Strategisch Adviseur HR

Organisatie: Gemeente Woudenberg
Plaats: Woudenberg
Afdeling:
Provincie: Utrecht
Postcode: 3931 KK
Land: Nederland

Vacaturetype: Tijdelijk
Opleiding: HBO
Uren: 28
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2019-07-01 14:57

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Vervuld
Functiegebied: Advies / Consultancy
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode: één jaar met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling na een jaar
Reizen verplicht:

Omschrijving

 

Vind jij het leuk om deel uit te maken van de doorontwikkeling van een ambitieuze gemeentelijke organisatie? En daarnaast samen met je HR collega’s te zorgen voor professionele dienstverlening op het gebied van HR?

Strategisch Adviseur HR

Waarom wil jij deze functie?
Je vindt het leuk om in een ambitieuze gemeente te werken aan HR-opgaven en onderdeel te zijn van een team dat denkt in oplossingen en mogelijkheden en continu op zoek is naar verbetering van de HR dienstverlening.

Wat ga je doen?
Als beleidsadviseur vertaal je de in- en externe ontwikkelingen naar strategisch beleid en advies op organisatieniveau. In deze functie adviseer je de directeur en het management over de doorontwikkeling van de gemeentelijke organisatie, binnen de huidige maatschappelijke context en de bestuurlijke doelstellingen. Je vertaalt lange termijn doelen naar organisatie initiatieven. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de teamontwikkeling van team HR.

Concrete werkzaamheden o.a.:

 • Projectleider implementatie WNRA per 1-1-2020 conform plan van aanpak.
 • Advies/begeleiden doorontwikkeling organisatieconform planning organisatieplan.
 • HR instrumenten doorontwikkelen in lijn met organisatiekoers (zoals de gesprekscyclus).
 • Organisatie/HR-advies Coöperatie De Kleine Schans.
 • Beleidsadvies t.a.v. HR-vraagstukken.
 • Budgetbeheer HR.
 • Adviseur WOR bestuurder.
 • Coachende rol in de teamontwikkeling.


Wie ben jij?
Met jouw positieve energie en persoonlijkheid breng jij HR in onze organisatie verder.

Je bent een kritische denker, initiatiefrijk, nauwkeurig, betrouwbaar en continu op zoek naar ontwikkeling, vernieuwing en verbetering waarbij je het resultaat niet uit het oog verliest. Je houdt van een divers takenpakket waarbij geen dag hetzelfde is. Je levert zowel zelfstandig als in een team een actieve bijdrage. Je kunt snel schakelen als de actualiteit daarom vraagt en je werkt integraal.

Je beschikt over minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van HRM. Daarnaast heb je kennis en ervaring met het adviseren in een gemeentelijke organisatie. Ook ben je bekend met het gemeentelijke krachtenveld en weet je verbinding aan te brengen tussen politiek, bestuur, organisatie en medewerkers. Verder heb je ervaring met een actieve, coachende bijdrage aan teamontwikkeling.

Wat je nog meer moet weten

 • Duur: één jaar met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling na een jaar.
 • Aantal uren: 28 uur.
 • Salaris op basis van een 36-urige werkweek en afhankelijk van opleiding en ervaring: tussen € 3.080,- en € 4.541,- per maand (salarisschaal 10A van de CAR-UWO).
 • Overige arbeidsvoorwaarden: naast je salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% wat je iedere maand vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen passend bij jouw persoonlijke wensen. Denk aan: uitbetaling, extra verlofuren of opleidingskosten.
 • Overige: aantrekkelijke personeelsregelingen, ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.


Solliciteren?
Past deze functie bij jou? Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier. Je kunt tot en met 25 augustus 2019 reageren. In je brief en cv lezen we graag je motivatie, je werkervaring en opleiding. De eerste selectiegesprekken vinden plaats op 2 september a.s.

Deze vacature is zowel intern als extern opengesteld. De selectieprocedure wordt met de interne kandidaten eerst afgerond voordat de procedure met de externe kandidaten wordt opgestart.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Ellen van Middelkoop, HR-adviseur. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 14033. Voor meer informatie over de organisatie kun je kijken op www.woudenberg.nl.

Acquisitie stellen we niet op prijs.

 

Solliciteer

Sponsors

Log in