Recruiter Opvoedpoli

Organisatie: iHUB
Plaats: Den Haag
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2531 SX
Land: Nederland

Vacaturetype: Tijdelijk
Opleiding: HBO
Uren: 24 t/m 24 uur
Ervaring: Medior
Betaling: minimaal € 2.603,56 en maximaal € 3.888,56 bruto per maand
Plaatsingsdatum: 2020-01-14 15:38

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Recruitment
Specialisatie: Recruiter
Opdrachtperiode: 24 t/m 24 uur
Reizen verplicht:

Omschrijving

Ben jij nieuwsgierig naar de drijfveren van mensen? Kijk jij iemand het liefst in de ogen aan of pak je de telefoon? Gaat jouw hart sneller kloppen van het Sociaal Domein en wil je daar als Recruiter (in)direct je steentje aan bijdragen door onze organisatie te voorzien van Topsporters in onze GGZ- en Jeugdzorg divisie van de Opvoedpoli?

Lees dan vooral verder, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar kom je te werken?
Onze HR-afdeling bestaat uit een afdelingsmanager, 6 HR-adviseurs en 4 Recruiters om de organisaties Altra, De Nieuwe Kans, Horizon en de Opvoedpoli zo goed mogelijk te bedienen. De Recruiters en HR-adviseurs hebben samen de verantwoordelijkheid voor een efficiënte en soepele instroom en doorstroom (job rotation) van collega’s in de werkvelden waarin iHUB actief is. Je werkrelatie met de HR-adviseur, regiodirecteur Opvoedpoli en locatiemanagers is cruciaal. Zij weten als geen ander wat er aan vacatures aankomt, maar ook welke collega’s zich verder willen ontwikkelen. De doorgroeimogelijkheden van collega’s gaan je aan het hart en je creëert hier plek voor omdat niet alleen het vinden, maar ook het binden van collega’s part of je job is. Daarnaast laat je de door jou nieuw aangenomen collega’s niet zomaar los. Je belt ze proactief of hun job bevalt. Dit zie je niet als een taakomschrijving, maar vind je vanzelfsprekend. Je werkt vanaf een Opvoedpoli, vanuit ons iHUB kantoor in Amsterdam en bent elke donderdag met het gehele recruitmentteam in Den Haag.

Onderstaand een aantal kenmerken van het profiel dat we zoeken?
Je bent een specialist en ervaren op het gebied van W&S in de GGZ- en of Jeugdzorg;Je hebt oog voor lange termijn doelen in combinatie met adhoc activiteiten;Je hebt kennis van de nieuwste trends en de meest succesvolle wervingskanalen in jouw vakgebied;Je gebruikt je netwerk om iHUB en de Opvoedpoli in het bijzonder te profileren als werkgeversmerk en als een interessante organisatie om voor te werken;Je zet zo nodig wervingsopdrachten uit bij externe inhuurpartijen. Maakt afspraken met ze in overleg met de Coördinator Recruitment en bewaakt de uitvoering;Je werkt mee aan de implementatie van campus recruitment en levert ondersteuning aan arbeidsmarktcommunicatie in samenwerking met de afdeling marketing en communicatie;Je bent pragmatisch, denkt out of de box en je hebt ook ideeën die geen geld kosten maar wel resultaat opleveren;Werken op de GGZ-locaties van de Opvoedpoli vind je vanzelfsprekend, daar je iedereen wilt leren kennen zodat je sparringpartner bent met en voor de HR-adviseur en locatiemanagers!

Wat vragen we van je?
Je beschikt over een diploma op Hbo-niveau, liefst HR gerelateerd;Je hebt ervaring bij een bureau als recruiter of als company recruiter;Je bent een natuurlijke netwerker, hebt mensenkennis en maakt makkelijk verbinding;Je bent pragmatisch ingesteld, je zit vol energie en hebt dé gunfactor;Je bent betrouwbaar en laat mensen glimlachen, ook als je een boodschap hebt die niet altijd op fans kan rekenen;Je denkt graag mee en signaleert snel wanneer zaken niet goed verlopen;Je bent zorgvuldig, hebt oog voor detail en weet overzicht te houden;Je bent een loyale collega, werkt klantgericht en hebt een dienstverlenende instelling!

Wanneer je bij ons komt werken vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wat bieden we jou?
Een tijdelijk dienstverband voor 24 uur per week met uitzicht op een dienstverband van onbepaalde tijd. De gewenste startdatum is in overleg;Salaris conform CAO Jeugdzorg, de functie is ingedeeld in schaal 9. Het salaris bedraagt minimaal € 2.603,56 en maximaal € 3.888,56 bruto per maand bij een fulltime (36 uur per week) dienstverband;Een prettige en toegankelijke werksfeer in een dynamisch team waar samenwerking voorop staat;Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, korting op allerlei culturele activiteiten via Cultuur Werkt, fietsplan, bijdrage werkgever t.b.v. zorgverzekering en 200 vakantie-uren per jaar bij 36 uur per week;Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg.Een prettige en toegankelijke werksfeer in een dynamisch team waar samenwerking voorop staat.

Solliciteren en contact
Ben jij dé Recruiter Opvoedpoli die zich in dit profiel herkent, kun je voldoen aan de gestelde eisen en denk je “dit is mijn volgende uitdaging, solliciteer uiterlijk vóór 21 januari 2020 via de 'Solliciteer' button!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sandra Oudenes, Coördinator Recruitment, via telefoonnummer 06-48406245.

Interne kandidaten genieten de voorkeur bij gebleken geschiktheid. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in