Senior HR-Advisor

Organisatie: Lloyd's Register Nederland B.V.)
Plaats: Rotterdam
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 3062 MB
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 40
Ervaring: Senior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2019-07-22 14:06

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: Advies / Consultancy|Overig
Specialisatie: Recruitment Consultant
Opdrachtperiode: -
Reizen verplicht:

Omschrijving

Senior HR-Advisor
Rotterdam

Ben jij een gepassioneerde senior HR-specialist die wil bijdragen een het succes van een internationaal gerenommeerde organisatie? Heb jij een duidelijk idee hoe HR ingebed moet worden in een organisatie en hoe HR samen zou moeten werken met de business? Weet jij hoe je senior management moet adviseren op het gebied van complexe HR-vraagstukken? Haal jij er voldoening uit om in de volledige breedte bezig te zijn met HR? Dan is de functie van Senior HR-Adviseur bij Lloyd’s Register een goede keuze voor jou!

Wat ga je doen?
Als Senior HR-Adviseur bij Lloyd’s Register ben je de allround professional die zich bezighoudt met alle uitdagende en interessante facetten van het HR-vak. Of dit nu advies geven is op het gebied van arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht, performance management of het coachen van managers, jij doet het allemaal! Jij deelt je uitgebreide HR-kennis met de business op alle aspecten van het vak.

Je geeft operationele HR ondersteuning aan de business streams in Nederland en België om er voor te zorgen dat de business de gestelde doelen kan realiseren. Daarbij assisteer je ook specifiek het management, geef je specialistische ondersteuning in uitdagende zaken en zorg je ervoor dat het HR-beleid wordt gevolgd en er wordt gewerkt binnen de legale kaders.

Daarbij heb je een leuke grens overstijgende rol waarin je samenwerkt met HR-Professionals in de Benelux, Noord Europa en het Center of Expertise in Londen. In die rol pak je leuke projecten op en neem je het initiatief om globale initiatieven te realiseren. De Human Resources Manager in Rotterdam is de lijnmanager voor deze functie. Met ongeveer 800 vaste werknemers en subcontractors die momenteel werkzaam zijn voor Lloyd’s Register in Nederland en België heeft deze rol een uitdagende grootte.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal een hbo-opleiding in de richting van Human Resources of vergelijkbaar.
 • Minimaal 5 jaar ervaring als HR-generalist in een complexe (bij voorkeur internationale) organisatie.
 • Bewezen sparringpartner voor (senior) managers uit Noord Europa.
 • Actuele kennis van de Nederlandse Arbeids- en sociale wetgeving.
 • Kennis van de Belgische arbeidsvoorwaarden is een pre.
 • Brede kennis van het HR-vak, met name performance management, verandermanagement en medewerkerstevredenheid. Begrijpen hoe werving en selectie, beloningsvraagstukken en persoonlijke ontwikkeling aansluiten op generalistisch HR-advisering.
 • Bijdragen aan een efficiënte implementatie van het HR-beleid, procedures en richtlijnen.
 • Ervaring in projectmanagement, ook internationaal.
 • Vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal. Voertaal is Engels.


Competenties

 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Teamplayer.
 • Resultaat- en klantgericht.
 • Organisatiesensitiviteit en kunnen schakelen op verschillende niveaus.
 • Reflectie en leervermogen.
 • Hands on en proactief.
 • Ontwikkelingen in de business kunnen vertalen naar de juiste HR-acties.


Wat is Lloyd’s Register voor organisatie?
De organisatie, opgericht in 1760 te London, is wereldwijd (ruim 7.500 werknemers, 250 kantoren in 228 landen) toonaangevend in risicomanagement, inspectie, classificatie en certificatie. De organisatie ondersteunt haar klanten bij het verbeteren van veiligheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en milieu. Onze reputatie is gebouwd op de professionaliteit en kennis van onze medewerkers en onpartijdigheid van onze organisatie.

De veiligheid die we verwachten in ons dagelijks leven wordt bepaald door betrouwbaar functioneren van de techniek om ons heen. Het platform dat olie produceert als brandstof voor onze voertuigen en de schepen die personen, goederen en grondstoffen vervoeren. Dit alles moet worden gecontroleerd, beoordeeld en gecertificeerd zodat er aan de wet- en regelgeving en internationale technische standaarden wordt voldaan.

Wat bieden wij?
Je kunt rekenen op een plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s waarin je zelfstandig kunt werken. Door initiatief te nemen, verantwoordelijkheid en taakvolwassenheid in je functie zorg je ervoor dat jij je kunt ontplooien binnen deze uitdagende functie.

Je gaat aan de slag in een hecht team in Rotterdam dat bestaat uit een HR-Manager, twee HR-Adviseurs en twee HR-Assistenten. Daarnaast is er nog een Area Reward Advisor en een Recruitment team. Je werkt samen om de business op een persoonlijke en professionele manier te ondersteunen.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer direct via het online sollicitatieformulier en upload je cv en motivatiebrief.

Bij vragen en voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark Schutz via +31 6 239 39 66. Of kijk voor meer informatie op jobs.lr.org.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in