Re-integratiespecialist (V18.0409)

Organisatie: 's Heeren Loo
Plaats: Noordwijk
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2201JK
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 36
Ervaring: Medior
Betaling: Nader te bepalen
Plaatsingsdatum: 2018-04-10 17:09

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Vervuld
Functiegebied: HRM
Specialisatie: Reïntegratiecoaching
Opdrachtperiode: Vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

 Re-integratiespecialist, die de WVP op z'n duim kent! (V18.0409)

Ben jij dé expert op het gebied van Wet Verbetering Poortwachter (WVP)? Is de rol van adviseur op je lijf geschreven? En vind jij het geen probleem om te reizen naar verschillende locaties in Noordwijk en omgeving? Dan hebben wij dé leukste baan voor jou!

's Heeren Loo zoekt in Noordwijk:
Re-integratiespecialist
36 uur

Je ondersteunt en begeleidt leidinggevenden (casemanagers) tijdens de eerste twee ziektejaren van hun arbeidsongeschikte medewerkers. Je geeft advies in complexe dossiers op cruciale momenten in de begeleiding (denk aan 1e spoor of 2e spoor, eerstejaarsevaluatie of WIA aanvraag). Daarnaast adviseer je ten aanzien van de WIA beheersing en begeleiding. Naast je interne contacten, heb je ook veel externe contacten die essentieel zijn voor het uitvoeren van je werkzaamheden. Denk hierbij aan het UWV, arbeidsdeskundige, bedrijfsarts, re-integratiebureaus en juridische adviseurs. Ook op het terrein van Arbo en preventie geef je advies binnen de aandachtsgebieden van je werkgebied. Kortom: je bent, in deze veelzijdige en uitdagende functie, een belangrijke schakel in het WVP proces!

Wie zijn wij?
Je werkt regionaal voor een aantal locaties van ’s Heeren Loo en maakt onderdeel uit van een landelijk opererend team Re-integratieadviseurs. Dit team is onderdeel van Personeelsservices in het Shared Service Center (SSC) in Amersfoort.

Bekijk het filmpje over de diensten van het SSC op Youtube: https://youtu.be/I8jqI1G3CUE.

's Heeren Loo werkt vanuit de visie dat elk mens uniek is en zich wil ontwikkelen om nieuwe ervaringen op te doen. 's Heeren Loo ondersteunt hierbij vanuit een cliëntvolgende houding. We zijn betrokken bij ons werk, de cliënten en hun sociale omgeving. Wij vinden het van belang dat cliënten deel uit maken van een inspirerende omgeving, die recht doet aan hun diversiteit aan zorgvragen en behoefte aan ontmoeting. Kortom: gewone vragen zijn ook bijzondere vragen!

Wat vragen wij?
Je bent in het bezit van een hbo-diploma in de richting van P&O of een vergelijkbare opleiding. Tevens beschik je over specifieke kennis van verzuim- en re-integratietrajecten en de wet- en regelgeving van de WGA ERD, BeZaVa en de sociale verzekeringswet. De opleiding gecertificeerd casemanager is een pré.
Daarnaast verwachten wij dat je:

  • enkele jaren ervaring hebt als adviseur of casemanager;
  • resultaat- en klantgericht kunt werken;
  • nauwkeurig bent en proactief kan opereren met een flexibele werkhouding;
  • gericht bent op samenwerking, maar ook goed zelfstandig kunt werken; integer en professioneel betrokken bent.


Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en beschik je over een eigen auto om naar diverse locaties te reizen in Noordwijk en omgeving.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar voor 36 uur. Als 's Heeren Loo medewerker behoud je je huidige contractvorm. De functie kent flexibele werktijden in overleg met klanten in de regio. Er bestaat een mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. Salaris is conform cao Gehandicaptenzorg in functieschaal (FWG) 55 en wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding.

Carrièrekansen
Als grootste zorgaanbieder van Nederland werken we met veel verschillende doelgroepen. Dat betekent dat je kunt profiteren van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.

Persoonlijke groei
Binnen ’s Heeren Loo is er alle ruimte voor persoonlijke groei. Wanneer je bij ons komt werken krijg je bijvoorbeeld toegang tot ‘Mijn Leeromgeving’. Daarmee heb je inzicht in en regie over jouw eigen ontwikkeling. Je vindt er bijvoorbeeld aantrekkelijke e-learnings van GoodHabitz. Daarnaast staan in ‘Mijn Leeromgeving’ verschillende leerlijnen die speciaal zijn afgestemd op jouw dagelijks werk.

Opmerkingen
De selectiegesprekken worden in overleg ingepland. Een e-assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Enthousiast?
Solliciteer dan uiterlijk 25 april 2018 via het online sollicitatieformulier. 

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Elwy Duijvestijn, op telefoonnummer 06-29257367. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op onze website www.sheerenloo.nl

Deze vacature doorsturen?
Ken je iemand die zou passen op deze vacature, stuur hem dan direct door via Tip-a-Friend.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijk gebleken geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Als gezinshuisouder dien je een Verklaring Van Geen Bezwaar (VVGB) in te leveren voor jezelf en inwonenden vanaf 12 jaar (zijnde geen cliënten). Is je beroep geregistreerd in het BIG-register, dan wordt door ons gecontroleerd of aan jou een maatregel of bevel is opgelegd. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in