Senior HR-Business Partner

Organisatie: HumanTotalCare
Plaats: Utrecht
Afdeling:
Provincie: Utrecht
Postcode: 3524 SJ
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: WO
Uren: 40
Ervaring: Senior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2021-01-25 09:51

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Vervuld
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Business Partner
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

 

HumanTotalCare heeft voor haar locatie in Utrecht een vacature voor een

 

Senior HR-Business Partner

40 uur

 

Als senior HR-business partner bij HumanTotalCare ben je de schakel tussen de HR-directie en het team van HR-business partners. Tegelijkertijd ben je aanspreekpunt van het team van HR-business partners en voor de HR-directeur. Je weet dan ook precies wat er speelt binnen het team van HR-business partners en de organisatie en houd veel ballen in de lucht. Druk? Ja, soms absoluut. Tegelijkertijd kun je zo op heel veel vlakken #meerbetekenen.

 

Hoe ga je meer betekenen als senior HR-business partner

Dat is iedere dag anders. Het ene moment vertel je het managementteam in Utrecht over de nieuwe functieprofielen en de plek in het generieke functiehuis. Het andere moment bel je een leidinggevende uit Son terug om advies te geven over een issue op de werkvloer. Vandaag breng je je cijfers in bij het budgetteringsoverleg, morgen geef je een update tijdens de wekelijkse HR-meeting met al je HR-collega’s.

 

Als senior HR-business partner ben je immers van betekenis voor zowel de directie en het management van diverse merken als voor jouw HR-collega’s. De business ondersteun je door gevraagd en ongevraagd te adviseren over personele en organisatorische vraagstukken. En door HR-instrumenten te ontwikkelen, te professionaliseren en in te zetten om de merken te helpen hun doelstellingen te behalen.

 

Daarnaast zet je ook met regelmaat je tanden in organisatiebrede HR-projecten en ben je sparringpartner van jouw collega-HR-business partners (HRBP’s). Je denkt met hen mee over alle projecten heen, coördineert het werk onderling en bent aanspreekpunt van het team van HRBP’s en voor de HR-directeur. Met jouw kennis en ervaring, ambitie en enthousiasme lever je een belangrijke bijdrage aan het professionaliseren van de HR-afdeling. Zodat we gezamenlijk #meerbetekenen voor circa 1.500 HumanTotalCare-collega’s.

 

Met wie ga je meer betekenen in Utrecht en in Son

Je werkt nauw samen met je HR-collega’s. Een team met een flinke drive om samen zaken te verbeteren. Iedereen staat dan ook klaar om een ander te helpen als dat nodig is. Naast je HR-teamleden heb je veel contact met de business intelligence consultants van de afdeling Research & Development en de juristen, met wie het ook goed samenwerken is.

 

Wat is écht leuk aan deze baan

Als holding met diverse merken in de arbodienstverlening en loopbaanontwikkeling, weten we bij HumanTotalCare als geen ander hoe belangrijk het is om onze mensen gezond, gemotiveerd en competent te houden. Jouw werk wordt dan ook gewaardeerd en je krijgt de ruimte om te doen wat nodig is.

 

Andere leuke dingen:

 • Je kunt je helicopterview ten volle inzetten bij HumanTotalCare-brede projecten en beleidsdocumenten.
 • Je werkt samen met een groep enthousiaste collega-HRBP’s, die graag willen leren van jouw kennis en ervaring.
 • Diversiteit, afwisseling, verscheidenheid. Het ene moment ben je bezig met een groot functiehuisproject, het andere moment spreek je een sollicitant of spar je met de HR-directeur over het beleid.

 

Is er ook iets minder leuk

Eerlijk en transparant, daar houden we van. Dus ook nu. We willen je graag meegeven dat je er binnen deze functie voor moet waken om geleefd te worden. Er komt veel op je af en het is aan jou om de regie over je agenda te nemen en te houden.

 

Wat neem je mee

 • Stilzitten en wachten tot het werk naar je toe komt? Niets voor jou. Jij krijgt energie van operationele activiteiten en het liefst draai je meerdere projecten naast elkaar. Tegelijkertijd heb je een langetermijnvisie die je goed weet te vertalen naar beleid en naar je omgeving. Jij bent in staat mensen mee te nemen en vanuit verbinding te overtuigen. Een zelfstandige, integrale adviesrol richting het management is jou dan ook op het lijf geschreven. Daarnaast vragen we:
 • een wo-diploma.
 • minimaal 7 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Jij hebt al eerder een bijdrage geleverd aan veranderingsprocessen en strategische en beleidsmatige vraagstukken.
 • talent voor en ervaring met het aanjagen en implementeren van complexe merkoverstijgende projecten.
 • een stevig abstractievermogen en flinke dosis organisatiesensitiviteit.
 • bij voorkeur leidinggevende ervaring.

 

Wat krijg je ervoor terug

HumanTotalCare bestaat uit verschillende merken, en met z'n allen – in totaal 1.500 collega's – hebben we één gezamenlijk doel voor ogen: een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Die missie dragen wij intern natuurlijk ook uit. HumanTotalCare biedt de faciliteiten, jij hebt de regie. En verder:

 • Een standplaats in Utrecht, af en toe een dag werken in ons prachtige kantoor in Son en uiteraard de mogelijkheid om thuis te werken (zeker in deze coronatijden).
 • Een marktconform salaris, goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen (met de mogelijkheid om bij te kopen). Plus een laptop, mobiele telefoon en leaseauto.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
 • Een serieus vitaliteits- en ontwikkelprogramma. Spaar punten voor gezonde cadeaus en blijf fit met uitdagende team-challenges.

 

Je sollicitatie

Wil jij #meerbetekenen voor onze medewerkers als senior HR-business partner? Verras ons uiterlijk 5 februari met jouw sollicitatie via onze sollicitatiepagina. Goed om te weten: de eerste gesprekken vinden plaats in de eerste en tweede week van februari.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in