Parttime HR Assistant @ JD Sports (Nieuwe functie!)

Organisatie: JD Sports
Plaats: Aalsmeer
Afdeling:
Provincie: Noord-Holland
Postcode: 1432 AT
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: MBO|HBO
Uren: 24-32
Ervaring: Junior
Betaling: Marktconform
Plaatsingsdatum: 2019-09-16 12:56

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Advies / Consultancy|Compensation & Benefits|Overig
Specialisatie: HR Assistent
Opdrachtperiode: Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Parttime HR Assistant (Franstalig) @ JD Sports (Nieuwe functie!)

Uitdagende parttime functie voor een Frans sprekend HR talent @ JD Sports
Hallo HR Talent! Klaar voor een stap in de "world of sneakers"? Voor onze afdeling Human Resources hebben wij per direct een vacature voor een hands-on HR talent. Ben je nog lang niet uitgeleerd en wil jij je nog verder ontplooien in het brede HR vak? Reageer dan nu op deze vacature!

De afdeling HR is een shared service afdeling die vanuit het kantoor in Aalsmeer zowel Perry en Aktiesport als JD Sports NL ondersteunt. Goed nieuws: we mogen JD België aan dit rijtje toevoegen! Jij bent daarom administratief sterk, communiceert makkelijk en hebt een goede planning van je werkzaamheden. Daarnaast spreek je Franse taal en beschik je over kennis van de Belgische wetgeving. Samen met je collega’s zorg je er voor dat het administratieve en operationele HR proces voor onze Belgische winkels (12) op rolletjes verloopt.

Beschik je over 1 - 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare HR functie en spreek je Frans? Dan zoeken wij jouw talent!

Wat doe je als HR Talent bij JD Sports?

Je hebt als HR assistant de volgende administratieve en operationele werkzaamheden, zoals:

  • arbeidsovereenkomsten opstellen, mutaties verwerken, correspondentie verzorgen, uitnodigingen voor trainingen, verlofregistratie etc., alles volgens de Belgische wetgeving;
  • vastleggen en beheren van alle relevantie informatie in het personeelsinformatiesysteem (AFAS), zodat deze altijd actueel en inzichtelijk is en verstrekt kan worden;
  • telefonisch aannemen en verwerken van ziekteverzuim, controles en consulten inplannen bij de Arbodienst en UWV-meldingen verzorgen;
  • ondersteunen, faciliteren en informeren van management, collega’s, relaties en instanties, zodat iedere persoon op de hoogte is;


Wat vragen wij van een HR Talent?
Als HR medewerker op het kantoor in Aalsmeer ben je een échte teamspeler en beschik je over:

  • MBO of HBO werk- en denkniveau;
  • ervaring in de retail is een pré, zodat jij als onze nieuwe medewerker op de afdeling Human Resources weet wat commercie is en dat je makkelijk binnen onze organisatie kunt bewegen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Franse taal. Engels spreek je op professioneel niveau;
  • goede kennis van Excel en Word, kennis van AFAS is een pré;


Bovendien ben je sportief (voorkeur. teamsport), zoek je de samenwerking met je collega’s en betrek je anderen bij wat je doet. Tenslotte ben je pro-actief en klantgericht!

Waar kom je te werken?
JD sports, opgericht begin jaren tachtig, en inmiddels uitgegroeid tot een sport retailer van formaat. In Groot Brittannië vooral bekend als “ King of Trainers”, maar op het vaste land vooral bekend als JD Sports. Inmiddels met meer dan 2500 JD stores in Groot Brittanie, Ierland, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Nederland.

JD Sports heeft inmiddels 14 winkels geopend in België. Maar daar blijft het niet bij, JD is continu aan het onderzoeken waar mogelijkheden zijn.

Wat kun je van ons verwachten?
Een fantastische uitdaging, een bijzonder plezierige werksfeer en leuke collega's. Het is de ideale baan met veel (eigen) verantwoordelijkheid als je toe bent aan een volgende stap in je carrière en past binnen de dynamische wereld van de retail!
Naast je salaris ontvang je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals personeelskorting, diverse personeelsvoorzieningen, incentives en uitjes.

Ben jij dé ideale kandidaat? Reageer dan direct via de ''Solliciteer'' button en motiveer je sollicitatie en upload je CV én (pas)foto of pitch jezelf in een filmpje!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Locatie
Aalsmeer

Contactpersoon
T. Bos

Solliciteer

Sponsors

Log in