Senior Beleidsadviseur Organisatieontwikkeling

Organisatie: Hoogheemraadschap van Delfland
Plaats: Delft
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2611 AL
Land: Nederland

Vacaturetype: Tijdelijk
Opleiding: WO
Uren: 36 uur per week
Ervaring: Medior
Betaling: max. 5399,- bruto per maand
Plaatsingsdatum: 2018-12-27 13:11

Categorie:
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied:
Specialisatie:
Opdrachtperiode: 2 jaar
Reizen verplicht:

Omschrijving

Senior Beleidsadviseur Organisatieontwikkeling

Wat ga je doen?

Jij bent trekker van het programma continue verbeteren waarbinnen met behulp van de lean systematiek procesverbeteringen worden gerealiseerd. Een enthousiaste groep van green belts en black belts uit de eigen organisatie zijn actief aan de slag met opdrachten om verbeteringen te realiseren. Daarnaast ben je trekker van het organisatie-spoor binnen het programma implementatie omgevingswet. Een veranderagenda is opgesteld die als onderlegger voor je fungeert om met de organisatie samen aan de slag te gaan om de gewenste verandering te realiseren.

Verder denk je mee en adviseer je collegas in het lopende organisatie-ontwikkeltraject samenspel binnen Delfland. Accenten zijn daarbij onder meer een groei naar een meer teamgerichte cultuur, waarbij het gaat om aspecten als samen gaan voor topprestaties en te leren om te verbeteren, kennismanagement en sturen in de keten.

Wat maakt je succesvol

Je bent een adviseur met een vernieuwende blik die gedreven wordt om organisaties structureel beter te laten functioneren. Je schakelt tussen de belangen van verschillende doelgroepen binnen de organisatie en je bent in staat om te adviseren op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Je bent sociaal en communicatief sterk waardoor je andere weet te overtuigen. Andere competenties die jouw passen zijn; resultaat- en actiegericht, analytisch en samenwerken.

Deze kwaliteiten vul je aan met een afgeronde relevante academische opleiding en minimaal 5 jaar ervaring met adviseren bij organisatie- en verandervraagstukken. Je hebt een brede en actuele kennis op het terrein organisatiekunde, verandermanagement en HR vraagstukken. Kennis op het gebied van leanmanagement blijkend uit certificering als black belt.

Wat bieden wij jou!

Delfland biedt jou een goed salaris dat afhankelijk is van je opleiding en werkervaring. Deze functie is ingedeeld in schaal 12 van de CAO Waterschappen en heeft een salaris maximum van 5399,- bruto per maand. We bieden je graag een fulltime dienstverband van 36 uur. Naast het maandsalaris heb je ook een Individueel KeuzeBudget (IKB) ter waarde van circa 20% van het salaris. Dit budget geeft jou de vrijheid om zelf te beslissen of je je basissalaris maandelijks wil aanvullen, extra verlof wil kopen of bijvoorbeeld een studie wil financieren. Daarnaast kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden, ruime opleidingsmogelijkheden en een collectieve ziektekostenverzekering.

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor een periode van 2 jaar.

Eventuele aanstelling bij het Hoogheemraadschap van Delfland vindt plaats onder de voorwaarde dat je beschikt over een recente, positieve Verklaring Omtrent Gedrag natuurlijke personen (VOG), afgegeven door Dienst Justis van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. De kosten hiervoor krijg je vergoed. Meer informatie hierover ontvang je tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek.

Meer weten?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Louwrens van Slooten, teamleider Personeel en Organisatie, 06-31632903. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Jet Bloemhoff Bevers, recruiter, 06-54901704.

Reageren?

Solliciteer uiterlijk 14 januari 2019 via onderstaande link en stuur ons je motivatiebrief en CV. Na sluitingsdatum van de vacature kun je een reactie van ons verwachten op je sollicitatie. De eerste gesprekken hebben wij gepland op donderdagmiddag 24 januari 2019.

Solliciteer

Sponsors

Log in