Senior HR-adviseur

Organisatie: QuaWonen
Plaats: Bergambacht
Afdeling:
Provincie: Brabant
Postcode: 2861 DR
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO|WO
Uren: 28-32
Ervaring: Senior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2020-09-24 15:22

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Advies / Consultancy
Specialisatie: HR Adviseur|Organisatieadviseur
Opdrachtperiode: -
Reizen verplicht:

Omschrijving

Senior HR-adviseur
bij QuaWonen, 28-32 uur

Ben jij die bevlogen HR-professional die energie krijgt van het verder ontwikkelen van de organisatie en medewerkers? Die het leuk vindt om nieuwe dingen op te zetten en ook te zorgen dat het werkt? Reageer dan nu!

Waar draag jij aan bij
De organisatiekoers staat. De strategische opgave is helder. Wel zal digitalisering hierin een nog grotere invloed hebben dan was voorzien. De opgave op het gebied van de verdere ontwikkeling van de organisatie ligt naast digitalisering vooral in het verder ontwikkelen naar een organisatie waar de medewerkers hun verantwoordelijkheid (kunnen) nemen en hun werk goed kunnen doen. Goed toegerust, of dat nu voor het werken op kantoor of ergens anders is. Met daarbij een prettige manier van samenwerken, over de grenzen van teams heen. Leidinggevenden faciliteren medewerkers hierbij.

Focus van jou als senior HR-adviseur op het ondersteunen bij de organisatieontwikkeling. Jouw adviezen zorgen ervoor dat elke medewerker op de juiste plek zit, met plezier aan het werk is, zich thuis voelt en bijdraagt aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen.

Je adviseert de bestuurder, het MT en de teamleiders hierbij. Je bent veel met hen in gesprek en verdiept je in hun uitdagingen en ambities. Deze vertaal je naar passend HRM-beleid en modern HRM-instrumentarium.

Thema’s die spelen zijn digitalisering, flexibel werken, meer projectmatig /over grenzen heen samenwerken, strategische personeelsplanning, leiderschapsontwikkeling, aantrekkelijk werkgeverschap (met goede (ontwikkel)gesprekken, passende ontwikkelingsmogelijkheden, verantwoordelijkheid bij de medewerkers, passende en moderne arbeidsvoorwaarden).
Samen met de andere P&O-adviseur en de P&O-ondersteuning, de leidinggevenden en medewerkers van QuaWonen werk je hieraan.

Dit past bij je
Dat je initiatief neemt, proactief bent, goed samenwerkt en hands-on bent is vanzelfsprekend. Je werkt in een klein team dus hebt een uitstekend zelf-startend vermogen. Je kunt zaken over de streep trekken en afronden.
Je combineert conceptueel en analytisch vermogen met goede oordeelsvorming en adviesvaardigheden. Je bent nieuwsgierig naar wat mensen drijft en wat de vraag achter de vraag is. Je voelt je op je gemak om gevraagd en ongevraagd te adviseren. Je brengt warme zakelijkheid en bent weerbaar. Je bent enthousiast, kunt goed relativeren en hebt humor.

Je vindt het leuk om verder aan QuaWonen te bouwen en de maatschappelijke taak van QuaWonen spreekt je aan. Je neemt een visie en de nodige ervaring op de ontwikkeling van organisaties en medewerkers mee. Je weet helder te formuleren wat de juiste aanpak is en voert deze samen met je collega’s uit.
Om succesvol te zijn in deze rol beschik je over een afgeronde relevante hbo-/wo-opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring binnen HR.

Wij zorgen voor
Onze medewerkers delen één gemeenschappelijk doel: samen met onze partners werken we aan goed wonen voor onze huurders. We willen goede huisvesting bieden aan mensen die zelf moeilijk kunnen slagen op de woningmarkt en bijdragen aan vitale kernen en leefbare wijken. Onze organisatie is stevig lokaal verankerd. We werken nauw samen met huurders, gemeenten en zorg- en welzijnsorganisaties. We handelen klantgericht en met aandacht voor het milieu.

Wij zijn een woningcorporatie met woningen in Krimpen aan den IJssel en de gemeente Krimpenerwaard. We verenigen de no-nonsense houding van de nabijgelegen stad Rotterdam met de betrokkenheid bij elkaar van de landelijke Krimpenerwaard. De ruim 90 collega’s werken hier met veel plezier. Je krijgt volop ruimte om initiatief te nemen en je verder te ontwikkelen. Dat kan door nieuwe projecten op te pakken, opleidingen te volgen of door stage te lopen.

We zijn een prettige organisatie met een informele en collegiale sfeer. Ontwikkeling vinden we belangrijk, dus ook jouw persoonlijke ontwikkeling.
We hanteren flexibele werktijden en bieden je de mogelijkheid arbeidsvoorwaarden uit te ruilen, bijvoorbeeld voor de aankoop van extra verlofuren.

Je kunt ook nog eens rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris tussen de € 4.050, - en € 5.474, - bruto, op basis van 36 uur (schaal K).
  • Reiskostenvergoeding.
  • Veel ruimte voor ontwikkeling.
  • Functiegerichte opleidingen op onze kosten.
  • Persoonlijk loopbaanbudget en toegang tot onze online leeromgeving.
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan onze regeling-bedrijfsfitness.
  • Loopbaanworkshops.
  • In- en externe stagemogelijkheden.
  • Mogelijkheid om daar te werken waar het beste past.


Word je enthousiast van dit verhaal?
Stuur je motivatie waarom jij denkt te passen bij onze organisatie en in deze functie en je cv uiterlijk 19 oktober naar ons toe via het online sollicitatieformulier.
Je reactie wordt verwerkt door Vacaturepro, via hen ontvang je de ontvangstbevestiging en de overige correspondentie.

Voor vragen:
Voor meer informatie over de functie: bel met Annelies Straub (06 15028870) of Dennis Gerlof (06 11375960).

Acquisitie stellen wij niet op prijs. 

Solliciteer

Sponsors

Log in