Projectmedewerker Werving & Selectie

Organisatie: Aardoom & De Jong
Plaats: Zwolle
Afdeling:
Provincie: Overijssel
Postcode: 8011 SH
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 16-20 uur
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2019-07-04 13:30

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Recruitment
Specialisatie: Bemiddelingsmedewerker|HR Assistent|HR Officer|Planner|Recruiter|Recruitment Consultant
Opdrachtperiode: bepaald/onbepaald
Reizen verplicht: Incidenteel naar het kantoor in Utrecht

Omschrijving

Projectmedewerker Werving & Selectie
Zwolle

Kom jij ons team versterken? Wil je aan de slag in het vakgebied van werving & selectie? Vind je het leuk om je te verdiepen in opdrachtgevers in het publieke domein en wil jij horen bij een ambitieus en groeiend team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aardoom & de Jong, gevestigd in Utrecht, Zwolle en Eindhoven, is op zoek naar een proactieve en ambitieuze Projectmedewerker Werving & Selectie voor ons kantoor in Zwolle. Samen met de consultants van Aardoom & de Jong ben je verantwoordelijk voor het vinden van de ideale kandidaat voor onze opdrachtgevers. De functie bestaat uit het ondersteunen van de (associate) partners en de consultants bij het gehele recruitmentproces. Je werkt projectmatig en met strakke deadlines, zowel zelfstandig als in een team. De standplaats voor deze functie is Zwolle, maar je bent flexibel genoeg om zo nu en dan vanuit ons kantoor in Utrecht te werken.

Wat doe je dan zoal?
Samen met de consultant heb je als doel om een procedure zo efficiënt en effectief te laten verlopen voor een optimale klant-, en kandidaattevredenheid. Je verdiept je in onze opdrachtgevers en verbreedt jouw kennis van de publieke sector. Als projectmedewerker werving & selectie ondersteun je de consultants in de voorbereiding van klantafspraken en je gaat waar mogelijk mee. Je plant afspraken in met kandidaten en opdrachtgevers, je schrijft mee aan samenwerkingsvoorstellen en vacatureteksten, je zoekt naar geschikte kandidaten via LinkedIn en onze andere netwerken en je bereidt samen met de consultant de voordracht van kandidaten aan opdrachtgevers voor.

Daarnaast krijg je de kans jouw talenten in te zetten en verder te ontwikkelen door het oppakken van diverse werkzaamheden en projecten, zoals het organiseren van bijeenkomsten. Hierbij wordt een beroep gedaan op je organisatietalent en communicatieve vaardigheden.

Waarom werken bij Aardoom & de Jong?
Bjorn Oud, Consultant (en wellicht jouw nieuwe collega): "Bij Aardoom & de Jong wordt veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling. Verantwoordelijkheden voor opdrachten worden goed afgestemd waardoor je veel nieuwe vaardigheden kunt op doen. Tevens is er mogelijkheid tot het volgen van online cursussen op veel verschillende vakgebieden. Daardoor word je iedere dag weer opnieuw uitgedaagd" .

Je beschikt over

  • Een (afgeronde) opleiding op minimaal hbo-niveau.
  • Enkele jaren werkervaring, bijvoorbeeld in human resource management of officemanagement.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en een gevoel voor plannen en organiseren.
  • Je bent zeer bereid nieuwe vaardigheden aan te leren en kennis op te doen van het publieke domein.
  • Je bent beschikbaar voor 16 tot 20 uur in de week.


Staat daarnaast gastvrijheid bij jou hoog in het vaandel en kan je nauwkeurig werken? Heb je een proactieve en betrokken houding? Ben je op zoek naar een werkomgeving met een informele maar ook ambitieuze cultuur? Dan pas je goed in ons team!

Bedrijfsprofiel
Aardoom & De Jong stelt zich tot doel de publieke sector te verbeteren. Dit bereiken we door directeuren, bestuurders, toezichthouders, managers en professionals te plaatsen in posities, waarin zowel organisatie als individu floreren. Dit doen we voor functies in vast dienstverband en op interim basis. Met doeltreffende werving & selectie helpen we organisaties met een maatschappelijke taak (o.a. zorg, onderwijs, overheden, goede doelen) hun nieuwe collega’s zo effectief mogelijk te selecteren. Zo hebben we reeds een directeur geworven voor de stichting Cliniclowns en zoeken we een Directeur Bedrijfsvoering voor een grote scholengemeenschap.
Door de verschillende achtergronden van onze consultants beschikken we over een breed branche-overstijgend netwerk. Onze collega’s zijn bevlogen, persoonlijk en bijten zich graag vast in een vraagstuk. We beschouwen het aantrekken van een nieuwe professional of executive als meer dan het invullen van een functie. Elk individu is een aanwinst van frisse kwaliteiten, nieuwe inzichten en werkwijzen. Vakkundigheid staat daarbij bij ons hoog in het vaandel. Waar dat kan, kiezen we graag voor vernieuwende, eigentijdse methodieken ter ondersteuning.

Nieuwsgierig naar ons team? Kijk op: www.aardoomendejong.nl/ons-team

Arbeidsvoorwaarden
Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring.

Procedure
Wij ontvangen jouw reactie graag zo snel mogelijk, maar in ieder geval voor 29 juli a.s. via het online sollicitatieformulier.

Wil je meer weten?
Romy Broekroelofs en Anna van der Giessen beantwoorden jouw vragen graag. Zij zijn te bereiken via en 06-22973182 of en 06-11296697.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer

Sponsors

Log in