Medewerker HR Service Center M/V

Organisatie: Stern Groep
Plaats: Amsterdam
Afdeling:
Provincie: Noord-Holland
Postcode: 1090 GX
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: MBO
Uren: 32 uur
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2017-11-16 20:11

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Advies / Consultancy
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Stern is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern is beursgenoteerd, financieel sterk en realiseert met ruim 2.200 medewerkers een omzet van meer dan € 1.000 miljoen op jaarbasis.
Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern 21 toonaangevende automerken en is daarnaast in toenemende mate actief op het gebied van financiële en andere mobiliteitsdiensten. Stern beschikt nagenoeg over landelijke dekking in Nederland met een focus op de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Groningen en Drenthe. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden.

Stern heeft voor haar locatie in Amsterdam-Duivendrecht per direct een vacature voor een

Medewerker HR Service Center M/V
32-40 uur

Stern Facilitair, gevestigd in Amsterdam, is op zoek naar een enthousiaste medewerker HR Service Center (M/V). Het HR Service Center voert de personeelsadministratie voor alle bedrijven van Stern Groep (ca. 2.300 medewerkers).

Wat ga je doen als Medewerker HR Service Center?
Je wordt het eerste aanspreekpunt voor operationele HR vraagstukken voor leidinggevenden en medewerkers en je rapporteert aan de Coördinator HR Service Center. Samen met 7 collega’s ga jij de volledige personeelsadministratie verzorgen rondom in-, door- en uitstroom in nauwe samenwerking met de HR Business Partners. Het HR Service Center houdt de personeelsdossiers- en documenten up-to-date conform regelgeving en beleid en draagt zorg voor alle mutaties rondom de HR administratie in het personeelsinformatiesysteem. Tevens wordt de ziekteverzuimadministratie verzorgd en worden arbeidsovereenkomsten en brieven opgesteld.

Opleiding, kennis & ervaring
- afgeronde MBO+ opleiding, in HR of vergelijkbare achtergrond;
- minimaal 3 jaar werkervaring binnen HR administratie;
- ervaring met AFAS is een pré;
- uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- accuraat en zorgvuldig;
- hulpvaardig, klantgericht en klantvriendelijk;
- oplossings- en resultaatgericht.

Wat biedt Stern jou?
Stern Facilitair biedt een prettige en professionele werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Het bruto marktconform salaris ligt tussen € 2.000,- en € 3.000,- per maand (op fulltime basis). De vestigingsplek van deze vacature is Amsterdam-Duivendrecht.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Belinda de Brune, Coördinator HR Service Center, op telefoonnummer 088-2929661.

Solliciteren op de functie van Medewerker HR Service Center
Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan de gestelde eisen? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: HR Medewerker, Medewerker HR, Medewerker Personeel en Organisatie, Personeelsadministratie, HR Administratie, MBO, vacature Amsterdam, vacature Duivendrecht

 

Solliciteer

Sponsors

Log in