Salarisadministrateur / E-HRM specialist

Organisatie: Mijn gemeente dichterbij
Plaats: Boxtel
Afdeling:
Provincie: Brabant
Postcode: 5281 AT
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32-36 uur per week
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2020-04-22 17:32

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Wil jij werken in een innovatieve organisatie waarbij gewerkt wordt vanuit Passie, Verbinden en Vernieuwen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Kom onze organisatie versterken als:

Salarisadministrateur/E-HRM specialist

32-36 uur

Wat ga je doen als Salarisadministrateur?

Jij bent verantwoordelijk voor de salarisadministratie. Je zorgt ervoor dat de salarissen correct en op tijd betaald zijn. Je houdt de ontwikkelingen in het vakgebied bij, deelt je kennis en neemt je collega’s mee in je werk. Je stemt intern af en zoekt ook extern je netwerk op. Daarnaast vorm je samen met twee collega’s het HR Servicepunt. Jullie zijn het eerste aanspreekpunt voor veel vragen van collega’s. Met je collega’s zorg jij dat de HR-processen goed lopen. 

E-HRM en data zijn steeds belangrijker. Vanuit het salarispakket ga je werken met ons E-HRM systeem Motion. We hebben al verschillende modules ingericht zoals declaraties, gesprekcyclus en verzuim. Ook maak je managementrapportages en hebt een ondersteunende rol bij het HR-dashboard voor teammanagers.  

We hebben een mooie basis. Wij willen onze systemen graag verbeteren en uitbreiden. Zie jij kansen? Ben jij diegene die enthousiast aan de slag gaat met de doorontwikkeling en optimalisatie hiervan? Je kijkt wat nog mogelijk is voor je collega’s in de organisatie om HR digitaal nog beter in te richten. Je hebt een beeld waar dit naartoe gaat. Hierbij kijk je breed en denk je in mogelijkheden. Je levert bijvoorbeeld een waardevolle bijdrage in projecten zoals strategische -personeelsplanning door mee te denken over het gebruik van data en managementrapportages. 

Wie ben jij?

 • Je hebt een mbo+ of hbo werk- en denkniveau en je PDL-diploma.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met Motion (pro) en key2finance. 
 • Je bent ervaren in het werken met E-HRM en Excel. Dit kent weinig geheimen voor jou.
 • Je kent de HR-werkprocessen en zet je graag in ter verbetering van deze processen. 
 • Je bent flexibel, taakverantwoordelijk en denkt hierbij ook in het team- en organisatiebelang.
 • Je bent proactief en start zelf nieuwe initiatieven. Jij gaat voor doorontwikkeling.  
 • Je bent communicatief sterk en weet je collega’s mee te nemen in het gebruik van het systeem.
 • Je bent analytisch, nauwkeurig en werkt graag met zowel mensen als cijfers. 

Het team 

Je maakt onderdeel uit van ons enthousiaste HR team. Naast het HR servicepunt werken we met vier HR adviseurs, ieder met een eigen aandachtsgebied en thema’s. We zijn een dynamisch, hardwerkend team waarin we oog hebben voor elkaar. Samen maken wij deel uit van het team Staf en Ondersteuning waar ook Juridische Zaken en Inkoop deel van uitmaakt. 

MijnGemeenteDichtbij

MijnGemeenteDichtbij is de werkorganisatie voor de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel. Onze missie is om bij te dragen aan goed leven en werken in deze twee gemeenten. Dit doen we door te werken mét onze inwoners in plaats van vóór onze inwoners. Zo spelen we innovatief en flexibel in op de veranderingen in de samenleving. Hierbij werken we vanuit onze drie kernwaarden passie, verbinden en vernieuwen. 

Bij MijnGemeenteDichtbij is het goed werken. Onze kwaliteit zit in onze medewerkers. Dat vraagt om te investeren in onze medewerker, wij geven dan ook volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en de vrijheid om nieuwe initiatieven op te pakken in deze functie. Daarnaast kennen wij goede arbeidsvoorwaarden:

 • De functie is voor 36 uur en is ingeschaald in schaal 8: max. €3.520,- (salarispeil 1-1-2020). Afhankelijk van je opleiding en ervaring is het mogelijk dat je start in aanloopschaal 7.
 • Je ontvangt IKB (individueel keuze budget) van 17,05% (incl. 8% vakantietoeslag) bovenop je basissalaris.
 • Je krijgt 180 vakantie-uren per jaar op fulltime basis (excl. eventuele leeftijdsverlofuren).
 • Er is een studiekostenregeling voor persoonlijke en vakinhoudelijke opleidingsmogelijkheden. Daarnaast is er een continu aanbod van online cursussen.
 • Je kunt deelnemen aan verschillende aspecten van het aandachtsgebied vitaliteit.

Solliciteren op de functie van Salarisadministrateur/E-HRM specialist

Ben jij de collega die wij zoeken? Upload dan jouw motivatie en CV via onze sollicitatiepagina

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Bart van Druenen via 06-82246609. Voor vragen over de procedure dan kun je opnemen met het HR Servicepunt via 073-5531229. Je kunt reageren tot en met 10 mei 2020. 

 

Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure. Wij vragen bij indiensttreding om een verklaring omtrent gedrag.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Loonadministratie, Loonadministrateur, Loonspecialist, Finance, Financieel, Financiële, Administrateur, Administratief Medewerker, Financieel Medewerker, Salarisadministratie, HRM Specialist

Solliciteer

Sponsors

Log in