Talent Acquisition Specialist

Organisatie: Siemens Nederland N.V.
Plaats: Den Haag
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2595 BN
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO|WO
Uren: 40
Ervaring: Medior
Betaling: Marktconform
Plaatsingsdatum: 2019-01-18 15:29

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: Opleiden / HRD|Recruitment
Specialisatie: Recruitment Consultant
Opdrachtperiode: Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Talent Acquisition Specialist

Als Talent Acquisition Specialist ben jij de spin in het web op de HR afdeling binnen een grote internationale, technische onderneming. Jij zorgt in ons Talent Acquisition Team voor een soepele communicatie tussen kandidaat en hiring manager, schakelt als expert op het gebied van interne systemen tussen HR en Talent Acquisition en selecteert de geschikte #FutureMakers.

“We make real what matters”
Jan is op zoek naar een Talent Aquisition Specialist, die past in zijn kleine, hechte team. Hij is de techneut die jarenlang leiding heeft gegeven binnen diverse divisies van Siemens en zich nu al zo’n 5 jaar bezig houdt met werving & selectie. Hij is dagelijks bezig met het verbinden van mensen en organisaties. Hij inspireert en wordt geïnspireerd door zijn teamleden.

In jouw rol van Talent Acquisition Specialist heb je verschillende directe collega’s; Jan als Manager, Eline, Cindy en Marianne als Talent Acquisition Specialists en Mienakhsie als Team Assistente. Buiten dit team heb je nauw contact met de overige collega’s van de HR afdeling, bijvoorbeeld met de Business Partners en de Arbeidsjuriste. Daarnaast heb je regelmatig contact met onze internationale collega’s.

Je bent vanaf de vacature intake tot de onboarding van de kandidaat verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces. Je consulteert en ondersteunt onze Hiring Managers en je speelt actief in op de vragen vanuit de Business. Hierbij maak je gebruik van diverse search- en werving tools en de nieuwste technologieën. Je bereikt de beste kandidaten uit de technische B2B markt en je weet ze te enthousiasmeren om bij Siemens te komen werken. Ook lever je een bijdrage aan toffe projecten zoals het gebruik van video-interviewing en nieuwe assessment tooling!

“What does this role feel like?”
Afhankelijk van wat je prettig vindt, 7 of 9 uur of iets hier tussenin, start je je dag in ons modern ingerichte kantoor in Den Haag. Je vindt je werkplek in onze flexibel ingerichte HR kantoortuin en haalt je verse kopje koffie bij onze barista. Ondertussen heb je al drie calls op je mobiel gehad en loopt je inbox vol met verzoeken van kandidaten, Hiring Managers en collega’s. Gedurende de dag heb je een intakegesprek, een conference call met collega’s uit Milaan, Rio de Janeiro en Sydney over University Relations en zit je samen met een HR Business partner om een aanbieding op te stellen.

Siemens staat voor kwaliteit en dat zie je in je werkomgeving en (internationale) relaties terug. Je vindt het leuk om in een veranderende omgeving mee te bewegen en steeds de juiste prioriteiten te stellen. De verwachtingen zijn hoog, maar daar staat wel wat tegenover: vrijheid en flexibiliteit om je werk in te richten zoals dat bij jou als persoon past.

“What do you need to make real what matters?”
• Je hebt minimaal een HBO diploma;
• Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
• Je hebt minimaal 5 jaar recruitment ervaring en kennis van technische profielen is een must;
• Je hebt een dienstverlenende instelling en je communiceert makkelijk;
• Je hebt gevoel voor humor en laat de kaas niet van je brood eten;
• Je bent de eerste die met de nieuwste IT snufjes op het gebied van werving & selectie wil werken, een echte pionier.

“We have quite a lot to offer, but what’s in it for you?”
• Een fijn salaris en winstdeling;
• 40 verlofdagen per jaar;
• Je maakt deel uit van een internationaal netwerk;
• Je kunt je continue blijven ontwikkelen met ons trainings- en opleidingsaanbod;
• Fitness en stoelmassage mogelijkheden tijdens of na je werk.

“We don’t need superheroes, but super minds” – Wij zoeken jou!
Wacht niet langer, druk op die “Solliciteer” button, wij willen je graag ontmoeten! Wij ontvangen naast je cv ook graag je motivatie voor deze functie.

Voor vragen kun je contact opnemen met Eline Prins-Corsmit tel. 06-12 88 52 69.

Een screening en assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in