Senior medewerker HR Services

Organisatie: Alliade Zorggroep
Plaats: Heerenveen
Afdeling: HR Services
Provincie: Friesland
Postcode: 8441 BH
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32
Ervaring: Medior
Betaling: Salaris conform de cao Gehandicaptenzorg, FWG 50
Plaatsingsdatum: 2018-11-08 10:59

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Overig
Specialisatie: HR Adviseur|HR Manager/Directeur
Opdrachtperiode: Onbepaalde tijd
Reizen verplicht:

Omschrijving

Senior medewerker HR Services
Vacaturenummer: v18.0285
Locatie: Heerenveen


De functie
Wil jij onze administratieve HR-processen verder optimaliseren? En ken je het proces achter het proces op het gebied van personeels- en salarisadministratie?

Bij de afdeling HR Services van Alliade te Heerenveen zijn wij op zoek naar een:
Senior medewerker HR Services

Waar ga je werken?
Zorggroep Alliade is een samenwerkingsverband van verschillende zorgorganisaties: Talant, Meriant, Reik, Wil, Kennr, Zorgkompas, Baanplus en Support & Co en OuderenPsychiatrieFriesland. Deze vacature is bij Alliade Service Centrum Het Alliade Service Centrum verricht uitvoerende en adviserende werkzaamheden voor de verschillende zorgpartners binnen de Zorggroep.

Je komt te werken op de afdeling HR Services. Samen met 16 collega’s wordt er vanuit Heerenveen voor circa 7000 medewerkers ondersteuning geboden op het gebied van werving & selectie, mobiliteit, stages en preventie. Daarnaast verleent het team een brede en diverse HR administratieve ondersteuning aan de organisatie, waarbij onze personeels- en salarisadministratie uitbesteed is aan een externe partij.

Wat ga je doen?
Als senior medewerker HR Services ben jij een belangrijke schakel/ intermediair tussen Alliade en de HR personeels- en salarisadministratie leverancier. Het verder verbeteren van de huidige processen is een belangrijk aspect waarbij je veelvuldig samenwerkt met de adviseur arbeidsvoorwaarden en de business analist. Een groot gedeelte van de functie bestaat uit het ontwikkelen en optimaliseren van de diverse workflows in de HR-software. Overige verantwoordelijkheden binnen deze functie zijn:

 • Adviseren van leidinggevenden over de inzet en ontwikkelingen van de HR-software.
 • Doorvoeren van de ontwikkelingen en wijzigingen in de wet- en regelgeving.
 • Analyseren van de maandrapportages, kpi’s en voortgang RFC’s waarbij toetsing van de kwaliteit van dienstverlening een belangrijk onderdeel is.
 • Coördineren van de administratieve werkzaamheden op de afdeling, waarbij je de huidige processen bewaakt en verder ontwikkelt.
 • Ondersteunen van Concerncontrol bij HR-projecten.
 • Zorgdragen voor de HR-subsidieaanvragen inclusief het inrichten van het werkproces.


Wat vragen wij van jou?
Dat je vanuit je kennis van personeels- en salarisadministratie het proces achter het proces kent én dit kunt vertalen naar onze organisatie. Dit vergt communicatieve vaardigheden, klantgerichtheid en om kunnen gaan met weerstand. Je bent continu in contact met de gebruikers en de uitvoerders waarbij het van belang dat je analytisch sterk bent en vanuit vakkennis verbeteringen doorvoert. Verder verwachten wij:

 • Een afgeronde relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld Management Payroll Services.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Ruime ervaring met personeelssystemen en Excel.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.


Wat bieden wij jou?
Een vakinhoudelijke functie waarbij je naast het coördineren van de administratieve ondersteuning, volop bezig bent met het verder ontwikkelen van systemen en processen. Je komt terecht in een klein team binnen een grote organisatie, waar wordt gebouwd aan de toekomst. Een uitdagende functie waarbij jij je expertise in kan zetten voor een maatschappelijk doel! Daarnaast bieden wij:

 • Salaris conform de cao Gehandicaptenzorg, FWG 50.
 • Een dienstverband van circa 32 uur per week.
 • Een laptop en telefoon van de zaak.
 • Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 7,05%.
 • Fiscaal vriendelijk meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden waaronder fietsplan, sportabonnement en sportkleding.
 • Kortingen op diverse collectiviteitverzekeringen.
 • Persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen.


Waar kun je terecht voor informatie over de functie?
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Yvonne Stok - Postma, hoofd HR Services via telefoonnummer 06-123 564 84.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageren kan tot en met 26 november 2018 via het online sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in