Recruiter

Organisatie: HAVI Logistics B.V.
Plaats: Amersfoort
Afdeling:
Provincie:
Postcode: 3815 KN
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32 tot 40 uur per week
Ervaring: Junior
Betaling: 2.500 - 3.100
Plaatsingsdatum: 2019-11-14 13:36

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

HAVI is een wereldwijde logistiek dienstverlener gericht op het verzorgen van de gehele supply chain voor de food en non-food sector. In 30 jaar is HAVI uitgegroeid tot een logistiek netwerk in bijna 40 landen verdeeld over Europa en Azië. In Nederland is HAVI gevestigd in Amersfoort en Barendrecht waarbij de gehele logistieke keten verzorgd wordt voor McDonald’s, BP-tankstations, KFC, Van der Valk Hotels, Five Guys, Taco Bell en Vapiano. Naast het inkopen, opslaan en vervoeren van goederen, draagt HAVI waar nodig ook zorg voor de afvalinzameling van haar klanten.?

 

Wij zijn per direct op zoek naar een:

 

Recruiter (32 - 40 uur)

 

De functie: Als recruiter bij HAVI ga jij op zoek naar de beste talenten voor onze organisatie. Vrachtwagenchauffeurs en logistiek medewerkers; ze zijn schaars in de markt dus het is belangrijk dat je van een uitdaging houdt! Samengevat zul jij je met de volgende werkzaamheden bezighouden:

  • Je ontwikkelt en onderhoudt actieve relaties met MBO’s en hoge scholen en werft studenten voor hun eerste baan, voor weekend- of vakantiewerk tijdens hun studie of voor werkervaringsplaatsen. 
  • Je vertegenwoordigd HAVI op beurzen en werkt nauw samen met regionale uitzend- en arbeidsbureaus.
  • Je ontwikkelt onze employer branding, beheert onze website en bent creatief in het online werven via linkedIn, facebook en andere kanalen.
  • Je stelt vacatureprofielen op, ontvangt en beantwoord reacties en zorgt voor de planning van sollicitatiegesprekken en voert deze samen met leidinggevenden.
  • Je verzorgd het gehele proces van aanbieding, contract tot en met de onboarding van de nieuwe medewerkers. 

Naast het opstellen van een inwerkprogramma zorg jij ook dat nieuwe medewerkers de juiste e-learnings maken.

 Je beheert het e-learning en recruitmentsysteem en verzorgt de administratieve verwerking en rapportages. 

Wij zoeken:

Een proactieve collega die zelfstandig zoekt naar oplossingen. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur tussen de 1 - 3 jaar ervaring als recruiter/intercedent. Het is een pré als je ervaring hebt binnen de logistieke markt. Je bent communicatief sterk in Nederlands en Engels. Ervaring met het Microsoft Office en Social Media is een must.

 

Wat bieden wij?

Als recruiter maak je deel uit van het HR team (4 collega’s) binnen een dynamische organisatie in een continu veranderende omgeving. Je werkt zeer nauw samen met onze Warehouse, Transport en Supply Chain teams. Het is een nieuwe functie bij HAVI en je hebt een sterke inbreng in de aanpak en organisatie van onze rekrutering. Bij HAVI heerst er een collegiale en informele werksfeer. Uiteraard horen daar ook marktconforme arbeidsvoorwaarden bij. Eigen initiatief, enthousiasme en ondernemerschap wordt erg gewaardeerd en verwacht. 

 Interesse? Reageer dan door je motivatie en CV in te sturen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Myrthe Lourens via tel. 033-2475808.

Solliciteer

Sponsors

Log in