Personeelsadviseur

Organisatie: De Regionale Dienst Openbare Gezondheidszorg Hollands Midden (RDOG HM)
Plaats: Leiden
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2316 ZV
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO|WO
Uren: 32-36 uur per week
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2018-03-11 17:20

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Advies / Consultancy
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

De Regionale Dienst Openbare Gezondheidszorg Hollands Midden (RDOG HM) heeft voor haar locatie in Leiden een vacature voor een:

Personeelsadviseur
voor 32 - 36 uur per week
(aandachtsgebied de sector RAV Hollands Midden)

Een zelforganiserende en procesgerichte organisatie
De RDOG HM beschermt en bevordert de gezondheid en het welbevinden van burgers in de regio Hollands Midden en ontwikkelt zich steeds meer door naar een zelforganiserende en procesgerichte organisatie. Dit doet de RDOG HM voor 19 gemeenten in reguliere omstandigheden en tijdens een crisis. Om de opdracht goed te vervullen voert de RDOG HM verschillende taken uit. Voorbeelden hiervan zijn ambulancevervoer, gezondheidsonderzoek bij kinderen, reizigersvaccinatie, bestrijding infectieziekten, bescherming kwetsbare kinderen en geneeskundige hulpverlening.

Wat ga je doen als Personeelsadviseur?

 • De personeelsadviseur is adviseur van het MT RAV HM (Regionale Ambulancevoorziening Hollands Midden) en hij/zij adviseert het MT op zowel operationeel als tactisch niveau.
 • Geeft proactief advies over HR-onderwerpen en organisatievraagstukken.
 • Is medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het HR-beleid.
 • Is in staat de strategische visie op personeelsbeleid, zoals deze onder andere wordt uitgedragen door de RDOG HM en de werkgeversorganisatie (Ambulancezorg Nederland (AZN), te vertalen in praktische aanbevelingen en regelgeving.
 • Onderneemt initiatieven en draagt mede onderwerpen aan welke vanuit de RDOG HM en AZN centraal vorm dienen te worden gegeven.
 • Adviseert hoe er binnen de organisatie aan alle wettelijke en sectorale verplichtingen kan worden voldaan en hoe het werk veilig, gezond, gemotiveerd en productief kan worden uitgevoerd.
 • Geeft advies omtrent interventies bij problemen binnen teams, bij vraagstukken rond het functioneren van medewerkers en vraagstukken bij ziekte en verzuim.
 • Onderhoudt contact met diverse externe partijen, zoals het UWV en de Arbodienst.

Kortom, een afwisselende functie waarbij je veel verantwoordelijkheden hebt.

Functie eisen

 • Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van HRM of Personeel en Arbeid.
 • Kennis van actuele wet- en regelgeving op het terrein van HR.
 • Je hebt ervaring in een zelfstandige functie als personeelsadviseur.
 • Je bent nauwkeurig, je werkt zelfstandig, je onderneemt initiatieven en je bent in staat te anticiperen op ontwikkelingen zoals deze op je af komen.
 • Kennis van de CAO Ambulancezorg is een pré.

De plek in de organisatie
De functie is ondergebracht bij het team P&O en Salarisadministratie binnen de afdeling Bedrijfsvoering. Je bent voornamelijk werkzaam bij de RAV HM locatie aan de Vondellaan in Leiden. De RDOG HM ontwikkelt zich naar een zelforganiserende organisatie waarbij de kernwaarden klantgerichtheid en samenwerken centraal staan.

Wat biedt RDOG Hollands Midden jou?
Afhankelijk van ervaring bedraagt het salaris minimaal € 2.795,- bruto en maximaal € 4.225,- bruto (functieschaal 10) per maand bij een fulltime aanstelling van 36 uur per week exclusief 16,8% Individueel Keuze Budget. De RDOG HM volgt de rechtspositie van de CAR/UWO (sector gemeenten) en beschikt over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

Meer informatie
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de manager Bedrijfsvoering, Paul Happel, telefoon 0883084376 of met Ada Polko, personeelsadviseur, telefoon 0883084565.

Solliciteren op de functie van Personeelsadviseur
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie onder vermelding van vacaturenummer 12 voor 21 maart 2018 achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: P&O Adviseur, Personeelsadviseur, Adviseur Personeel & Organisatie, HRM Adviseur, HR Professional

Solliciteer

Sponsors

Log in