Senior HR Services medewerker | Zwolle

Organisatie: Unica
Plaats: Zwolle
Afdeling:
Provincie: Overijssel
Postcode: 8024 HA
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32 t/m 40 uur
Ervaring: Senior
Betaling: € 2.500,- t/m € 3.200,-
Plaatsingsdatum: 2019-02-07 11:48

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Payroll
Specialisatie:
Opdrachtperiode: vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Ben jij een ervaren serviceprofessional die hr services naar een next level brengt?

Jouw uitdaging als Senior HR Services medewerker | Zwolle
Als Senior HR Services medewerker ben je onderdeel van het HR Services team dat alle personeels- en salarisadministratie voor Unica medewerkers verzorgt. Binnen de personeelsadministratie heb jij een coördinerende taak. Jij bent het eerste aanspreekpunt en adviseert medewerkers en managers over diverse HR vragen. Van arbeidsvoorwaarden tot het HR systeem en van indiensttreding tot pensioen. Je werkt dagelijks in onze HR systemen om werkzaamheden rond de personeelsadministratie uit te voeren. Je stelt rapportages op en neemt deel aan projectgroepen op (specialisatie)gebieden binnen HR. Ook zorg je voor een continue verbetering van HR processen en systemen om de HR dienstverlening zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Bij afwezigheid vervang je de teamleider.

Jouw team
De afdeling HR van Unica draagt met 21 medewerkers bij aan de bedrijfsdoelstellingen van Unica. Wij zijn een afdeling in ontwikkeling en werken aan HR-beleid, -activiteiten en -instrumenten, die zowel landelijk als lokaal kunnen worden ingezet. Onze ambitie is om de beste werkgever van Nederland te worden. Daarom focussen we ons op de beste employee experience, zodat Unica ook in de snel veranderende wereld een aantrekkelijk werkgever is en blijft. Het HR-team is kundig, proactief en heeft passie voor mensen en organisaties. HR-Services is de vraagbaak voor al onze medewerkers en zorgt voor een correcte personele administratie rond in-, door- en uitstroom. De afdeling recruitment bouwt aan onze naamsbekendheid en werft nieuwe collega’s in de markt. Het HR-adviesteam en de HR-projectmanagers zijn de verbindende schakel met de lijn. Ze vertalen bedrijfsdoelstellingen naar HR-plannen, ontwikkelen en voeren deze uit. Daarnaast werken ze aan projecten. Vanuit HR werken we samen aan het beste resultaat voor klanten en partners. Samen maken we de toekomst.

Wat biedt Unica jou?
Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons maak je het verschil in techniek én dienstverlening; onze slogan is niet voor niets ‘Samen maken wij de toekomst’. We bieden je volop de mogelijkheid te groeien naar het niveau waar jij het beste tot zijn recht komt.

We bieden je:

 • een carrièrepad bij een groeiende en ambitieuze organisatie;
 • een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • een winstdelingsregeling;
 • collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ;

Je gaat een bruto maandsalaris tussen de € 2.500,- t/m € 3.200,- verdienen op basis van 40 uur per week, dit hangt natuurlijk af van de werkervaring die je meebrengt.

Natuurlijk vragen we ook wat van jou
We zijn op zoek naar jou als jij het beste uit jezelf wil halen. Uiteraard komen de resultaten voor jouw klanten op de eerste plaats. Je gaat werken binnen een dynamische en levendige omgeving. In zo'n omgeving moet je je kunnen concentreren en thuis voelen, terwijl je tegelijkertijd geduldig, vriendelijk, hulpvaardig en stressbestendig bent. Je bent alert en denkt in oplossingen. De Senior HR Services medewerker die wij zoeken heeft in ieder geval ervaring opgedaan binnen een HR-supportfunctie.

Verder is het belangrijk dat:

 • je over een HBO opleiding (bij voorkeur Personeel en Organisatie of vergelijkbare studie) beschikt;
 • je beschikt over aantoonbare ervaring en kennis binnen een HR support rol en/of Service Center;
 • je kennis hebt van personeelsadministratie, payroll, verlofdagen en de wet- en regelgeving op het gebied van personeelszaken kent;
 • je goed kunt omgaan met HR systemen binnen HR (kennis van helpdesk technologie is een pré);
 • je een expert bent op het gebied van personeelsadministratie;
 • je goed Nederlands en Engels spreekt en schrijft;
 • je beschikt over een resultaatgerichte en een zelfstandige en pro-actieve werkhouding.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die 40 uur beschikbaar is. 32 uur is bespreekbaar. Minder uren is niet mogelijk.

Wie zijn wij?
Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties.We lossen vraagstukken op het gebied van energie, ICT, duurzame gebouwen en gezonde leef- en werkomgevingen op met behulp van techniek. Wij zetten de wensen en behoeften van onze klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met ruim 2400 medewerkers, een omzet van € 398 miljoen, 14 vestigingen, 8 gespecialiseerde bedrijven en 3 regionale projectenbedrijven tonen wij dat we een betrouwbare partner zijn op wie je kunt bouwen.

Solliciteer

Sponsors

Log in