Mobiliteitsadviseur

Organisatie: Rivas Zorggroep
Plaats: Gorinchem
Afdeling: HR
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 4204 AA
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 24-32
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2018-02-13 12:09

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: Adviseur Mobiliteit
Opdrachtperiode: een jaarcontract, met de intentie tot een vaste aanstelling
Reizen verplicht:

Omschrijving

In verband met het vertrek van onze collega zoeken wij voor het mobiliteitscentrum van Rivas Zorggroep een bevlogen:

Mobiliteitsadviseur
Standplaats: Gorinchem, 24-32 uur

Je inspireert, adviseert en begeleidt kandidaten in het kader van spoor 1 en 2 trajecten en boventallige medewerkers. Je realiseert plaatsingen binnen dan wel buiten Rivas. Je kent Rivas en daarnaast beschik je over een groot aantal contacten in de regio en signaleer je kansen binnen je netwerk. Jij bent een expert in je vak en hebt een goed beeld van je eigen expertise en die van anderen.
Je maakt deel uit van het mobiliteitsteam met een collega-mobiliteitsadviseur en een AD-deskundige. Samen gaan jullie spoor 2 trajecten zelf begeleiden. Het mee vormgeven van dit proces vanuit jouw expertise zie je als een uitdaging die je maar al te graag aangaat.

Werkomgeving
De afdeling HR bestaat uit de teams Verzuim, Mobiliteit, Recruitment, Advies, Services en de Rivas Academie. Je maakt samen met je collega-mobiliteitsadviseur deel uit van ons verzuimteam.
Rivas Zorggroep is een innovatieve ketenorganisatie die kwalitatieve en veilige zorg wil leveren. Rivas heeft als eerste ketenorganisatie wereldwijd het keurmerk van Joint Commission International (JCI) gekregen voor zowel de langdurige zorg, thuiszorg, kortdurende zorg en het ziekenhuis.

Rivas Zorggroep levert ziekenhuiszorg in het Beatrixziekenhuis. Ons ziekenhuis is onlangs voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot het beste ziekenhuis van Nederland 2017 (november 2017). Circa 4.500 medewerkers, 94 medisch specialisten en bijna 1.600 vrijwilligers bieden hun bewoners, patiënten en cliënten goed geregelde zorg, dichtbij volgens een hartelijke, persoonlijke en kleinschalige aanpak. Dit alles vanuit hun passie voor hun cliënten én hun vak.

Wij vragen
Een mobiliteitsadviseur bij Rivas Zorggroep:

  • beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, aangevuld met kennis en ervaring binnen het vakgebied;
  • heeft minimaal 3 jaar ervaring in het begeleiden van spoor 1 en spoor 2 trajecten en met het begeleiden van boventallige medewerkers;
  • is netwerkvaardig en weet de juiste partijen te betrekken bij het re-integratieproces;
  • is bevlogen, ondernemend, resultaatgericht en weet te motiveren & inspireren;
  • is op de hoogte van arbeidsmarktontwikkelingen en beschikt over een uitgebreid netwerk in de regio.


Wij bieden

  • een goed salaris (FWG 55 - cao Ziekenhuizen);
  • een jaarcontract, met de intentie tot een vaste aanstelling;
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een ICT- en reiskostenregeling.


Meer informatie en solliciteren
Voor meer informatie over deze functie neem je contact op Anke Stegeman op telefoonnummer 06-27209919. Kijk op www.rivas.nl voor meer informatie over onze organisatie. 

Als je reageert op deze vacature vragen wij je om je cv, motivatiebrief en diploma voor deze functie te uploaden. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag en geldig identificatiebewijs (geen rijbewijs) is een onderdeel van het aannameproces. Solliciteren kan uitsluitend via het online sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in