Projectleider/Beleidsadviseur HRM

Organisatie: Jeugdbescherming Rotterdam/ Rijnmond
Plaats: Rotterdam
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 3038 AK
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: WO
Uren: 32 - 36
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2020-09-29 14:17

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Projectleider/Beleidsadviseur HRM

 

Ben jij op zoek naar een veelzijdig, afwisselend en uitdagende HRM adviesfunctie en wil jij meebouwen aan een groeiende organisatie en je stempel drukken? JBRR staat voor hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

 

Over het HRM Team: wij hebben hart voor ons vak en brengen mens en organisatie bij elkaar. Het team van HRM bij JBRR bestaat uit 12 enthousiaste en ervaren HRM-professionals. Als HRM Projectleider/Beleidsadviseur ben je in staat om zelfstandig een aantal Strategische HRM-thema’s op te pakken, uit te schrijven en te implementeren om de organisatie verder te brengen, ook heb je een integrale, bedrijfskundige adviesrol. Het HRM team wil graag haar professionaliteit verder uitbouwen. Je wisselt regelmatig ervaringen uit en je bent een echte verbinder tussen HRM en de organisatie.

 

Ben jij een daadkrachtige verbinder die goed om kan gaan met dynamiek? En heb jij ervaring met HRM, projectmanagement en beleid? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Het op strategisch/tactisch niveau ontwikkelen van (beleids)plannen en het geven en implementeren van organisatiebrede HRM adviezen, het uitvoeren van analyses en opstellen van verbeterplannen incl. cijfermatige onderbouwing. De HRM Projectleider/ Beleidsadviseur ondersteunt het management bij het implementeren en operationaliseren van toekomstgerichte plannen, zoals het nieuwe werken, medewerkertevredenheidsonderzoek en HR dashboards. Ontwikkelen van een strategische personeelsplanning bij JBRR, doorontwikkelen van integrale sturingsrapportages en het ontwikkelen van toekomstige competenties en vaardigheden. Jij weet precies hoe je daarmee omgaat. Jij weet hierover een helder en goed onderbouwd advies te geven, met een cijfermatige doorrekening. Natuurlijk sta je daarbij sterk in je schoenen. Want je gelooft in je eigen advies. Als HRM Projectleider/Beleidsadviseur adviseer je directie en management over alle HRM-onderwerpen. Zowel op kwaliteit als op kwantiteit. Je draagt vanuit je HRM-vak bij aan het behalen van de ambities van JBRR naar 2021 toe. Een veelzijdige en uitdagende baan, waarbij je met jouw visie op HRM, de directie en het Management goed weet te adviseren!

 

Eisen

Je hebt een afgeronde WO Master opleiding Bedrijfskunde, Bestuurskunde, HRM of vergelijkbaar. Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring opgedaan in een grote en complexe organisatie waarin je organisatieveranderingen hebt begeleid en op strategisch HRM-terrein projecten hebt getrokken. Je adviseert op basis van feiten en bent gewend te werken met (gecombineerde) HRM, Business en financiële data en weet deze vervolgens te vertalen naar concreet beleid en adviezen. Je beschikt over ervaring in advisering op directieniveau.

 

Belangrijke competenties: Analytisch sterk, flexibel in gedragsstijlen, pro-actieve houding, organisatiesensitief, je hebt overtuigingskracht, bent resultaatgericht, snel en kunt goed samenwerken. Kennis van Lean is een pré.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou de volgende arbeidsvoorwaarden aan:

 • een goed salaris conform cao-jeugdzorg in schaal 11 (€ 3.240,- max € 4.896,-);
 • een fulltime een aanstelling voor 32-36 uur per week;
 • een enthousiast team;
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering (vast);
 • goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • korting op verschillende verzekeringen;
 • volledige vergoeding woon-/werkverkeer: we stimuleren de NS-businesscard, maar ook reizen met de auto is mogelijk(a 11 cent netto p.km);
 • fitnessregeling en fietsregeling;
 • laptop en telefoon;
 • thuiswerkmogelijkheden;
 • diverse leuke en uitdagende uitjes.

 

Solliciteren

Heb je nog vragen over de functie dan kun je bellen met Dharam Jethoe, Manager HRM & Financiën, bereikbaar onder telefoonnummer 010 – 233 00 00.

 

Ben je net zo enthousiast als wij? Dan zien we jouw sollicitatiebrief en CV tegemoet via onderstaande sollicitatiebutton.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in