Senior HR Medewerker / Salarisadministrateur

Organisatie: Evides Waterbedrijf
Plaats: Rotterdam
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 3063 NH
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: MBO
Uren: 40
Ervaring: Senior
Betaling: 2677 - 3483 obv 40 uur
Plaatsingsdatum: 2020-06-08 11:55

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Payroll
Specialisatie: Salarisadministrateur
Opdrachtperiode: Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Senior HR Medewerker/Salarisadministrateur

Salaris
Schaal Schaal 8

Ongekend veelzijdig
Om 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater te kunnen leveren, is het van groot belang dat de kennis en vaardigheden van onze collega’s actueel zijn en de salarissen betaald worden. Als Senior HR Medewerker/Salarisadministrateur werk je binnen het team HR Service Center. Je bent een allround HR expert met kennis van en ervaring met salarisadministratie. Samen met twee collega’s ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen de salarisadministratie en met twee andere collega’s werk je samen op het gebied van Training & Opleiding.

Klantgericht, initiatiefrijk en nauwkeurig: dat zijn jouw kwaliteiten!
Als Senior HR Medewerker/Salarisadministrateur zorg je er, samen met de collega’s, voor dat de salarissen op tijd en correct betaald kunnen worden, opleidingen en trainingen conform plan plaatsvinden en de opleidingsadministratie up-to-date is.
Jij krijgt er energie van om van alle markten thuis te zijn op het Service Center en zowel een foutloze administratie te borgen en opleidingen te plannen, als data te onderzoeken en processen te verbeteren.

Jouw belangrijkste deliverables zijn de volgende:

• Salarisadministratie. Controleert broninformatie, muteert in de AFAS salariscockpit (voor een deel van het personeelsbestand) en controleert mutaties van collega’s, zodat tijdige, juiste en volledige betaling van salarissen, vergoedingen en declaraties plaatsvindt;
• Stelt de jaarlijkse opleidingsplanning op voor trainingen en opleidingen die vanuit opleidingsprofielen verplicht zijn voor medewerkers (met name veiligheidsopleidingen). Plant en organiseert deze opleidingen proactief, zodat medewerkers zich altijd kunnen inschrijven/op tijd kunnen deelnemen en zo gekwalificeerd blijven voor hun werkzaamheden;
• Onderhoudt contacten met trainingsbureaus en interne klanten en maakt afspraken omtrent uitwisseling van informatie;
• Zorgt voor een effectieve en efficiënte opleidingsadministratie, inclusief opvolging van goedgekeurde opleidingsaanvragen, deelnemerslijsten, controle van facturen, registratie van gevolgde opleidingen, archivering van diploma’s en certificaten;
• Controleert aan de hand van de gap-analyse de status van de kwalificaties en voorkomt en verklaart verschillen;
• Beantwoordt vragen vanuit managers en medewerkers over HR-zaken in het algemeen en salarisadministratie en opleidingen specifiek;
• Signaleert proactief wensen en mogelijkheden tot optimalisatie in het gebruik van de applicaties/systemen en in de digitale werkprocessen. Werkt actief mee aan het realiseren van optimalisaties.

Heb jij ...

• een mbo-opleiding afgerond op niveau 4 in de richting Salarisadministratie of Administratief/Economisch + praktijkdiploma loonadministratie ?
• drie tot vijf jaar relevante werkervaring op het gebied van salarisadministratie en bij voorkeur ook opleidingsplanning en -organisatie?
• kennis van en ervaring met AFAS Profit? Brede digitale vaardigheden?

Ben jij ...

• iemand die initiatief neemt en anderen graag helpt?
• iemand die houdt van afwisseling en makkelijk kan schakelen?
• gericht op kwaliteit en goed in plannen en organiseren?
• gedreven om een foutloze administratie te leveren?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons aanbod
Deze functie is indicatief ingedeeld in schaal 8 van de cao Waterbedrijven. Het bruto maandsalaris in deze schaal gebaseerd op een 40-urige werkweek is maximaal €3.483,-.

Daarnaast ontvang je circa 20% aan flexibel arbeidsvoorwaardenbudget. Je kunt hier o.a. extra vakantiedagen mee kopen, het iedere maand laten uitkeren of sparen en het in één keer laten uitkeren; de keuze is aan jou! Evides biedt je verder prima arbeidsvoorwaarden met uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, flexibele werktijden en een goede pensioenregeling.

Solliciteren
Heb je interesse in de functie van Senior HR Medewerker/Salarisadministrateur en wil je meer informatie, neem dan contact op met Adriaan Post, HR-Medewerker Recruitment, via telefoonnummer 06 13 58 79 91. Je kunt direct online solliciteren en een cv en motivatiebrief meesturen via de ''Solliciteer'' button. Graag ontvangen wij je reactie vóór woensdag 17 juni 2020.

I.v.m. de huidige maatregelen rondom Covid-19 voeren wij zo veel mogelijk digitale sollicitatiegesprekken. Wanneer we jou als kandidaat weer veilig kunnen ontvangen op onze kantoor- of productielocatie, nodigen we je graag uit. De doorlooptijd van de procedure kan door de huidige omstandigheden langer zijn dan gebruikelijk. Veiligheid voor zowel kandidaten als collega’s staat bij ons voorop.

Wij kunnen in het kader van deze sollicitatieprocedure je LinkedIn-account raadplegen. Een (pre) employment screening en VOG-aanvraag maken onderdeel uit van de procedure. Een assessment kan onderdeel van de procedure zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Edit Job Description

Solliciteer

Sponsors

Log in