Senior concernadviseur P&O

Organisatie: Gemeente Den Haag
Plaats: Den Haag
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2511 BT
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: WO
Uren: 36
Ervaring: Medior
Betaling: Maximaal €5984 obv 36 uur
Plaatsingsdatum: 2018-12-12 15:45

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: Advies / Consultancy
Specialisatie: Personeel en Organisatie Adviseur
Opdrachtperiode: Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Wil jij de gemeente Den Haag verder ontwikkelen als toonaangevend en modern werkgever en heb jij je sporen reeds verdiend in het HR domein?

WO | Maximaal €5984 | Schaal 13 | Regulier | Vast | 36 uur

Wat ga je doen?
Als senior concernadviseur P&O heb jij een regierol in het vormgeven van het strategisch P&O-beleid voor de organisatie. Uiteraard in nauwe samenwerking met de belangrijkste stakeholders. Je houdt hierbij scherp in de gaten dat we toegevoegde waarde leveren voor leidinggevenden en medewerkers. En daarmee een bijdrage aan betere prestaties in de stad.

Je ontwikkelt een stevige positie in de organisatie. Dit doe je door alert te blijven op de behoefte van managers en medewerkers op het gebied van personeelsbeleid en werkgeverschap. Je stemt af met experts in de bedrijfsvoering en met name de P&O-collega’s. Je maakt verbinding tussen de strategische beleidsdoelen en het verder ontwikkelen van de P&O-dienstverlening.

Je vertaalt de strategie naar beleid of naar een aanpak op de verschillende P&O-deelgebieden (bijvoorbeeld recruitment en mobiliteit en duurzame inzetbaarheid). Je bewaakt het functioneren van ons HR-instrumentarium (zoals de gesprekscyclus en het functiehuis) vanuit de ambitie dat we hiermee bijdragen aan de organisatiedoelen en goed werkgeverschap. Desgewenst kom je tot verbetervoorstellen.

Je doet dit mede door landelijke of sectorale trends te signaleren (bijvoorbeeld ontwikkelingen op de arbeidsmarkt), te wegen op relevantie voor onze organisatie en daar waar nodig zorg te dragen voor de vertaling in ons personeelsbeleid of ons HR-instrumentarium. Hierin realiseer je ook de verbinding met de gewenste organisatieontwikkeling.

Je onderhoudt een goed netwerk buiten de organisatie. Je bent erop gericht om kennis en nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied binnen te halen en – vanuit onze organisatie – te delen met partners in ons netwerk. Je organiseert het gesprek binnen onze organisatie en de P&O-keten over de mogelijkheden voor onze organisatie. Slimmer werken en modern werkgeverschap zijn hierin belangrijke thema’s.

Directie Concern Bedrijfsvoering (CB) - Personeel & Organisatie
De directie Concern Bedrijfsvoering is onderdeel van de Bestuursdienst. De directie is verantwoordelijk voor de invulling van kaderstelling, beleid en control op het gebied van financiën, P&O en ICT en voor de afstemming tussen de verschillende vakgebieden. Voor het onderdeel P&O betekent dit dat hier invulling gegeven wordt aan kaderstelling en strategische visievorming over de organisatie van de toekomst, inclusief de gevolgen voor leidinggevenden, medewerkers en het personeelsbeleid.

Wat vragen wij?
Je bent een ambitieuze en bevlogen HR-professional en je hebt een natuurlijke nieuwsgierigheid voor verbetering en vernieuwing. Je durft anders te denken en weet mensen hierin mee te krijgen. Door jouw ervaring in een grote (ambtelijke) organisatie breng je bestuurlijke en organisatiesensitiviteit mee. In je werkwijze realiseer je verbinding met je collega’s. Het spreekt voor zich dat je communicatie- en adviesvaardigheden uitstekend zijn.

Verder vragen wij:
• WO werk- en denkniveau
• Tenminste 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie als HR-professional
• Goede communicatieve en adviesvaardigheden
• Ervaring in een overheidsorganisatie of een grotere (concern)organisatie

Wat bieden wij?
• Een interessante functie waarin je veel vrijheid krijgt om de HR-ambities op de kaart te zetten
• Een team met enthousiaste en gecommitteerde collega’s
• Salarisschaal 13 (maximaal € 5.984,- bruto per maand op basis van 36 uur per week)
• Een aanstelling voor één jaar, die we bij goed functioneren graag omzetten in een vast dienstverband.

Meer weten?
Contactpersoon m.b.t. inhoudelijke informatie en sollicitatieprocedure: Léon Munier via

Solliciteren kan via de ''Solliciteer'' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in