Senior P&O-/beleidsadviseur

Organisatie: Radboud Universiteit
Plaats: Gelderland
Afdeling:
Provincie: Gelderland
Postcode: 6525 GA
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 38 uur per week
Ervaring: Senior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2020-07-27 10:07

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Vervuld
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Senior P&O-/beleidsadviseur

Wij zoeken

Met de juiste mensen op de juiste plek werkt de Radboud Universiteit elke dag aan meer kennis over de wereld van morgen. Als P&O-adviseur speel jij een belangrijke rol bij het aantrekken van nieuwe talenten en de ontwikkeling van onze collega's. Zo help jij de kennis die de Radboud Universiteit voortbrengt verder uit te bouwen. 

Als senior P&O-/beleidsadviseur van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid initieer, adviseer en ondersteun je (in de ontwikkeling en uitvoering van) het P&O-beleid. Verder ben je adviseur voor wetenschappelijk en niet-wetenschappelijk leidinggevenden en medewerkers en de gesprekspartner en het aanspreekpunt.

Je taken als beleidsadviseur zijn breed en gevarieerd. Zo houd je je op de kortere termijn bezig met talentontwikkeling, leiderschap en strategische personeelsplanning. Ook duurzame inzetbaarheid en organisatievraagstukken maken deel uit van jouw takenpakket. Afhankelijk van ontwikkelingen worden nieuwe thema's toegevoegd. Daarnaast ben je betrokken bij vraagstukken rondom arbeidsjuridische kwesties, ziekteverzuim en arbeidsvoorwaarden.

Je bent een volwaardige senior gesprekspartner in alle lagen van de organisatie. Je denkt strategisch mee en hebt een helder en realistisch toekomstbeeld dat aanzet tot het stellen van doelen op de langere termijn. Verder zoeken wij een adviseur die goed in staat is om ontwikkelingen in het vakgebied en aansluitend op de strategie om te zetten in facultaire beleidsnotities. Je bent in staat om dit beleid op slagvaardige wijze te vertalen naar concrete acties en resultaten. Op RU-niveau lever je een actieve bijdrage leveren het ontwikkelen van universitair beleid, veelal in projectmatig verband.

Wij vragen

 • Minimaal een afgeronde hbo+ opleiding op het gebied van HR.
 • Minimaal 7 jaar ervaring in een zelfstandige adviesfunctie binnen het werkveld van HR.
 • Een sterk analytisch inzicht.
 • Een professionele en resultaatgerichte werkhouding en je weet rekening te houden met bestuurlijke gevoeligheid. Je bent organisatiesensitief.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Uiteraard ben je zeer adviesvaardig en creatief in je benaderingen en aanpakken.
 • Een enthousiaste teamspeler die zich herkent in onze kernwaarden voor medewerkers: moed, verbinding en openheid.

Wij zijn

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid maakt deel uit van de Radboud Universiteit. Kerntaken van de faculteit zijn onderwijs en onderzoek. Het wetenschappelijk onderwijs van de rechtenfaculteit is gericht op het opleiden van allround juristen en op postacademische scholing van juristen. Kenmerkend van het grensverleggend wetenschappelijk onderzoek is dat het veelal in samenwerking met de juridische beroepspraktijk plaatsvindt. Het CPO (Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs) verzorgt als onderdeel van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid postacademisch onderwijs en is sinds 1979 gevestigd op de campus van de universiteit. Het CPO verzorgt een breed aanbod aan postacademisch onderwijs voor praktijkjuristen waarbij de inzet van topdocenten uitgangspunt is. 

De afdeling P&O draagt zorg voor de vormgeving van het personeelsbeleid binnen de faculteit en het CPO. Het adviseert het lijn- en stafmanagement en heeft een adviserende, informatieve en begeleidende rol naar individuele medewerkers. P&O adviseert het faculteitsbestuur op zowel de P- als de O-kant en vertaalt universitair beleid naar facultair personeelsbeleid. Daarnaast schrijft het facultair beleid gericht op de facultaire omstandigheden. De afdeling verzorgt ook het personeelsbeheer en de -administratie.

De afdeling bestaat uit een hoofd, een P&O-adviseur en twee personeelsfunctionarissen. De afdeling werkt samen met de (centrale) Divisie HR en de hoofden P&O van de decentrale faculteiten en eenheden.

Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 22.000 studenten en 5.000 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent, samenwerking en een leven lang ontwikkelen. Je bent nodig!

Wij bieden

 • Aanstelling: 32 - 40 uur per week.
 • Maximum salaris per maand € 5.127,- bruto op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 11).
 • Het salaris is afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring.
 • Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Contractduur: het facultaire beleid is erop gericht om tweemaal een arbeidsovereenkomst voor een jaar aan te gaan, waarna de mogelijkheid bestaat voor een voortzetting voor onbepaalde tijd.
 • De gewenste datum indiensttreding is zo snel mogelijk.
 • Bekijk ook onze andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Meer over de inhoud van de vacature:

B. van Oijen, hoofd P&O (met vakantie tot 24 augustus)

Telefoon: 024 361 23 02 

E-mail:

Solliciteren

Richt de sollicitatiebrief aan B. van Oijen en solliciteer, via de solliciteerbutton, uiterlijk 7 september 2020. 

Stuur met de sollicitatie de volgende bijlagen mee:

 • Motivatiebrief.
 • Cv.

De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 7 september.

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Solliciteer

Sponsors

Log in