Senior HR Adviseur

Organisatie: Verwater
Plaats: Hoogvliet
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 3194 AA
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32 t/m 40
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2018-05-07 17:20

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: Technologie
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode: Bepaalde tijd met uitzicht op vast contract
Reizen verplicht:

Omschrijving

Verwater is een wereldwijde dienstverlener voor industriële en (petro-)chemische installaties. We zijn gespecialiseerd in tankonderhoud, tankbouw, vijzelen van tanks, civiele werken, leidingwerken, turnarounds, schilderwerken, E&I, E&A, panelenbouw en engineering. Verwater is opgericht in 1922 en kent een lange geschiedenis op het terrein van tankterminals en raffinaderijen. Veiligheid, Kwaliteit en Betrouwbaarheid zijn het fundament van ons succes. Vandaag de dag werken wereldwijd ongeveer 1.000 ervaren mensen voor Verwater. Momenteel zijn we op zoek naar een:

Senior HR Adviseur
32 – 40 uur per week

De functie

Als Senior HR Adviseur adviseer en ondersteun je het management van de business op het brede HR vlak. Je richt je onder andere op het informeren van leidinggevenden en medewerkers over arbeidsvoorwaarden, rechtspositie, het begeleiden bij verzuimtrajecten, functioneringsproblematiek, conflicten en exit-trajecten. Daarnaast adviseer je managers over de (toekomstige) inzet en bemensing van de business. Je bent verantwoordelijk voor de bewaking van de vastgestelde kaders binnen het personeelsbeleid en je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het HR-beleid. Je neemt deel aan projectgroepen. Toekomstige uitdagingen liggen onder andere op het gebied van managementontwikkeling, het sturen en aanspreken op resultaat en het aantrekken en met name behouden van technisch gespecialiseerd personeel. Je maakt deel uit van een team van collega's waar de sfeer het beste te omschrijven is als collegiaal, informeel, hard werken maar ook succes vieren en met elkaar de organisatie helpen verder te brengen.

Het profiel
De Senior HR Adviseur die wij zoeken heeft een afgeronde HBO studie. Je hebt een aantal jaren aantoonbare werkervaring als HR adviseur. In deze zelfstandige rol, ben jij een stevige adviseur met een kritische blik en open persoonlijkheid. Jouw advies- en beïnvloedingsvaardigheden zijn goed ontwikkeld. Als geen ander weet je welk gedrag en welke communicatiestijl je moet inzetten. Je bent pragmatisch ingesteld en staat ergens voor!

Om succesvol te zijn ben je gezond kritisch maar ook relativerend. Je bent standvastig, hebt doorzettingsvermogen, geduld en een hands on mentaliteit. Je handelt proactief en bent ondernemend: je ziet kansen en zoekt oplossingen. Je schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is goed.

Ons aanbod
Verwater biedt een uitdagende functie met veel mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is er opleidingsbudget om je verder te kunnen ontwikkelen als HR professional. We bieden een competitief salaris, een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. We zoeken voor deze functie iemand die voor 32-40 uur per week beschikbaar is.

Solliciteren kan direct via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: Vacature, Parttime, Fulltime, Hoogvliet, Human Resource, Personeel en Organisatie.

Solliciteer

Sponsors

Log in