Projectleider HR

Organisatie: N.V. Nederlandse Gasunie
Plaats: Groningen
Afdeling:
Provincie: Groningen
Postcode: 9727 KC
Land: Nederland

Vacaturetype: Tijdelijk
Opleiding: HBO|WO
Uren: Fulltime
Ervaring: Medior
Betaling: Het minimum jaarsalaris van de schaal is circa € 58.500,-
Plaatsingsdatum: 2019-08-26 13:12

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Overig
Specialisatie:
Opdrachtperiode: 2 jaar
Reizen verplicht:

Omschrijving

 Projectleider HR
Groningen, Vacatureformulier-id 1285

Als Projectleider HR ga je de komende twee jaar aan de slag met projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid, mobiliteit, arbeidsvoorwaarden en HR-informatie(systemen). Of anders gezegd: een aantal gave projecten met de nodige complexiteit.

We zoeken daarvoor een ervaren en daadkrachtige projectleider met een stevige HR-achtergrond. Je hebt uitgebreide kennis van de genoemde thema’s en hebt meerdere jaren werkervaring binnen het vakgebied HR en als projectleider.

Waar ga je werken?
Je standplaats is Groningen.

Wat ga je doen als projectleider HR?
De meeste van de projecten ga jij als projectleider zelf nog vorm geven. Je bent dus vanaf de initiatieffase tot en met de implementatie en verandermanagement betrokken. Jij zorgt ervoor dat projecten gestart worden en met beleid én de nodige vaart uitgevoerd en afgerond worden. Hierin werk je nauw samen met de HR-Business Partners en HR-Adviseurs en zorg je dat ook de andere collega’s van de unit betrokken en geïnformeerd zijn.

Over Gasunie en de afdeling
Wij zijn Gasunie: een van de grootste gasinfrastructuurbedrijven in Europa. Jaarlijks stroomt ongeveer 125 miljard kubieke meter aardgas door ons netwerk, bijna een kwart van het totale gasverbruik in de Europese Unie. We zijn het eerste Europese gastransportbedrijf met een grensoverschrijdend netwerk. Dat bestaat uit ruim 15.500 kilometer pijpleidingen in Nederland en Duitsland, aansluitingen op (inter)nationale pijpleidingsystemen, honderden installaties en ongeveer 1.300 gasontvangstations.

Jij gaat werken binnen de unit HR met daarin collega’s met verschillende rollen: HR-Business Partners, HR-Adviseurs, organisatieadviseurs, opleidingsadviseur en sourcingadviseurs. We faciliteren en adviseren medewerkers en leidinggevenden zodat zij optimaal hun werk voor Gasunie kunnen doen en zich daarin kunnen blijven ontwikkelen. De unit draagt zorg voor een flexibel en transparant HR-beleid dat duidelijke kaders aangeeft, waarbinnen medewerkers en leidinggevenden kunnen opereren. Wij geloven in heldere en functionele richtlijnen en instrumenten zodat medewerkers en leidinggevenden hun verantwoordelijkheid kunnen nemen.

Wat vragen we?
Om in deze functie succesvol te zijn:

 • Heb je de nodige ervaring en competenties die je snel inzetbaar maken in deze functie. We nodigen je uit om jouw pakket aan pluspunten bondig te verwoorden in je motivatie.
 • Functioneer jij op wo-werk- en -denkniveau en heb je minimaal een hbo-opleiding afgerond, zoals HRM, Bedrijfskunde of (toegepaste) psychologie.
 • Heb je een succesvol trackrecord als projectleider. Vanzelfsprekend heb je (aantoonbare) kennis van HR en duurzame inzetbaarheid.
 • Zet je ook je persoonlijkheid in om succes te behalen. Zo werken mensen gemakkelijk met je samen en word je gedrag omschreven als positief, ondernemend, duidelijk en daadkrachtig.
 • Ben je iemand die nieuwe dingen initieert en op tijd afmaakt. Prioriteiten stellen en keuzes maken is daarbij iets waar je veel ervaring in hebt opgedaan in vorige functies.
 • Ben je in staat om een goede balans te vinden tussen out-of-the-box denken en binnen de lijnen kleuren, bijvoorbeeld wanneer het onderwerp of de situatie daarom vraagt.
 • Heb je een positieve instelling en open houding. Ook bij tegenwind of wanneer iemand een andere mening is toegedaan, ben je in staat om op verschillende manieren een constructieve bijdrage te blijven leveren.
 • Staan de woorden ‘onmogelijk’ en ‘onrealiseerbaar’ niet in jouw woordenboek.


Wat bieden we je?
“Never a dull moment” past goed als slogan op de ‘deur’ van de unit HR. Maar ook “Kunnen we het bouwen? Nou en of!”. Jij gaat specifiek werken aan projecten die een significante verandering voor medewerkers en managers brengen. Dit zijn complexe projecten qua omvang, aantal stakeholders en door de verwevenheid met andere onderwerpen.

Daarnaast bieden we je een pakket van arbeidsvoorwaarden dat o.a. bestaat uit:

 • Een salaris dat past bij de kennis en kunde die jij meebrengt. Het minimum jaarsalaris van de schaal is circa € 58.500,-.
 • Een contract voor bepaalde tijd (voor een periode van 2 jaar).
 • Een goede pensioenregeling en een vaste 13e en 14e maand.
 • Een jaarlijks bedrag om flexibel te besteden aan bijvoorbeeld meer vrije tijd.
 • Ruime mogelijkheden om cursussen/opleidingen te volgen.
 • Een budget om in te zetten voor jouw duurzame inzetbaarheid.


Wil je solliciteren naar de vacature projectleider HR?
Stuur dan voor 16 september je cv en motivatie in via het online sollicitatieformulier op de website van Gasunie.

Rond 19 september laten we je weten of je bent uitgenodigd voor de sollicitatiegesprekken op 24 september in Groningen. Na maximaal 3 werkdagen krijg je terugkoppeling op dit sollicitatiegesprek.

Wil je eerst meer weten over de vacature? Bel met je mogelijk toekomstige manager Annemiek Huizing, 06-31037659. Voor meer informatie over de organisatie kan je kijken op gasunie.nl/werken-bij-gasunie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in