaat uit zowel jonge als ervaren collega’s zoals Strategische Adviseurs, HR-Adviseurs, medewerkers Personeelsdesk en Rijnbrink @Work. Met je brede HR-expertise speel jij de verbindende rol. Je bent een inspirator voor het team en hebt er plezier in om onderwerpen te agenderen, stelt prioriteiten en spreekt aan op resultaten. Daarbij ben je een ervaren sparringpartner én coachend leidinggevende die stuurt op resultaat en ruimte biedt binnen de kaders. Je weet hoe je zorgt voor positieve energie en hebt aandacht voor de talenten en ontwikkeling van jouw medewerkers: Een teamspeler die collega’s sterker maakt. Daarvoor faciliteer je een werkomgeving waarin veilig en vanuit vertrouwen wordt samengewerkt.

Jouw opdracht is om de kwaliteit van de basis hoog te houden en gericht werk te maken van de toekomst. Als Teamleider HR ga je verder met het optimaliseren van de dienstverlening en zet je verder in op de samenwerking met jouw collega-teamleiders van de teams Finance, IT/IM, MarCom en Facilitair. De koers die recentelijk is ingezet in onze Meerjarenvisie Bedrijfsvoering: 'Slimmer, beter, anders' is hierbij leidend. Om succesvol te kunnen innoveren op verschillende HR-thema’s stimuleer jij de (horizontale) samenwerking met de verschillende disciplines. Inspelend op de ontwikkelingen bij de bibliotheken en in verbinding met de klant om werkprocessen te verbeteren en te vernieuwen. Met de komende periode o.a. een focus op de lerende organisatie, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en werkgeluk.

Met drive en passie voor het HR-vak schakel jij makkelijk tussen strategische vraagstukken en operationele problemen. Je kan omgaan met complexiteit en weet overtuigend en helder te communiceren. Ook zorg jij voor de juiste verbinding binnen de organisatie en aansluiting bij wat onze klanten nodig hebben. Denkend vanuit mogelijkheden weet jij daarbij op inhoud waarde toe te voegen. Jij bent innovatief en ideeënrijk en hebt het lef om vernieuwend te durven zijn.

Jij

  • Beschikt over een relevante masteropleiding en aantoonbare leidinggevende ervaring.
  • Hebt hart voor HR en een allround en up-to-date HR-repertoire.
  • Gaat voor verbetering en weet daarbij anderen te overtuigen met goede argumenten en inzichten.


Wij bieden

  • Een marktconform salaris, schaal 12 cao Openbare Bibliotheken (inschaling indicatief afhankelijk van ervaring min. € 4.867,00 en max. € 5.901,00 bij 36 uur/week).
  • Een contract voor de duur van een jaar, waarbij doorgroei naar een vast dienstverband zeker de intentie is.
  • Een open en prettige sfeer bij een maatschappelijk betrokken organisatie waar hard wordt gewerkt en tegelijkertijd informele ontmoeting op waarde wordt geschat.
  • Continue aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling.
  • Goede secundaire voorwaarden, zie: www.werkenbijrijnbrink.nl/wat-hebben-wij-te-bieden.
  • Een laptop, smartphone en werkplek in een nieuw, modern ingericht kantoor in het mooie Deventer.


Waar ga je werken
Rijnbrink adviseert en ondersteunt bibliotheken en andere culturele, educatieve en maatschappelijke organisaties. Dit doen we vooral in Gelderland en Overijssel. Wij willen samen met onze (keten)partners werken aan vernieuwing en lokale meerwaarde. Hierbij signaleren we maatschappelijke trends en lokale ontwikkelingen zodat we up-to-date diensten aan kunnen bieden.

Onze missie is bijdragen aan een vaardiger, creatiever en slimmer Gelderland en Overijssel. We hechten dan ook grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling en zelfredzaamheid van burgers. Samen met onze partners zetten we ons hier iedere dag voor in. Onze waarden zijn gericht op verbinden, vernieuwen en verdiepen. We zijn sterk in samenwerking, we zijn doelgericht, deskundig en wendbaar.

Zelf zijn we ook volop in beweging. Rijnbrink ontwikkelt zich van een maatschappelijke organisatie die werkt vanuit overheidssubsidies naar een maatschappelijke ketenpartner. Dit vereist van de organisatie een flinke dosis doorzettingsvermogen en een omslag in de bedrijfscultuur.

Leer onze organisatie verder kennen op www.rijnbrink.nl.

Enthousiast over de vacature?
Wil jij samen met ons de koers Slimmer, Beter, Anders verder vormgeven en heb je daarvoor de juiste bagage? Stuur dan je motivatie en cv in via het online sollicitatieformulier vóór 18 mei 2020.

Meer weten over de inhoud van de functie?
Neem dan contact op met Richard Teerlink (Stafadviseur HR) via 06-10943207.

Een eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdag 26 mei 2020.

Wij zoeken graag zelf naar geschikte kandidaten en werken niet met recruiters of bureaus voor de invulling van deze vacature.

Solliciteer

Sponsors

Log in