Talent and Acquisition Specialist

Organisatie: Van Ierschot
Plaats: Amsterdam
Afdeling:
Provincie:
Postcode: 1066ep
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO|WO
Uren: 32-40
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2018-02-08 13:40

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: Advies / Consultancy|Recruitment
Specialisatie: Bedrijfsadviseur|Recruitment Consultant
Opdrachtperiode: -
Reizen verplicht:

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een energieke T&A specialist die kandidaten kan overtuigen en enthousiasmeren. Jij wordt blij van het binnenhalen van mensen die impact hebben bij onze innovatieve klanten en zorgt - al dan niet inhouse - dat elke kandidaat een passende recruitment ervaring beleeft.

Jij doet wat werkt!
Als T&A specialist binnen Van Ierschot ben je het aanspreekpunt voor onze innovatieve klanten daar werk je aan verschillende projecten en vraagstukken. Van Ierschot heeft klanten als Beerwulf, Essense, het Rijksmuseum en The Waxbar. Vaak werk je zelfstandig, maar altijd met het Van Ierschot team op de achtergrond. Op deze manier is er altijd een ervaren professional die jou ondersteunt zodat jij zelf veel leert en de klant zo optimaal mogelijk kan helpen.

Jij gaat verschillende klanten ondersteunen op het gebied van recruitment en geen dag is hetzelfde. Het ene moment ben je bezig met het aanscherpen van een wervingsproces en het andere moment ben je actief op zoek bent naar de beste kandidaten. Dit doe je zowel voor klanten waarvan wij de HR afdeling zijn (HR co-sourcing) als voor klanten met een tijdelijke projectvraag zoals het opzetten van een arbeidsmarkt strategie. Je werkt bij de verschillende klanten samen met een van je Van Ierschot collega’s. Jij doet wat werkt met plezier en een goede dosis energie!

In deze dynamische Recruitment rol:

  • Ben jij het aanspreekpunt op het gebied van recruitment bij onze klant en help je de klanten met zowel employer branding als sourcing & recruitment.
  • Zet je processen op, richt je systemen in en zie jij ook wanneer een proces verbeterd kan worden. Hier ga jij samen met de klant mee aan de slag.
  • Weet jij feilloos de juiste kandidaten te vinden en maak je de klanten met de talenten die jij binnen brengt.
  • Weet jij wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op Recruitment gebied en maakt die praktisch en toepasbaar voor klanten.
  • Durf je jezelf overbodig te maken. Doordat je samen met de klant aan de slag gaat, zorg je ervoor dat de klant groeit in z'n kennis en leer je ze om zelfstandig Recruitment zaken op kan pakken (als ze dat willen).
  • Ben je onderdeel van de Van Ierschot Community, denk je mee over input voor onze HR meetups en werk je aan interne projecten.

Het team
Je kiest bij Van Ierschot voor een dynamische functie en een hecht team. Wij bestaan uit een club gedreven HR Professionals die graag samenwerken en verbinden. Ondanks dat wij elkaar niet dagelijks zien, zijn wij altijd met elkaar in contact. Als team groeien wij door van elkaar te leren. Met onze energieke houding, positief kritische zienswijze, betrokkenheid en oprechte directheid veroveren wij innovatief Nederland.

Solliciteer
Beschik jij over hbo/wo werk- en denkniveau, heb jij minimaal 2 jaar relevante werkervaring, ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar, woonachtig in de Randstad en beheers jij zowel de Nederlandse als Engelse taal, dan horen wij graag van jou! 

Solliciteer

Sponsors

Log in