Senior HR adviseur met strategisch inzicht

Organisatie: Karakter
Plaats: Ede
Afdeling:
Provincie: Gelderland
Postcode: 6717 LX
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO|WO
Uren: 32-36
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2018-12-21 15:18

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode: -
Reizen verplicht:

Omschrijving

Bij Karakter helpen we kinderen met complexe psychiatrische problemen en hun gezinnen door excellente diagnostiek en behandeling. De meer dan 900 betrokken professionals werken vanuit een passie voor kinderen en jeugdigen. Wij geloven in de kracht van de samenwerking tussen kind, ouders en professionals en gaan samen voor inzicht voor ouders en toekomstkansen voor kinderen. 

Ben jij die energieke
senior HR-adviseur met strategisch inzicht
32-36 uur per week
die het leuk vindt om te pionieren en mensen in beweging te krijgen? Heb je er zin in om jezelf uit te dagen? En voel jij je thuis bij een maatschappelijk gedreven organisatie? Dan komen we graag met je in gesprek.

Wat ga je doen als senior HR-adviseur?
Je adviseert het bestuur, de regiodirectie en het management. Je schakelt gemakkelijk tussen zowel advies op strategisch en tactisch niveau als operationele werkzaamheden. Je richt je op HR-strategie en -visie die past binnen de strategie en organisatiedoelen van Karakter en bent van toegevoegde waarde door te zien wat nodig is, te verbinden en ontwikkelingen te vertalen naar innovatieve concepten. Daarnaast treed je op als projectleider of neem je deel aan  projecten. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als  organisatieontwikkeling, zelforganisatie, strategische personeelsplanning en het programma 'Ruimte voor medewerkers' (vinden, binden en boeien). Je wordt verantwoordelijk voor het HR-advies in de regio Overijssel. Woon je in de driehoek Ede/Zwolle/Almelo, dan is dat een pre.  

Ons team 
Onze  adviseurs werken zelfstandig voor regio’s Gelderland, Universitair Centrum Nijmegen en Overijssel. Je werkt enerzijds in Ede en je zal anderzijds ook regelmatig aan tafel zitten met regiodirectie en zorgmanagers op locaties binnen de regio Overijssel. Het HR-team bestaat uit HR-adviseurs, HR-administratie en een re-integratie-adviseur. Je werkt nauw samen met je collega’s uit het HR-team en met diverse collega’s Karakter breed. Je kunt hierbij denken aan de directie en het management van de regio’s, collega’s van Karakter Academie, communicatieadviseurs en collega’s van de salarisadministratie. Het team Human Resources maakt deel uit van de afdeling Advies & Projecten (A&P).

Wat breng jij mee?
Je vindt het leuk om te pionieren, hebt ervaring als HR-professional en bovenal ben je in staat om mensen te laten bewegen in een snel veranderende omgeving. Je organisatiesensitiviteit is goed ontwikkeld. Je bent een gelijkwaardige gesprekspartner die doorvraagt en oplossingsrichtingen aanreikt. 

 • Je hebt een hbo(+) / wo-werk- en denkniveau en minimaal een relevante hbo-opleiding.
 • Je hebt visie op HR-gerelateerde vraagstukken en je hebt je sporen al verdiend in het brede gebied van HR.
 • Je bent ondernemend en een verbinder.
 • Je bent bekend met projectmatig werken.
 • Het is fijn wanneer je ervaring hebt met zelforganisatie, netwerkorganisatie en/of arbeidsmarktcommunicatie & recruitment.


Wat bieden we jou?
Een interessante baan die past bij een ervaren strategisch HR-adviseur en businesspartner die actief invulling kan geven aan de HR-visie en -strategie. Je kunt rekenen op een dynamische omgeving waarin ruimte is om autonoom te werken. Je vindt bij ons een enthousiast team van collega’s en goede arbeidsvoorwaarden, op basis van de cao GGZ:

 • Een inschaling in FWG 60 met een maximum van € 4355,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).
 • Vakantiegeld 8%.
 • Eindejaarsuitkering 8,33%.
 • Vakantiedagen 166 uur (op fulltime basis).
 • LFB (levensfasebudget) uren 35 uur (op fulltime basis).
 • Pensioenfonds PFWZ met premieverdeling 50-50 werkgever-werknemer.
 • Reiskostenvergoeding woon- werkverkeer conform cao.
 • Kilometervergoeding zakelijke kilometers € 0,36 bruto per kilometer.
 • Vitaliteitsregeling waarbij je een bijdrage kan ontvangen voor bijvoorbeeld de aanschaffing van een fiets of contributie van een sportclub.
 • Opleidingsbudget.
 • Collectieve verzekeringen.


Geïnteresseerd?
We gaan graag met je in gesprek! Je kunt tot donderdag 17 januari a.s. solliciteren via het online sollicitatieformulier. Bij voldoende reacties zal de vacature eerder gesloten worden.

Meer informatie of vragen?
Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Leony Terhorst, Senior HR-adviseur a.i.. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-33883998. Bij indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag van je. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op de website: www.karakter.com.

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in