Senior HR-adviseur

Organisatie: Universiteit Utrecht
Plaats: Utrecht
Afdeling: HR
Provincie: Utrecht
Postcode: 3512 JE
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32
Ervaring: Senior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2019-09-19 15:56

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode: Vast
Reizen verplicht: ja

Omschrijving

Functie
Binnen de faculteit Geesteswetenschappen zijn we op zoek naar een ervaren adviseur die zich thuis voelt binnen een academische setting. Je adviseert het bestuur van het departement en kunt je goed verplaatsen in de wetenschappers met wie je gaat werken alsook de leidinggevenden van diverse stafafdelingen.

Om je een indruk te geven van je werkweek hebben we enkele taken voor je op een rij gezet:

- adviseren (gevraagd en ongevraagd) van bestuurders, (wetenschappelijk) leidinggevenden en personeel in de bedrijfsvoering over HR-beleid, de toepassing van HR-instrumenten en regel- en wetgeving;

- betrokken bij individuele casuïstiek en andere personele vraagstukken;

- ondersteunen bij strategische personeelsplanning, talentmanagement en universiteitbrede HR-projecten/thema’s zoals internationalisering, diversiteit, duurzame inzetbaarheid, leiderschap en strategisch personeelsbeleid;

- vlotte vertaalslag maken van centraal beleid naar faculteitsniveau (in korte notities).

Je hebt je eigen takenpakket, bent verbonden aan het departement Geschiedenis en Kunstgeschiedenis (GKG) - één van de vier departementen van onze faculteit - en werkt samen in een hecht HR-team. Jij bent een HR-adviseur die proactief handelt en verbindingen kan leggen tussen organisatie-, team- en individuele doelen.

Profiel
Als senior HR-adviseur voldoe je aan het volgende profiel:


- afgeronde hbo- of academische opleiding;

- minimaal drie jaar aantoonbare ervaring als HR-adviseur;

- op de hoogte van actuele HR-ontwikkelingen;

- ervaring met het verbeteren van processen (pre: kennis van de LEAN-werkwijze);

- sociaal vaardig en communicatief, ook in het Engels;

- daadkrachtig en gericht op resultaten;

- vindingrijk, integer en gemakkelijk relativerend.

Aanbod
We bieden een tijdelijke aanstelling (0,8 fte) voor een jaar met een proeftijd van twee maanden. Bij goed functioneren en ongewijzigde organisatieomstandigheden is er uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. Wanneer je al een vaste aanstelling binnen de Universiteit Utrecht hebt, dan blijft dat zo. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 3.637,- en maximaal € 4.978,- (schaal 11 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.

Over de organisatie
Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

Aan de faculteit Geesteswetenschappen zijn ongeveer 900 medewerkers en 6.000 studenten verbonden. De faculteit omvat vier kennisdomeinen: filosofie en religiewetenschap, geschiedenis en kunstgeschiedenis, media- en cultuurwetenschappen en talen, literatuur en communicatie. Met het onderwijs en onderzoek op deze gebieden wil de faculteit bijdragen aan een beter begrip van Nederland en Europa in een sterk veranderende maatschappelijke en culturele context. De enthousiaste en betrokken collega's en de uitstekende voorzieningen in de historische binnenstad van Utrecht, waar de faculteit is gehuisvest, zorgen voor een inspirerend werkklimaat.

De bedrijfsvoering van de faculteit is georganiseerd in meerdere ketens. De afdeling Human Resources (HR) is één van deze ketens. De kernwaarden binnen de bedrijfsvoering van Geesteswetenschappen zijn: vertrouwen, eigenaarschap, veranderbereidheid en toekomstbestendigheid. De keten HR bestaat uit het afdelingshoofd, HR-adviseurs, medewerkers arbeidsvoorwaarden en medewerkers P-beheer (waaronder W&S).

Aanvullende informatie
Wil je meer informatie over de functie of ons team? Neem dan telefonisch contact op met Saskia Dörr, hoofd HR, op vrijdag 20 september 2019 tussen 10.00 uur en 12.00 uur of donderdag 26 september 2019 tussen 14.00 uur en 16.00 uur: (030) 253 61 00.

Solliciteren
Herken je jezelf in het profiel dan nodigen wij je graag uit te solliciteren via onderstaande 'solliciteer' knop. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature en streven ernaar binnengekomen reacties zo snel mogelijk te bekijken. Iedere relevante sollicitatie nemen we direct in behandeling.

Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven.

Reageren uiterlijk
31/12/2019

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in